Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Petak 09.05.2014.
19:47 >> 20:34h
Srna A
Evropska unija kritikovala je ruskog predsednika Vladimira Putina zbog prisustva vojnoj paradi na Krimu, rekavši da on ne treba da koristi sećanje na pobedu u Drugom svetskom ratu da istakne rusko pripajanje ovog regiona. Posetu Krimu osudile su i Sjedinjene Američke Države.
Petak 09.05.2014.19:52
ONI će da kažu PUTINU gde treba da bude ? Zbog NEMAČKIH ZLIKOVACA OBELEŽAVA SE DAN POBEDE U RATU GDE SU RUSI STRADALI KAO NIKO NIKADA U ISTORIJI ČOVEČANSTVA .
Petak 09.05.2014.22:02
ЕУ је бесна на Путина што је дошо на Крим а кад су Кларк, Буш и Клинтон дошли у Приштину после проглашења независности Косова то је све у реду.За запад шиптари имају право да се одвоје а Срби из Босне немају право да се одвоје и Руси из Украјине немају право. Па фашисти да вам......
Petak 09.05.2014.23:38
A KO TO KAZE DA ONI NISU U STVARI PRAVI HITLEROVI SAVEZNICI ! I NA KRAJU KRAJEVA POBEDNIK MOZE DA RADI STA HOCE,DA SLAVI STA I GDE GOD HOCE ! TO JE PRAVO POBEDNIKA A ONA KUCKA NACISTKINJA SEBI UMISLJA DA SE NESTO NJE PITA STA KAKO I GDE POBEDNIK MOZE DA SLAVI !NESTO NE VIDEH PARADU U BERLINU A NI U BONNU ! A ONAJ STO GA SEVERNI KOREJANCI NAZVASE PRAVIM IMENOM STA ON IMA DA PRICA ! G PUTIN NIGDE NEMA VOJSKU U OKUPIRANOJ ZEMLJI I NIKADA NIJE NI IMAO A NA SVOJOJ TERITORIJI MOZE PO MOM A I SVOM MISLJENJU SLAVI STA GOD HOCE ! A NACISTI ILI NISU TREBALI DA NAPADAJU CEO SVET ILI SU TREBALI DA POBEDE ! SAMO STO NA SUPROT SU BILI RUSI A ONI SU NEPOBEDIVI !
Petak 09.05.2014.19:55
Mora da je Adolf Hitler popizdio što to njegovi nasljednici dozvoljavaju Rusima.
Petak 09.05.2014.19:55
није вас Путин чуо на време,онај његов пилот што вам .ебо морнаре на доналд кук крстарици направио сметње и у мобилној телефонији,иначе послушао би он вас,ал мало морген,није Русија шака пиринча,ни Путин председник банана државе,РУСИЈА ЈЕ СВЕТСКА СИЛА еу стоко
Petak 09.05.2014.20:16
Kakva gomila ljuckog odpada.ONI koji menjaju istoriju i PRVOG I DRUGOG sveckog rata FAŠISTI ponovo sebi daju pravo da dele još pravdu.
Petak 09.05.2014.20:24
Стока фашистичка се буни јер Русија још није употребила батину да утера у тор ту стоку. Боље им је да пасу на миру да им Русија не пребије фашистичку грбину.
Petak 09.05.2014.20:37
"Razljutio Zapad, oduševio zemljake..." ?? Ove zemljake je oduševio a zemljake iz istočnog dela Ukrajine ostavio na cedilu ? Ne razumem jednu stvar - naime - ako već neće da se meša (a za sad je više nego očigledno da neće) što jednostavno ne pusti Kadirova i njegove Čečene da reše problem i da pomognu federalistima ? Na primer ? Može opušteno da pošalje par bataljona, bez ikakvih oznaka da pomognu ljudima da se odbrane od fašista... Ne moraju nikakve ofanzivne akcije da preduzimaju, dovoljno je da organizuju i daju podršku lokalnom stanovništvu... ? Ne razumem Putina baš najbolje, moram da priznam....
