Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 07.05.2014.
00:01
Srna A
Ukrajinska vojska postavila je višecevne raketne bacače u blizini grada Slavjanska radi napada na pristalice federalizacije, saopštila je lokalna milicija.
Sreda 07.05.2014.00:04
a sta ce biti kad im federalisti zarobe te igrackice?...HELJP NATO HELJP??
Sreda 07.05.2014.00:19
To je logicna posledica neintervencije rusa posle ultimatuma od 48 sati.Turcinov verovatno misli da " puto " isti loser kao slobo,i da ce porazit ruse kao tudjman srbe-
Sreda 07.05.2014.05:02
Исти тај запад који ово данас подржава,својевремено је претио Јануковичу да случајно не употребљава силу на Мајдану против"мирних демоНстраната"који су палили и убијали и полицију и грађане.Сада видимо да је чак и довлачење тенкова против народа у реду за запад и да је наравно за све то Путин крив.Ко други ако сви знамо да је запад"непогрешив".Референдум на Криму је био против устава Украјине а убијање грађана плаћеницима и фашистима је легитимно и то се код њих зове,"специјална операција против сепаратиста".Да је Јанукович започео сличну такву операцију на Мајдану,завршио би у Хагу све док га неби убили"поштеним и демократским"суђењем.
Sreda 07.05.2014.05:22
Дрогираом Украјинцу, Дмитрију Булатову,коме су наводно"људи са руским акцентом"одсекли уво,хитно је био пребачен у Немачку на лечење и данас је он министар за спорт.Данима се слика вртела на свим светским медијима и сликање са свим западним политичарима али за скорашње жртве у Одеси,који су на најбруталнији нељудски начин убијене и спаљене,ретко ко да изјави и саучешће,јер ето,они нису жртве,нису људи,они су"руски сепаратисти".Клање Украјинског полицајца у свом стану поред своје супруге(постоји снимак)од стране бандераша,јуче је убијена медицинска сестра,имала је само 23 године,средовечна жена убијена на балкону свога стана,итд.за запад то није вредно ни коментара а камоли истраге!
Sreda 07.05.2014.08:36
....Укинули су уставни суд, расформирали специјалне јединице, делом и редовну полицију, на та места су дошли криминалци(попут оног што је пуцао на људе у запаљеној згради), јуче су Џулијини фашисти избацили једину опозицију из скупштине зато што нису хтели да иду стопама осталих фашиста.
Sreda 07.05.2014.00:26
Слободно се може рећи да фашистичка америка отворено подржава терор и фашизам логистички и оружано,зарад својих политичких и стратешких интереса.Америка која води и прокламује борбу против криминала,овај пут у случају Украјине ради супротно доказујући да јој је увек фашизам био главни идеолошки правац.Еу као привезак Америке и Америке кажу да нема прекрајања граница у Свету осуђујући сами себе јер су они лично подржале и иницирали прекрајање границе Србије.Ово што раде у Украјини неће моћи проћи јер су наишли на јачега чији се интереси преклапају са њиховим,па ће добити адекватан одговор.
Sreda 07.05.2014.00:44
Ovo im ne treba, koristenje ovog oruzja za masovno unistavanje bi bila velika greska u svakom pogledu i skupo bi ih kostala. Ne znam ko od evromajdanaca donosi ovakve debilne odluke- sve odluke o akcijama na istoku su se dosad pokazale kao katastrofalne i zapravo samo povecava broj prorusa. A korstenje ovakve vrste naoruzanja bi nateralo Rusiju na akciju, A to bi evromajdance skupo kostalo.
Sreda 07.05.2014.01:05
Ruski politicari vec govore da fasisti vrse genocid ,to me podsjeca na izjave zapadnih politicara prije natointervencije zbog Kosova.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)