Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 28.04.2014.
13:48
Beta A
Međunarodni tužilac Klint Vilijamson, koji vodi istragu o zločinima OVK od 1998. do 2000. godine, treba da završi istragu u drugoj polovini juna, a prve optužnice mogle bi da budu podignute početkom naredne godine, piše prištinski dnevnik "Tribuna".
Ponedeljak 28.04.2014.13:56
Prve optuznice pocetkom sledece godine..ha - do tada pojeo vuk magarca.
Ponedeljak 28.04.2014.14:00
Па треба дати "оптуженима" да обраде евентуалне сведоке зар не? Једном речју још једна шаренлажа за Народ.
Ponedeljak 28.04.2014.14:02
Zlo pleme iz kojeg poticu glavni rasturaci droge pune zatvore sirom planete, svi znaju ko su oni cak i njihovi glavni sponzori. Za takve monstrume je pravilna kazna kompletan nestanak sa zemaljske kugle, mnogo zla su naneli ljudima, porazmislite posledice heroina na pojedince sirom sveta, siftar je kriv za to. Po svim pravilima prirode, zakona i Bozije Volje...........Oni moraju da nestanu u Nista..........
Ponedeljak 28.04.2014.14:11
Nacisticki-nato i politicari zlikovci pogani bler, sreder, shirak, klinton i druga govna koja su ih podrzavali su krivi za sve sta ovi majmuni zarazeni arbanaski rade. Oj arbanasi krive prirode sta bi svet nama cinijo da i mi vase organe prodajemo i vase pleme po nasoj volji koljemo..................Nad nama je da vam vratimo, prolili su Srbsku Krv uz pomoc zapada a kad vam se docepamo milosti necemo da imamo..........Bes je ogroman zato bezite jel cemo jos gore stvari da radimo...........
Ponedeljak 28.04.2014.14:33
Po dobijanju informacije da nove srpske vlasti žele da povuku žandarmeriju iz baze Trpeze, komandant Četničkog pokreta Bratislav Živković je hitno poslao svog poverenika za Pčinjsku oblast Predraga Dimića i njegovog zamenika na teren već sledećeg dana. Baza žandarmerije Trpeze je veoma važna jer štiti planinska srpska sela i mahale od Merdara do Medveđe od upada šiptarskih terorista sa prostora Kosova i Metohije. Ovi zlikovci su do sada već ubili nekoliko Srba i krali stoku i šumu. U tom pogledu prisustvo žandarmerije i vojske im je jedina nada i kolika tolika sigurnost.
Ponedeljak 28.04.2014.14:33
Na vest da se žandarmerija povlači strah se uvukao u meštane pre svega sela Dobri Do, Sekirice i ostalih mahala koje su smeštene uz samu liniju razdvajanja. Poverenik Četničkog pokreta Predrag Dimić je u razgovorima sa meštanima i predsednicima ovih sela preneo zabrinutost Četničkog pokreta za njihovu bezbednost i ponudio da četnici preuzmu patrole duž administrativne granice – saopštavaju iz Četničkog pokreta.U Četničkom pokretu se nadaju da će vlast odustati od zatvaranja baze u selu Trpeze ali da je „Prvo četničko odeljenje spremno, da na poziv, odmah zameni žandarmeriju u zaštiti srpskog stanovništva u ovom području“.
Ponedeljak 28.04.2014.14:33
Četnički pokret sada čeka informaciju da li će žandarmerija otići ili ipak ostati da brani srpski narod. Mi smo spremni! – kažu u Četničkom pokretu. Inače, reč je o Četničkom pokretu koji je poslao dobrovoljce na Krim u vreme najveće krize na ovom poluostrvu. Prema poslednjim informacijama žandarmerija se juče privremeno vratila u Trpezu, ali je i dalje neizvesno da li će ova baza nastaviti da postoji.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)