Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Ponedeljak 12.05.2014.
12:03
Srna A
Skoro 90 odsto gledalaca koji su učestvovali u anketi nemačke televizije "N-TV" podržalo je politiku ruskog predsednika Vladimira Putina.
Ponedeljak 12.05.2014.14:04
milooojko!! shalu na stranu.pre neki dan kada je bilo rechi o georgu giziju,upravo sam pisao o tome da su nemci mahom protiv konfrotacije sa rusima zarad americhkuh interesa.ovaj otpor prema americhkoj hegemoniji raste iz dana u dan i to vec postaje problem za aktuelnu vlast.
Ponedeljak 12.05.2014.20:26
"90 odsto Nemaca podrzava Putina" Triput ja citam i pitam se ljudi, jel moguce? Ma jeste. Pomislim kad pre Nemci odrzase referendum za podrasku Putinu. Kad ono spolja gladac, a unutra jadac zamotan u foliju "N-TV". ajde da poverujemo i u to cudo, kad stize drugo u Sluzbenom listu Nemacke "Indepedent" cak 92% za Putina. Pocnem da odmotavam sarmu sta znam kolko je tamo procenata. Zabole Nemce malo povise drugog zasedanja AVNOJA (Jajca) sto ginu Rusi u Ukrajini, a zabole i Putina, 90.000 vojnika je rasporedio duz granice sa Ukrajinom koji mirno posmatraju dok se u Ukrajini gine. Putin je priznao rezultate glasanja, zasto sad ne zastiti svoje sugradjane, oce isto ko sto su nas Rusi stitili.
Ponedeljak 12.05.2014.17:53
Politika nema veze sa sviješću slobodoumnog naroda...baš me je obradovala ova vijest, iako me nije iznenadila. Svi vide i prate poteze Rusije koliko se bore i izlažu nemilosti svjetskom hegemonu zarad trećih naroda i to traje već duže vrijeme, a zapadni narodi, za razliku od političara uviđaju koliko ih košta "druženje" sa Amerima!!!
Ponedeljak 12.05.2014.12:27
Jos jedan dokaz da drzava i narod nisu jedno te isto. Kad ruskog cara ubedljivo stavis ispred svoje predsednice to verovatno znaci da si svestan anglosaksonske okupacije i cinjenice da je Angela vasingtonska pudlica..
Ponedeljak 12.05.2014.13:01
Pa naravno da podržava, nisu glupi kao ovi naši majmuni ispranih mozgova (sale, nato, velika(smrdljiva) amerika i slični)potpuno im je jasno da se njihovi mediji ponašaju u skladu sa potrebama SAD i da će njihova ekonomija i radna mjesta biti ugrožena ako nastave sa ovim kursom prema Rusiji.380 milijardi dolara je godišnja razmjena EU-Rusija, Rusi mogu svoje energente prodati na istok (to se već sprema) a velike NJemačke,Britanske, Italijanske Francuske firme mogu katanac u bravu, ako političari nastave sa pametovanjem
Ponedeljak 12.05.2014.13:16
U tim procentima sam i ja telefonskom anketom dao svoju podrsku najvecem drzavniku na svijetu gospodinu PUTINU!!!
Ponedeljak 12.05.2014.13:35
Znate li zasto?! Sad cu da vam objasnim. Sluzio sam vojsku u Nemackoj devet meseci. Nekih 50%njih je bilo rusa (nemackog porekla) u Nemackoj vojsci,odnosno rusi koji su tokom devedesetih doselilim nazad u Nemacku iz bivsih Sovjetskih drzava (Kazakhstan,Uzbekistan etc...) Nemci potomci,bivsih zarobljenika u Sovietskom Savezu! Po kasarnama u Nemackoj su uputstva na Nemackom,ruskom pa engleskom!
Ponedeljak 12.05.2014.15:25
Sad ću ja tebi da objasnim o čemu se još radi - Hitler je priznavao da su Njemci puni slovenske krvi, naročito Pruska, a istorijska nauka zna da su Berlin i drugi gradovi dobrim dijelom do kasnog srednjeg vijeka bili slovenski. Te su teritorije zauzeli Germani ubijanjem Lužičkih Srba, Pomorana i drugih plemena zapadnih Srba. Dobar dio Njemaca to i danas zna. Mihael Balak je Lužički Srbin. Svaki drugi, treći Njemac ima slovenske krvi. Zato ih je Hitler i trovao mržnjom, kao što je Vatikan s Paveelićem trovao Hrvate mržnjom, i danas ih truje. To se zove VELIKI KRIMINAL, kada kriminalac krimi radnjom prikriva istinu. Tako ovi sjemenom mržnje u kontinuitetu to rade, ili pokušavaju.
Ponedeljak 12.05.2014.19:27
U pravu si,moguce,neznam za sluzenje vojske ali ja ih cesto srecem ovdje na moru,Nijemci a medjusobno govore ruski,kazu da su njemackog porijekla,koje su dokazali i uselili se u Njemacku,imam klijente ,jedna porodica zive u Njemackoj a doselili iz Kazastana.Zasto bi to bilo cudno,preseljavali su gdje im je bolje,takodjer iz Yuge,Rumunije...Koliko je Jevreja preselilo u Izrael,u pocetku su imali sve na ruskom jeziku,da im se olaksa prilagodjavanje.
