Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 11.05.2014.
09:44
Beta A
Brojne i snažne detonacije čule su se jutros u Slavjansku, uporištu proruske oružane pobune na istoku Ukrajine, gde je danas u 8.00 počeo kontroverzni referendum o nezavisnosti te oblasti.
Nedelja 11.05.2014.09:51
...u 8.00 poceo kontroverzni referendum o nezavisnosti te oblasti??????Zelja naroda da zivi u slobodi i miru nikada nije KONTROVERZNA!!!
Nedelja 11.05.2014.10:06
Kijev i zapadne zemlje su se izglasile da ne priznaju rezultate ilegalnog referenduma..? Da li to znači da će biti ilegalan, ako referendum i ne prodje, ili oni već znaju da je volja naroda za nezavisnost apsolutna !? Da podsjetimo zapadne zemlje su priznale Sloveniju, Hrvatsku, BiH i time izazvale krvavi rat ! Ujedno želja Srba iz Krajine i Srba iz BiH da se odvoje je bila ilegalna i smatrana kao agresija ! Kosovo su bombama oteli, a danas volju naroda u Ukrajini za vlastitu budućnost smatraju ilegalnom ! Moram priznati da ih je teško slijediti !
Nedelja 11.05.2014.10:15
Jasno mi je sta hoce zlikovci,ali mi nisu jasni ljudi koji ih podrzavaju,tu mislim na obican narod. Zar im poslednjih 20 godina nije vec upecatirano u mozak ko je i sta je zlo na ovoj planeti i oni opet podrzavaju sve to. "Vi mozete zavrsiti jedan,dva i tri fakulteta ali cete mozak vise razviti time sto cete razmisljati o tome sto ucite nego sto cete nauciti" ko nema skole nece shvatiti,ko ima znace sta sam hteo reci.
Nedelja 11.05.2014.10:16
Tesko ih slediti?Nikada nisu bili providniji sto se tice njihovih ambicija prema istoku i jugoistoku.Providni su kao staklo,vidi se po tome koga i gde podrzavaju,u Siriji islamiste ,u Ukrajini fasiste.Nikada zapad do sada bio iskreniji.
Nedelja 11.05.2014.10:28
Nema vise potrebe to da se ponavlja rode. Pitanje je jedno--GDE je cast Pravoslavna i Islimanska. Kao sta je imadu Jevreji. Da pamtimo, a ne oprastamo. Nego naplatimo. Dokle ce da oprastamo stradanja i zrtve pravoslavne zadnjeg veka, zatim sve te husare i janjicare koji izginuse skupa sa nebrojenim narodom radi opsesije papstva sirenjem katolicanstva. Nisu li oni mogli da pomognu kad Turci dolazise, mogli su, ali nisu hteli. Nisu li oni stvorili us...nu Evropu na krvi brace hriscanske, na nasem radu i bogatsvu. Sta je bilo od Evrope pre nego sta opljackase Konstantinopolj? Zasto volimo da branimo tu ga...ad vec cele vekove od turskih, mongolskih, arapskih vojski?
Nedelja 11.05.2014.10:35
Bezmoralna ili bezbozna amorfna masa zaslepljena jedino materijalnim. Kad ga nisu imali kao danas, onda su krali i pljackali. Kad nisu imali vise sta u susedtvu, onda su ubijali jedni druge, pretakali jedni u druge bez casti, lagali, petljali itd. Jedino sta Evropa dade svetu je humanizam. Kakva bre renesansa? Na cijoj krvi i imanju? Ne razumem zasto se Srbi poistovecuju sa tzv evropskim vitezovima? Koji su to? Oni koji rezase pravoslavne jezike i nabijase na kolac na putu do pravoslavnog Konstantinopolja? Ne razumem muslimane da im oprastaju jednu Libiju, Siriju, Afganistan, Irak, Pakistan itd . Sta je sa svim pobitim Jevrejima? I jos mi nista ne naucismo.
Nedelja 11.05.2014.10:45
Zamisli da svi mi; pravoslavni, jevreji, muslimani njima radismo to sta oni nama vekovima. Nama je to sramota, Covek treba da se pita da li smo mi ista ta g...na? Pretopljeni u katolike ne bi li imali bolje pozicije u Mletaka, Austrougara, ili poislamizirani nebi li imali povlastice u Turaka. Da li nas jos jedino pravoslavlje drzi da se ne utopimo kompletno svi u tu masu? Nije li ocigledno kad gledas sve te liberale da oni jesu deo te mase. Tako je i sa Turcima. Oni su Trojanski konj medju muslimanima. Verovatno njihovi zapadnjaci, zato ih Arapi i ne vole. Pomognuti upravo od zapadnjaka. Zasto? Sta je sa cionistima i pravim vernicima Jevrejima? Mi se ubijamo, oni dobivaju. Do kada?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)