Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Nedelja 27.04.2014.
19:06
Beta A
Glavni kandidati za novog predsednika Evropske komisije, Žan-Klod Junker i Martin Šulc, ocenili su da se ulazak novih zemalja u EU može očekivati tek pošto se kroz pet-šest godina sama Unija iznutra preustroji i prevaziđe kriza, tako da njene strukture i njena ekonomsko-socijalna situacija budu u stanju da prime neku novu članicu.
Nedelja 27.04.2014.19:42
I kada VUČIĆ PRIZNA KOSOVO SRBIJU NEĆE PRIMITI U PEDOFILSKO ZLIKOVAČKU EU . NIKADA SEBIJA NEĆE BITI ČLANICA ZLIKOVAČKE EU . HVALA IM NA TOME .
Nedelja 27.04.2014.19:32
Nikad, a mozda ni onda. Jer ono nesto sto bi eventualno moglo da udje u EU, nece imati nikakve veze sa Srbijom.
Nedelja 27.04.2014.19:58
Ono što smo svi znali, sada valjda znaju i naši vladari ! Napokon ! Srbija treba jasno i glasno da otimačima prizna KiM i onda može da udje u EU kada se ova bude raspadala i sve pametne zemlje budu tražile spas u samostalnosti ! Mi će mo zadnji u nju ući, a izgleda zadnji iz nje i izaći u ovom idiotskom procesu oko EU !
Nedelja 27.04.2014.20:04
Šef delegacije Evropskog parlamenta za Zapadni Balkan Eduard Kukan izjavio je da je prirodno da kriza u Ukrajini u ovom trenutku bude prioritet za Evropsku uniju, ali da to ne znači da je proces proširenja na Balkan manje važan.“Buknula je vatra i moramo hitno da je gasimo. Ali, to ne znači da je proces proširenja na Balkan, kao dugotrajan proces, manje važan”, rekao je Kukan za beogradske Večernje novosti od ponedeljka.Na ocenu da se evrointegracije ipak odvijaju sporije, Kukan je odgovorio da se sve odvija “bez problema”, da su pregovori u toku, da se EU nada da će nova Vlada Srbije biti formirana 27. aprila i “tada će svi neophodni kanali komunikacije biti funkcionalni”.
Nedelja 27.04.2014.20:10
Kukan je novoj vladi preporučio da nastavi da radi ono što je i do sada činila u procesu evrointegracija, ali je upozorio i da ne treba očekivati da će Srbija taj proces završiti brže od drugih država.“Moj veoma prijateljski savet političarima u Srbiji je da ne treba da najavljuju svojim gradjanima da će zemlja prolaziti kroz proces evropskih integracija brže nego ostale države, i da će za četiri ili pet godina biti u EU. To, jednostavno, nije moguće, jer je za ovaj proces potrebno vreme. Nije neophodno isticati nešto što se neće dogoditi”, rekao je Kukan.On je pojasnio da je “najvažnije biti spreman za ulazak u EU jer niko ne želi da se ponovi situacija s Bugarskom i Rumunijom”.
Nedelja 27.04.2014.20:11
“Njihov ulazak je, tada, bio politička odluka, i sada EU ima dosta problema zbog toga”, reao je Kukan.Kukan je rekao da shvata “veoma ozbiljno” izjavu predsednika Srbije Tomislava Nikolića da Srbije neće u EU bez Kosova.“To shvatam veoma ozbiljno. Stvari će ići svojim tokom. Čak čujem da postoje i neki nagoveštaji oko promene Ustava Srbije, u smislu da više reflektuje novu realnost. U svakom slučaju, čitav zapadni Balkan treba da udje u EU”, rekao je Kukan.
Nedelja 27.04.2014.21:22
Evo recimo glupi rvati..placaju 290 miliona eura za godishnju clanarinu u EU..pa bog te mazo za te pare napravish stotine malih pogona za proizvodnju.Oni su idioti polagali nadu u evropske fondove kao fol izvlacit ce iz njih za razvoj...izvlace im onu stvar i sargijaju ..Kako ljudi tako mogu biti glupi i pohlepni za tudjim,,ajde ...ne chudim se zapadu..oni zive od pljachke i otimachine..ali kuda Srbija srlja..pa moze sve shto proizvede u poljoprivredi da proda jednoj Moskvi Ovako ce morati trovati svoj narod sa raznim GMO otrovima..Ljudi.odavno je poznato da nije vazno koliko zaradish nego koliko ti ostane u dzepu.Mnogi na zapadu zaradjuju veliku lovu..ali kad sve poplacaju ostane im goli K.
Nedelja 27.04.2014.22:21
Srbija nikada nece uci u EU!!!!!!! Ko ne vjeruje bice ubjedjen za nekoliko godina.
Nedelja 27.04.2014.23:07
како се одвијају догађаји на истоку европе,пре је вероватноћа да постанемо део Руске Федерације
Ponedeljak 28.04.2014.01:29
Srbija treba da misli na sebe a ne na EU.Ako se i dalje bude zanosila sa EU od nje neće ostati ništa.EU je samo mirno ostvarenje Hitlerovog sna pa tko voli neka izvoli.Srbijo misli o sebi i čuvaj sebe jer te EU neće ni spasiti niti čuvati.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)