Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 26.04.2014.
07:40
D. Dekić - Vesti A
Učestalo pojavljivanje u medijima Kristijana Golubovića (44), optuženog za kupoprodaju narkotika, nije bilo razlog za reagovanje nadležnoj Republičkoj radiodifuznoj agenciji (RRA), sve dok Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) nije podnelo predstavku protiv TV Pink zbog gostovanja ovog Beograđanina koji je skoro polovinu života proveo u zatvorima u Srbiji i širom Evrope.
Subota 26.04.2014.08:30
ajd` sad, gde je tu rezon? Ako lopova i kriminalaca u srpskom narodu ima, a evo - vidi se da ih ima, zašto sad kuditi urednike narodskih glasila, koji ustvari narodu kažu: "On je medju nama nastao, i mi ga volimo." pošto ima mnogo onih koji ga na FB hvale i rado imaju. Niti su Kristijani za jedan dan nastali, niti ċe nekom akcijom Republičke radiodifuzne agencije (RRA), nestati. U svemu su krivlji prethodni političari i učitelji naroda, kao što ċe za sledeċe Kristijane biti krivi sadašnji političari I učitelji naroda. Tako da, kao I uvek, dodjemo dotle da je narod takav kakv je, jer je takav kakv je zahvaljujuċi tome što hoċe ili neċe. nastavak sledi:
Subota 26.04.2014.08:37
Narod ima politiku I političare koje hoċe I biva mu tako kako hoċe. Doklegod je narod glup i kratkovid spas mu je u diktaturi. E, sad je pitanje gde naċi Srbiji diktatora koji diktira u interesu naroda,a ne u interesu društvenog sloja ili u interesu svoje porodice. O onome što se čulo i čitalo imali smo Tita koji je diktirao u interesu svih naroda i posle smo imali nacionalne vodje o kojima vi više znate nego ja, Ali vidim da nikom sa geo-karte ex-Yu ne valja. Znači da je ovaj konkretni Kristijan u pravu kad za političare kaže da su jajare. Ja kažem da su svi dosadašnji posle Tita, bili jajare, jer se vidie rezultati. A šta ċe Vučiċ uraditi – videċemo. nastavak sledi:
Subota 26.04.2014.08:39
Medjutim za neke značajne promene vrednovanja stvari u jednom narodu treba mnogo decenija rada, kontrole i, eto, centralizovane uprave. revolucija znači samo nasilno rušenje tekuċeg i – onda tek sve ispočetka.
Subota 26.04.2014.08:43
A I urednici narodskih glasila su ustvari narod koji sebe uveseljava onim za šta je dorastao. Dakle – vrtimo se u krug kao pas koji juri svoj rep. Sranja, sranja, sranja, … gdegod se čovek okrene.
Subota 26.04.2014.12:57
Pogledajte samo Fejsbuk današnje srpske dece, Golubović je većini idol, njega citiraju, tako nepravilno, kako i priča, njemu se dive...
Subota 26.04.2014.17:25
Ja sam se do sad bezbroj puta ovdje pitala koji je u stvari posao i kakva je funkcija RRA još dok je na Pink-u išlo ono smeće od Farme pa do VB-a ?! Da li će možda nešto nauditi ovim TV stanicama ne samo zbog gostovanja ovog kriminalca, već te stanice odavno su trebale biti kažnjene najstrožom kaznom zbog masovnog trovanja i zaglupljivanja naroda sa npr: Luda Kuća, Trenutak Istine, Menjam Ženu, Domaćine Oženi Me, DNK, Preljubnici, Balkanske Prevare i ostale muzičko neukusne emisije sa gologuzim pevaljkama....!!! Pri tom vlasnici tih TV kuća baš na tom TV smeću zarađuju ogroman novac i stvaraju svoje nedodirljive medijske imperije....I NE MOŽE IM NIKO NIŠTA !!! Do kada će biti tako...?!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)