Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 01.05.2014.
06:24
Đ. Barović - Vesti A
Direktor ruskog Instituta za strateška istraživanja Leonid Rešetnjikov izjavio je da bi eventualno učlanjenje Srbije u NATO bilo velika tragedija i razočaranje za Rusiju.
Četvrtak 01.05.2014.06:59
никад у зликовачки нато,живеле СРБИЈА И РУСИА
Četvrtak 01.05.2014.08:43
To mi kao običan narod i mislimo i želimo . Problem je što SRBIJU vodi BANDA IZDAJNIKA koji su se PRODALI EU ZLIKOVCIMA I KOJI BRUTALNO RAZARAJU SRBIJU U SVIM SEGMENTIMA .
Četvrtak 01.05.2014.09:58
Од највећег значаја је изјава " Србија има фер однос са Србијом-Србија није Црна Гора. По свим правилима Вога-природе-универзумa-писаним и неписаним-видљивим и невидљивим правилима, законима. Монтенегро мора да се уништи/популациа да се снижи на једно 150-200 хљд.....Сви други су прокоцкали своје неважеће животе и свога потомства. + Црна Гора Мора да Умре да би опет Васкрсала +
Četvrtak 01.05.2014.09:58
Mi smo postali kukavički narod!!! U vremenu smo oglupljeli, kad ne umijemo i nemamo hrabrosti da prepoznamo istorijski momenat i pripojimo se Rusiji!!! I tako ostavimo da se za naše interese bori velika i moćna država a ne da nam je dijeli i potpisuje Dačić u Briselu!!! I da ponavljaju naši političari liliputanci diplomatije, kako Srbija više nikada neće ratovati!
Četvrtak 01.05.2014.10:25
Da se pripojite Rusiji ,hahahahahaahahaahahhaahahahahaah,pa to je mozda tvoja zelja a zelje i mogucnosti su dva razlicita pojma!
Četvrtak 01.05.2014.12:21
I ja sam protiv NATO,i uvek cu biti.Ali pitanje je sta bi.Srbija dobila ako udje u NATO.Znas kako kazu "ne radi nista za nista".Pooitika je k...a,ponekad treba prihvatiti i ono sto ne volimo,da bi dobili ili zadrzali nesto vise.Ne postoji samo dobijati a ne davati,ali da to bar bude uvek da dajes manje a dobijas vise.To su igre politicke i treba da se manimo tvrdoglave politike "kroz zid".Mozda zvuci nemoguce,ali sada Srbija ima sanse za postavi uslov "ucicemo u NATO,vratite nam Kosovo".Sigurno Amerikanci nece gledati interes siptara nego svoj,a mogu i bazu da zadrze.Ameri bi prihvatili samo da nastete Rusiji,i primili novog clana nato-a.Rusi ce to morati shvatiti,znaju koliko je Kosovo vazn
Četvrtak 01.05.2014.12:27
...koliko je Kosovo vazno za Srbiju,i nema sta da se ljute.Svako gleda svoje interese.Uostalom,oni su iskoristili "slucaj Kosova" za svoje interese.Putin je dovro rekao "kad moze Kosovo,zasto nd i Krim". Srbija se nije naljutila nego je razumela braca Ruse.Rusi bi onda trebali da uzvrate i razumeju,ako su braca.Mozda gresim,ali znam da mora da se pocne neka igra,u korist Srbije.
Četvrtak 01.05.2014.12:49
Koliko puta smo se nasli u zivotu da radimo nesto a ne zelimo,ili za nekoga koga ne podnosimo.Pametniji covek bi izdrzao,jer bi vise razmisljso o interesu svoje porodice,i kako da dodje do boljeg posla.Previse ponosan i tvrdoglav covek bi oterao u pm nekoga koga ne podnosi i napusti posao,jer on nije duzan nikoga da trpi,a to sto ce mu porodica trpeti to nije bitno.Pametan covek,dok radi kod jednog gazde (amerika), neka se u isto vreme dogovara i pokaze kako radi i sta ume kod drugog gazde (Rusije),ako ponudi bolje i daje vise,predjes kod njega.Jednog dana kada vidis da si dovoljno jak ekonomski,da mozes sam,onda otvori sam sebi firmu i imaj radnike
Četvrtak 01.05.2014.11:49
Smesna pricica, pa ne misli valjda neko da ce Srbija doveka ostati sestorazredna svapska kolonija? Ova Vuciceva "vladavina" ce se jako ruzno zavrsiti i po njega i po nas, i za sve je bolje da traje sto krace. Plasim se samo da od nase ionako smesne ekonomije nakon ove vlade nece ostati ni patrljci... A kad sve prodje, jedini spas ce biti u potpunom priblizavanju Rusiji i ostalim prijateljskim drzavama koje nas, ako nista, bar nisu bombardovale i komadale nam teritoriju. Nema druge opcije, to je jedini nacin da prezivimo.
Četvrtak 01.05.2014.21:58
Što pre Srbija uđe u Evropsku Uniju i NATO, to bolje za nju. U suprotnom, Srbija će biti izolovana na Balkanu kao jedina proruska država, i verovatno biti smrskana od strane okolnih zemalja ako dođe do nekog globalnog konflikta. Ne dozvolimo da se nad nama Srbima desi još jedan genocid kao 1914. ili 1941. godine. Progutajmo taj ponos i pristupimo EU i NATO-u. Sudbina nas malih i slabih naroda nije da pokazujemo zube, nego da menjamo strane kad to situacija zahteva.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)