Ponedeljak 12.05.2014.13:40
Veoma cesto se desava da politicari i narod nisu istog misljenja,ali odabrani su pa u tomperiodu donose sve odluke bez obzira sto to narod ne odobrava,nece da prave referendum za svaku sitnicu. Neka naprave referendum za BRD da bude nova clanica Ruske Federacije.To bi za Nijemce bilo odlicno,osim ekonomske pogodnosti,oni vole da putuju a Rusija je velika lijepa i neistrazena,mogu sve proci od kuce u autu.Sta bi im falilo,Schreder je vec tamo.
Ponedeljak 12.05.2014.13:55
. . . misljenja sam da rezultati Ntv - ispitivanja nikjako ne odgovaraju realnom stavu vecine nemackog stanovnistva . . . Radi podsecanja: Nemci - i ostali arogantni Evropljani germanskog porekla su ogromnom vecinom rasisticki protivnicii Slovena gde pripadaju i Srbi. Ko od pogodjenih Slovena/ ili tacnije Srba / nije shvatio neka malo prelista HISTERICNE ANTI-PUTIN KAMPANJE BAR OD POCETKA 2013. GOD., PA SVE DO DANAS U VEZI UKRAJINSKE TRAGEDIJE. – Ko prati nemacke medije, mora da mu je vise nego mucno od neprekidne arogantno-agresivne i ponizavajuce kampanje protiv "PUTINOVE" Rusije i Putina . . .
Ponedeljak 12.05.2014.14:39
Svako iole normalan i upucen u svetska desavanja zna da svo zlo ovoga sveta dolazi iz amerike i da je Putin na strani naroda (ne samo ruskog) i strani pravde i morala. To sto zapadni krvoloci putem medijske propagande prikazuju kao realnost je cista suprotnost od misljenja 90% stanovnika ove planete. Ziveo Putin, zivela pravda i istina, Smrt globalizmu sloboda narodu!!!!
Ponedeljak 12.05.2014.15:29
SVI NORMALNI LJUDI,ma koje nacije bili podržavaju politiku PUTINA a ne Evro-Američkih NAKAZA.NARODI SVETA vide ono što nakaze neće,da je sve krenulo sa trga MAJDAN u KIJEVU od strane zagovornika FAŠIZMA,mnogo je primera,od SFRJ,do danas providne politike Evro - Američkih nakaza ZAVADI PA VLADAJ,ginu nedužni ljudi proliva se krv zbog tih NAKAZA I NJIHOVIH CILJEVA.
Ponedeljak 12.05.2014.18:27
Gluposti. Nemci mrze Ruse iz dna duše. Rusi su im upropastili pola zemlje zadnjih 50 godina XX veka. Rusi su silovali nekoliko desetina hiljada Nemica u zadnjim danima drugog svetskog rata. Nemci su jedva čekali da odu u zagrljaj Amerike. Amerika je obnovila Nemačku Maršalovim planom. Pogledajte govor Ronalda Regana pred bivšim Berlinskim zidom i sa kakvim oduševljenjem je dočekan od strane nemačkog naroda. https://www.youtube.com/watch?v=5MDFX-dNtsM
Ponedeljak 12.05.2014.19:08
...silovali nekoliko desetina hiljada Nemica...,eto kako si ti nasao odgovor,zato ih sada vole,postuju svoje oceve,oni su mjesani i dodaj jos se mnoge Ruskinje udaju za Nijemce radi preselenja,bratstvo i jedinstvo,nema mrznje,ljubav i biznis,kakav rat,batali,to samo zele oni preko bare.
Ponedeljak 12.05.2014.20:39
Da obnovila je najvecim genocidom jednog dana u istoriji covecanstva kada su na Drezden sunuli par hiljada tona bombi u katastrofi u kojoj je poginulo do pola miliona civila u samo 24 casa. Zvanicne cifre nikada nisu objavljene pa ih tvoja Amerika spusta i do 250.000 bas kao sto spusta i istrebljene Indijance na svom kontinentu. Rusi su mozda silovali Nemice ali su pobili mnogo manje nemackih civila nego sto su Nemci ruskih i mnogo manje nemackih civila nego sto su Amerikanci. Sto se upropascavanja zemlje tice neuporedivo vecu ekonomsku stetu Nemackoj je nanela Amerika. Rusi su se borili na zemlji, vojnik na vojnika a Amerkanci su unistavali daleko iza oblaka i poravnali Nemacku do temelja.
Utorak 13.05.2014.01:54
http://www.welt.de/kultur/article2518024/Zahl-der-Dresden-Toten-viel-niedriger-als-vermutet.html Imas pravo,Nijemci poslije rata prihvatili su Amerikance samo iz strahopostovanja,nisu zaboravili koliko je civila poginulo i izgorelo od njihovih bombi,kako su prije radili tako i sada,samo su hrabri u avionima na sigurnoj udaljenosti.Uskoro cemo vidjeti promjenu na svjetskoj sceni,ako Njemacka osjeti da je Rusija spremna da se suprostavi Amerci,dobit ce podrsku i od EU samo da izidju iz ropstva i to bez rata.Buducnost ce biti zajednicki evropski vojni i ekonomski savez svih drzava Evrope a mozda i Evro-Azijski
Ponedeljak 12.05.2014.23:27
ПУТИНА ЗА НОБЕЛА ИЛИ НОБЕЛА ЗА ПУТИНА.....СВЕЈЕДНО !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)