Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 02.05.2014.
08:33 >> 09:39h
Beta A
"NATO već dve decenije pokušava da izgradi partnerske odnose sa Rusijom, ali sada smatra da je primoran da Moskvu tretira kao protivnika", izjavio je visoki zvaničnik Severno-atlantskog saveza.
Petak 02.05.2014.08:47
NATO već dve decenije pokušava da izgradi partnerske odnose sa Rusijom -------------------------------- Ма сигурно, сви смо сведоци натових искључиво племенитих намера...
Petak 02.05.2014.09:03
Sami postavljaju pitanja i daju odgovore glasnogovornici i šefovi NATO-a. Tu i tamo, čujemo njihove snove i po neku (ne) sakrivenu želju!
Petak 02.05.2014.09:10
U odnosima NATO RUSIJA , RUSIJA SIGURNO ZNA ŠTA HOĆE I ŠTA SU NJENI INTERESI . Problem NATO ZLIKOVACA je što ne mogu da nađu na RUSKOJ strani IZDAJNIKA U PUTINOVOM OKRUŽENJU .
Petak 02.05.2014.09:52
A KADA CETE VI IZ DSSa DA POCNETE DA KOMENTARISETE NESTO A DA SE PONESTO MORA PROCITATI I IZMEDJU REDOVA ! ZASTO STE SKORO SVI KAO IEX- PREDSDNIK G KOSTUNICA ,KO PODERANA VRECA ! SVI KAO G VOJISLAV SESELJ DA "STO NA UMU TO NA DRUMU" KAKO JE MOGUCE DA NISTA NEMA O CEMU SE NE PRICA I NIMALO MUDROSTI U NASTUPIMA ? TO MLACENJE PRAZNE SLAME PLUS IZDAJNICI OTERASE G SESELJA NA ROBIJU SA KOJE NA ZALOST NIKADA MOZDA NECE IZACI ! A DSS NAZALOST MOZDA VISE NECE U PARLAMENT NI OPOZICIONO A KAMOLI U VLAST ! VIDITE STA I KAKO FUNKCIONISE RUSIJA ! KADA KAZE G PUTIN NESTO ONDA SE SA TIME JAVNO SLAZE I ZJUGANOV I ZIRINOVSKI A KADA SU NA SASTANCIMA ONDA SE DISKUTUJE I RAZGOVARA PA I SVADJA A IZDAJNICKI NE !
Petak 02.05.2014.12:10
"BLAGO" SRBIJI BEZ DSS I KOŠTUNICE . Na svakom koraku se oseća veliki "napredak". NAROD je svoje rekao i poslao je Koštunici u političku penziju IZABRO JE NAJBOLJE I ETO NAMA RADOSTI . "Biće posla , para , otićićemo u Evropu gde padaju pečene kokoške sa neba".
Petak 02.05.2014.08:50
снове нато-а да се инсталира на Криму,и опколи Русију распршио је Путин као балон од сапунице,сад смрдоње из нато-а једу своја му.а и не знају више шта лупетеју по медијима
Petak 02.05.2014.10:03
NIKADA MI NECE BITI JASNO KAKO OVI IZ SVETA SVI NASTUPAJU JEDNOGLASNO I KADA SE NE SLAZU JER SE ZNA KO MOZE I DOKLE SME DA IZJAVLJUJE I STA O SVIM TEMAMA I PRI TOM NIKO NE IZDAJE NEKE NJIHOVE INTERESE A KOD NAS SVI KOJI NE RADE KAKO MISLI DSS ILI DS SU IZDAJNICI A DS JE IZDAO I MAJKU RODJENU I POCEV OD ONOG DJINDJICA MICUNOVICA I FRANCETICA SVI SU BILI ANTISRBI !UZ TO JE I DISKUTABILNO I DAL' SU UOPSTE SRBI ALI SU RADILI SVI PROTIV SRBA I U KORIST SRPSKE STETE A DANAS NASTOJE DA PROVALE I PROKAZU SVE ONO O CEMU SE NE GOVORI ODMAH I JAVNO I PORED NJIH NEMA NISTA STO JE TAJNI ADUT U RUKAVU ! TO JE SRAMOTA A NI G KOSTUNICA NIJE PUNO BOLJI ! NIKO NIJ NEPOGRESIV ALI NE TREBA IM SMETATI !!!!!!!!!
Petak 02.05.2014.10:08
NADM SE DA JE KONACNO CELOM SVETU JASNO DA ZLIKOVCI NATO BANDE VISE NECE GAZITI PO DRZAVAMA KOJE NE IGRAJU KAKO IM TA BANDA TALABASA ! KONACNO SE NESA BRATSKA RUSIJA,NADAM SE, SVESNA SVOJE MOCI I SNAGE PROBUDILA I LJUTITO RESILA DA LUPI SAKOM PO STOLU I KAZE ,A SAD JE DOSTA BILO BANDO ZLIKOVACKA !
Petak 02.05.2014.13:50
Dok je bio SSSR,tada su ih mrzili zbog komunizma,kada im je uspjelo to unistiti,opet nisu zadovoljni,nuklearno razoruzanje bilo na stetu Rusije,bivse zemlje istocnog bloka plus Balticke zemlje koje su bile u sastavu SSSR,uvukle u NATO,nisu stale na tome,sada zele preuzeti i Ukrajinu samo da testiraju Rusiju do koliko moze da popusta.Poslije raspada Varsavskog bloka,teoretski NATO nema potrebe da postoji,sve strane baze iz Evrope treba rasformirati jer one su nastale voljom potkupljenih politicara a ne i voljom naroda.
Petak 02.05.2014.14:54
rusija nesme da bude direktno uvucena u rat izmedju naroda i razjarenih majdanovski/natovskih ratohuskaca ali kao i natovci oni trebaju (ne, oni moraju!) da posalju dovoljan broj "INSTRUKTORA" sa "odredjenom vojno-tehnickom i ljudskom pratnjom" radi "obucavanja" svoga ukrajinsko/ruskoga naroda na severu i jugu ali bogami i sire u ukrajini, sve koliko je potrebno za strategicnu odbranu "slobodne slovenske teritorije" rossije !!!
Petak 02.05.2014.15:19
Kukavički zapadni i ini klerofašisti protiv Rusije. Odnos snaga samo u jednoj stavci, o finansiskoj, privrednoj, vojnoj snazi, itd. drugi put. Amerika+EU + NATO članice koje nisu u EU 1.055 miliona stanovnika. Milijardu i pedeset i pet miliona stanovnika. Japan 127 miliona stanovnika sam izostavio pored toga što je američki vazal jer nije ni u NATO alijansi ali je sigurno potencijalni neprijatelj Rusije. Ruska Federacija 143 sa Krimom 146 miliona stanovnika. Istorija se po ko zna koji put ponavlja, david protiv golijata, ili 10 klerofašista na jednog Rusa. Rusija je jedina i najveća nada porobljenih naroda na Planeti.
Petak 02.05.2014.17:54
NATO: Rusija više nije partner, više je protivnik. PREVEDENO:Hteli smo da Rusija misli da nam je partner,ali oni nisu budale. Pošto stvarni gospodari američkih političara vode politiku po principu,ako nas ne poljubite u dupe,mi ćemo vas bombardovati,došli do krajnih granica svoga cinizma i pokvarenosti,sada pokušavaju da se predstave kao nevine francuske sobarice. Ovakve njihove psihopatske izjave pokazuju da se krčkaju u sopstvenoj pokvarenosti.Rusija im je samo svojom snagom i superiornom mirnoćom pomogla da pokažu svoje ozvereno i krvavo lice.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)