Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Nedelja 04.05.2014.
10:01
Beta A
Ukrajinski ministar unutrašnjih poslova izjavio je da se vojna akcija na istoku zemlje nastavlja i da ukrajinska vojska "neće stati".
Nedelja 04.05.2014.10:02
Hoćete ako uskoče Rusi. No i ne moraju, jer vam nije baš lako sa proruskim snagama.
Nedelja 04.05.2014.11:00
Biće kako bude, sve ćemo znati do kraja maja. Iskreno vjerujem da će Rusija iz ove spletke Amera uspjeti pametno da se izvuče i da ne načini velike zločine nad ukrajincima!!! NE SUMNJAM: DA ĆE USPJETI DA PRIVEDU PRAVDI JACENJUKA, TURČINOVA I OSTALE ZASLUŽNE "GRAĐANE" KOJE SU INSTALIRALI AMERI!!!! Dakle suđenje će im biti u Moskvi i svakome svoja kugla, vazelin i pravo Sibir!!!
Nedelja 04.05.2014.11:15
POTPISITE PETICIJU! https://secure.avaaz.org/ru/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Vvesti_mirotvorcheskie_voyska_Rossii_na_YugoVostok_Ukrainy/?amLNuhb
Nedelja 04.05.2014.15:03
Ne uskače ni Amerikancima ni njihovim natovcima. Gdje su još od Kijevske krize?! Nema ih, jer ne smiju. Rusi će ući ako se nastavi. Imaju rok 48 sati. Tako da Zapad ima fora da urazumi naciste iz Kijeva, jer to je nelegitimna vlada i odgovornost za rat je na njih i na EU i na SAD. Kijevske vlasti nisu demokratski izabrane, a Zapad je baštinik "ljudskih prava" i "demokratije". Pa kako onda podržavaju kijevse "vlasti" s ulice???!!! Dvostruki aršini!
Nedelja 04.05.2014.15:35
Vesti su malo zastarele .Svi napadi su odbijeni a borci narodne samoodbrane su povratili kontrolu nad izgubljenim teritorijama.
Nedelja 04.05.2014.10:10
стали би ви давно,а вероватно не би ни почињали да вам шефови из вашингтона не траже да одрадите крваве доларе што сте узели,ти ће вам долари на нос изаћи,фашистичка клико
Nedelja 04.05.2014.11:08
Ово је прича за унутрашње политичке потребе, овако говоре у жељи да оставе утисак да су нешто постигли на терену а НИСУ постигли ништа. Побили су много цивила, заузели пар барикада (које су већ напустили) и револтирали велики део народа у тим областима, оне апатичне и неопредељене су окренули против себе, натерали су ОЕБС да промени реторику и да их смирује, затим су остали са Американцима (и полтронима) као са јединим ослонцем...
Nedelja 04.05.2014.10:20
Nije slucajno da se sve granice na atlasima boje crvenom bojom ! Ove nove Ruske granice ce nazalost biti jos crvenije a nadam se da ce ukrajinski fasisti na kraju dobiti po zubima i da nece biti nagradjeni od strane americko nacistickih zlikovaca kao ustase i siptarcine otimanjem zemlje i proterivanjem stanovnistva sa svojih vekovnih ognjista ! Nadam se jos uz to da ce da se jednom za sva vremena napravi prava i tvrda granica izmedju pravoslavlja i nacifasizma za sva nadolazeca vremena ! Daj boze samo da se rodi jos koji covek poput G Putina i na ostalim pravoslavnim teritorijama i da potraju dok se to ne ostvari a da se zlikovci samo jednom proteraju tamo odakle su dosli za sva vremena !!!!
Nedelja 04.05.2014.10:23
Bilo bi lepo da i urednistvo Vesti ne idu po spranci zapadnih medija i zapadnih tajnih sluizbi i zovu zapadnu nacionalnu gardu sastavljenu od katolika (ulepsanih inace odelima Berkut spec jedinica i Alfi za voznju na transporterima i slikanje pred zapadnim medijima; ukrajinskom vojskom ili Ukrajinom. Oni predstavljaju nacifasisticko EUroblje, Galiciju. Sa istocne strane tzv EU nisu bili nikad kolonizatori kao oni na atlantskoj obali, pa bi bilo neobazrivo s moje strane da ih pisem kao kolonijalfasisticki.
Nedelja 04.05.2014.10:24
Fašisti krvo žedni sprovode svoje namjere UBIJAJU SILUJU KOLJU NEDUŽNO STANOVNIŠTVO.Pokazuju svoje pravo lice nadam se da ih danas stigne pravda.
Nedelja 04.05.2014.10:29
Kazu necemo stati ! Naravno da necete stati samo kada jednog dana krenete u bezaniju ! Daj boze da se Rusi ozbiljno naljute pa da onda pocnu da kaznjavaju sve naciste i fasiste siom Evrope ! Evrope samo zato jer je to postojbina osim nacista i ostalih naroda ali je falila ovakva Rusija koja ce konacno moci da da po prstima svima onima koji ne daju mira prvenstveno pravoslavlju i svojim Ruskim sunarodnicima koji nisu nikome nista nazao ucinili osim sto su Rusi i Pravoslavci a smetaju fasistima kakav je Obama Merkelova Van Bilt koji izjavljuje da je pravoslavlje smetnja i pretnja katolicima ! Sram da ih bude i nadam se da ce vrlo brzo da budu kaznjeni kako zasluzuju !
Nedelja 04.05.2014.11:14
na stranu moje opredeljenje - ali ovo se može smatrati normalnom reakcijom vojske jedne zemlje.. Normalan je i otpor naroda koji se ne miri sa fašističkim pučem... Ali NIJE normalno ćutanje onih koji obećaše pomoć....
Nedelja 04.05.2014.12:22
Нападе на пунктове у Славјанску кијевске хунте (термин који је уведен јуче у званичном језику руске администрације) је иницирао и потпредседник САД Џо Бајден «Имате прилику. Урадите то” - рекао је он када се је поздрављао са Турчиновим на аеродрому.Иста ствар се десила после посете Кијеву директора ЦИА Џона Бренана.Војска Украјине и полиција за разбијање демонстрација учествују у нападу. Они блокирају прилазе око Словјанска, покушавајући да направе обруч око њега. Пут до Доњецка још увек слободан.
Nedelja 04.05.2014.12:23
У зони борбених дејстава је забележен интензиван разговор у радио вези на енглеском језику. Такође знатан је број њих са јаким акцентом, вероватно Хрвата .Плаћеници се боре на страни кијевских власти, што су видели и независни посматрачи, а као што показују и истраживања на југоистоку, саопштио је Владимир Прохватилов.
Nedelja 04.05.2014.13:02
Rat ili mir,pitanje je sada? https://www.youtube.com/watch?v=0bWt81vhIyY https://www.youtube.com/watch?v=BXpszfujHW8
Nedelja 04.05.2014.15:07
"...separatistički vođa u Lugansku..."?! Редакцијо ,крајње је време да поведете рачуна о терминологији.Још нам само фали да и "Вести" почну да користе термин "терористи" који користи наци-хунта у Кијеву. 1.У том покрету "Југоисток" има и сепаратиста и федералиста и униониста антимајдановаца ,СССР-носталгичара..... Уосталом што би "сепаратиста" најављивао освајање Кијева? Ако се сепаришеш Кијев ти и не треба јел'. 2.Про-руси и руси није исто.Про-руси су и анти-НАТО украјинци. Уосталом на коју фору је Јанукович убедљиво добио последње изборе?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)