Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 29.04.2014.
13:57
Beta A
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je tom prilikom preneo čestitke predsednika Vlade Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva.
Utorak 29.04.2014.17:22
ne_seri_bre_skip_i_ne_seri_bre_istina_je_ipak_samo_jedna_ali_ne_i_tvoja ne serite bre vi pametnjakovici na vucica, nije on izdajnik vec ste to vi sami! gde ste bili kada je bilo bombardovanje srbije i kosmeta? bili ste u inostranstvu kao i peder djindjic jebao vas on! kosmet nije izdao vucic i nikolic ili dacic vec prvenstveno oni srbi sto su ga napustili i otisli u centralnu srbiju ili drugde a prodavali svoja imanja za skupe pare siptarima, takodje srbi sa kosmeta sto imaju samo po jedno dete ili dva a siptari imaju po osmoro i oni su na svoj nacin izdali srbiju! skim si moras da budes takav! kada oni imaju osmoro dece u proseku srbi su morali da imaju barem po tri cetiri deteta i to bi b
Utorak 29.04.2014.17:32
srbi su morali da imaju barem po tri cetiri deteta i to bi bio pravi odgovor na kocjenje (citaj mnozenje) siptara a ne srbi ostadose manjina u sopstvenoj drzavi a oni zvalavi siptari vecina. to ti je sustina nasih problema sto nase dame nece da radjaju nego hoce samo da dizu noge i da se jebu na suvo. samo izmisljaju nesto, te nema se para te nema se dovoljno velikih stanova ili kuca, te nemoze se ici na more sa puno dece, te nemoze se jebati po celu noc po kafanama kada imas puno dece a siptarima to nesmeta kao sto nije ni nasim dedovima to smetalo jer oni su imali hvala bogu dobar natalitet a ne kao vi danas niste sposobni ni decu da pravite vec samo trazite druge krivce.
Utorak 29.04.2014.17:49
Bio sam u Srbiji..kod babe.Sto pitas...da li sam trebao sa 8 godina da uzmem pusku i idem na KiM umesto tebe???A to za srpkinje si u pravu...to moram da ti priznam...mada teska srca.
Utorak 29.04.2014.18:25
netrebas ti da ides umesto mene, vec je trebao tvoj otac da ide samnom a kada si bio klinac netrebas ti da nazivas nekoga izdajnikom a nemas pojima ko je izdao srbiju. upravo su to oni za koje je tvoj otac isao da demonstrira a to je djindjic, kos_tunjavko, dinkic, ceda narkoman i ostala NE_srbska govna. vucic je jedini jos koji moze ovu opljackanu i bednu zemlju da sredi barem malo inace u suprotnom ova zemlja srbija ima da nestane. budi ponosan sto je bas vucic oterao tadica, djilasa, dinkica i ostale lopove sa politickog rukovodjstva srbije da nepropadne do dna i da neode jos i vojvodina i ostali delovi srbije kao sto su neki vec pripremali taj scenario. a sada cao i prvo ispeci pa reci
Utorak 29.04.2014.18:40
NE UZIMAJ MI OCA U USTA DEBILCINO...ON JE BIO NA KIM KAD JE TREBALO I POGINUO JE ZA SRBIJU KAD JE TREBALO.TI CES DA ME UCIS STA JE IZDAJA .KOKOSARU IMBECILNI..DOK SI TI I TEBI SLICNI KRALI PO KUCAMA ON JE KRVARIO I ISKRVARIO NA KOSARAMA...MAMU LI VAM LOPOVSKU..SEME VAM SE ZATRLO DABOGDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)