Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 09.05.2014.
17:19
Srna A
Politika sankcija protiv Rusije ne može da pomogne da se reši ukrajinska kriza, rekao je vodeći nemački levičarski političar Gregor Gizi.
Petak 09.05.2014.20:04
gledam redovno ovog gizija chija je stranka levice treca po snazi u bundestagu i chovek me odushevljava.stalno naglashava nepravdu koja je nama uchinjena na kosovu i posledice toga koje se danas mogu videti u svetu.osim njega postoje mnoge ugledne lichnosti koje se protive poslushnosti americi,i jednostranom neobjektivnom izveshtavanju nemachkih znachajnijih medija.ljudi,treba da zaboravimo partizanske filmove i da dodjemo i sami se uverimo o kakvom je narodu rech a ne da sudimo na osnovu predrasuda.ima njih i loshih ali nismo ni mi,svi dobri.
Petak 09.05.2014.17:27
како ледени ћути и пушта еу да тртља,а десни сектор да дивља,одговор Путина ће вас за који дан све изненадити
Petak 09.05.2014.17:47
Gregor Gizi je najobjektivniji i najbolji njemacki politicar poslednjih decenija. Inace iskreni prijatelj Srbije!
Petak 09.05.2014.18:27
Gregor Gizi je jedini nemac koji zasluzuje da neki od gradova u Srbiji dobije ulicu sa njegovim imenom.Covek jednostavno nema dlake na jeziku i jedini je nemacki politicar koji je bio i ostao na strani Srba od pocetka naseg stradanja.Politicar koji nas je branio i razotkrivao NATO lazi gde god je imao priliku za to...Ako mu Srbi ne ukazu pocast,ukazace mu je Rusi.Ne zato sto njih ili nas brani vec zato sto i o njima i o nama iznosi samo istinu. http://www.youtube.com/watch?v=pXLy0NGW9sM
Subota 10.05.2014.00:04
Ova slika gore prilicno govori. Cuo sam da su bili zajedno rasporedjeni u vreme hladnog rata u Istocnoj Nemackoj - ona za STAZI a on za KGB. Nekako mi izgledaju previse prisno pa se svasta da pomisliti. Salu na stranu, saveznistvo Nemacke i Rusije je najprirodnije i znaju to Nemci ali im je tesko to i da kazu kad se na njihovoj teritoriji nalazi stotinak hiljada amerikcih vojnika i tuce vojnih baza. Neko bi to nazvao i okupacijom. Preporucio bih svakom Srbinu da procita Istoriju Srba zabranjenog srpskog istoricara Milosa Milojevica iz XIX veka koji pise uz navodjenje grckih i latinskih izvora od Herodota do Porfirogenita o tome da su Nemci, Rusi i Srbi od jednog plemena.
Subota 10.05.2014.00:05
Slavni kancelar Oto Bizmark često je pričao u svom dnevniku da njegova baba nije znala ni jedne nemačke reči vec samo sorabski (srpski). U 17. veku Lajbnic je rekao ruskom caru Petru Velikom: "Naše je poreklo isto, oba smo Sloveni", a za Lajbnica rektor Velike Srpske škole Nešić kaže: "On je čedo junačkog srpskog naroda, čiji je jedan deo pre 12 vekova ostavio te krajeve i doselio se na Balkan". Jedni od najzagrizenijih Srba su bili i Jakob Grim, Leopold Ranke, Gete (koji je ucio srpski jezik), Oto Bizmark i veliki Arcibald Rajs. Svi veliki Srbi i Nemci su shvatali tragediju srpsko-nemackog sukoba u XX veku u reziji Londona, poput Vojvode Misica koji se ozenio Nemicom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)