Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 12.05.2014.
10:49
V. Jovanović - Vestionline A
Kada vas profesionalni lopov pljačka, on uzvikne: “Pare ili život!“, pa imate izbor da sačuvate bar život, ali od 2014, od kada po novom sistemu plaćate porez u Beogradu (ma u celoj Srbiji), izbora nemate - pare ćete sigurno izgubiti, a život će vam se lagano ugasiti. Jer, jedno je kad jednokratno ostanete bez novčanika u slučaju pljačke, a drugo je kad vam sistematski uzimaju novac u slučaju plaćanja poreza. I da se razumemo - porez mora da se plaća, ali ubirači istog ne smeju to da rade po cenu uništenja sopstvenog naroda. Tema, dakle, nije porez, nego ubijanje naroda.
Ponedeljak 12.05.2014.11:06
Мали масончићи раде о глави властитом народу.Сви ће они ускоро да пуштај браду,косу...облаче хаљину и мрш у ЕУ!
Ponedeljak 12.05.2014.20:19
Šta reći ? VUČIĆ je od SRBIJE NAPRAVIO ZVEZDIN BANKOMAT . FK DUGUJE PO ČOVIĆU 50 MILIONA € DOK KK PO ČOVIĆU DUGUJE JOŠ 16 MILIONA € . TO SU ZVANIČNI PODATCI . I šta se dešava ? Pojavljuje se VUČIĆ I NIKOME ZVEZDA VIŠE NE DUGUJE NITI KO SME DA TRAŽI A ONDA SE OTVARA BANKOMAT I UZIMAJ KOLIKO TREBA ZA TEKUĆI ŽIVOT I TAKMIČENJE . OVO NE PIŠEM KAO NAVIJAČ PARTIZANA A JESAM NEGO KAO PRIMER ZAŠTO SU PODIGNUTI POREZI I DRUGI NAMETI NA GRBAČU SIROTINJE . TAKVIH PRIMERA JE MNOGO I SVE SE RADI DA SE NARODU ZAVRNU JAJCA DO BOLA .
Ponedeljak 12.05.2014.11:55
Bravo za Vesti! Vi ste prvi portal koji je protiv ovoga podigao glas. Drugi ocigledno ne smeju! Ova odnarodjena vlast hoce da otera ljude sa njihovih dedovina i ocevina, jer nisu u stanju da placaju porez! Porez mora da se placa, ali mora da se uzime u obzir i jos nesto osim lokacije. Mora da se uzme u obzir i koliko ljudi koji tu zive zaradjuju. Mora se uzeti i starost objekta u obzir. Postoji i FB stranica koja okuplja istomisljenike povodom ove nepravde, pa vas pozivam da se prikljucite, a i portal, ako zeli da je objavi. Hvala. https://www.facebook.com/oporezivanje.nekretnina
Ponedeljak 12.05.2014.18:14
To je ta politika stranke SNS/Smrt naroda Srbije,povecati poreze,namete,cene,a smanjiti plate narodu.Bravo za genija sa Karic fakulteta ,,sacuvaj me boze,,Krstica i njegovog mentora Vucica koji sem skupstinske klupe nije radio ni dan nigde,a kamo li kod privatnika robovlasnika pa da vidi kako izrabljuju radnike narocito u unutrasnjosti Srbije,ne bi tada toliko podrzavao novi zakon o radu i privatni sektor lopovski.A doticna gospoda sa slike koja vodi Beograd...ogledalo Vucica i stranke,sramota i bruka.Ukidaju novcanu pomoc trudnicama a drzava ima para za promenu pola i orgijanje politicara po svetu.Bravo Vucicu,procices na sledecim izborima kao bos po trnju.Za Dacica bez komentara,djon obraz
Ponedeljak 12.05.2014.21:13
Milos udarao velike poreze gologuzom narodu, a vucic kaze da mu je Milos Obrenovic primer kako treba raditi...i on udara poreze gologuzom narodu. Hmm dosta slicnosti ima, stvarno....u porezima, ali o ocuvanju drzave Srbije, njih dvojica su ko nebo i zemlja.
Ponedeljak 12.05.2014.21:34
Kad im svaki normalan covek i zena vidi face..oseca trulezh i pokvarenost i lopovluk. Sve gori od gorega. To su srbistanski politicari zadnjih 70god!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)