Petak 09.05.2014.21:43
slažem se... zato i iznosim mišljenje na osnovu ličnog doživljaja a ne na osnovu konkretnih informacija, koje svakako - nemam... :o)
Petak 09.05.2014.22:30
Znas sta ce biti najsmesnije od svega.??To sto zapad uskoro nece imati sta da sankcionise i sto ce se naci na vetrometini.Ili ce morati napolje ili ce morati u rat....Oni mi lice na budale koji koracaju pored zicane ograde nekog veceg kaveza u kome je ogroman lav i ljute ga a onda se odjednom nadju pred velikim otvorom..oci u oci sa tim lavom koga su naljutili.
Petak 09.05.2014.22:22
Putin je veliki igrac brate.Zna on da zapad Boga moli da on udje u istocnu ukrajinu i odcepi je..onda bi oni dobili ostatak i mogli bi nesmetano da postave rakete.Ovako ih drzi na lancu kao kerove.Niti mogu da izadju iz supe koju su zakuvali (dali su veliku lovu)niti ce moci jos dugo da hrane i izdrzavaju 30 miliona debila koji nisu u stanju ni rat da izazovu...a obecali su.Samo mirno..videces da ce Putin da odigra u svom stilu...tj da ce podeliti ukrajinu sa zapadom tako sto ce njima dati fasiste a sebi ostaviti teritoriju.Ukrajina je Rusija i ostace Rusija...
Petak 09.05.2014.23:08
"onda bi oni dobili ostatak i mogli bi nesmetano da postave rakete" ? -Što misliš da zapadu treba bilo koji deo Ukrajine za rakete ? Pa imaju Poljsku, ako ništa drugo ? Ne znam... Msm da smo mi previše značaja dali Putinu... Iskreno - ne mislim da će biti bilo kakve dalje podele Ukrajine, osim ako se narod koji se bije sa fašistima, sam ne izbori za to ... Ali, znaš šta mi i dalje nije jasno - Putin je za "5 min." podigao flotu i sprečio napad na muslimansku Siriju a za Pravoslavnu Ukrajinu traži pregovore i razgovore ?? E TAJ "detalj" kad bi mi neko objasnio - bih mu veoma zahvalan...
Petak 09.05.2014.23:10
A to da on, ovim diplomatskim potezima, pokušava pred zapadom da se "opere" da ga ne bi prikazivali kao nekog zločinca - to ne da je smešno, nego je urnebesno.... Na kraju krajeva - Krim je vratio kući... Tu mu nije smetala "satanizacija" sa zapada ??
Petak 09.05.2014.23:56
On pred njima nema nameru da se pere..pogotovo sto vidi da su oni mnogo prljaviji od njega.On dobro zna da sankcije nece skinuti sve dok se ne povuce sa Krima i ne pristane na zonu bezbednosti od jedno 50 km sirine izmedju Rusije i svih ostalih zemalja koje se granice sa njom.Posle toga bi usledili novi uslovi a posle novih opet novi..Do rata ce doci sigurno...ovo sada je samo odlaganje.On zna da njihove uslove niko ziv ne moze da ispuni a da ne bude okupiran i ponizen....
Petak 09.05.2014.23:42
A ko je napao na Ukrajinu?Sto se Sirije tice ni tamo se nije mesao dok su ratovali sami izmedju sebe.Umesao se tek kad su pokusali otvorenu intervenciju.Mislis da bi u slucaju da neko sa strane pokusa da intervenise u Ukrajini ostao po strani???
Petak 09.05.2014.21:05
Цар Путин могао је данас да из св. Кремља, преко Крима, оде у Брисел, тј. Берлинел, и да поред заставе ЕУ стави ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛИКУ руску тробојку. Најмање 70 примерака.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)