Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Četvrtak 24.04.2014.
22:09 >> 23:52h
mozzartsport.com A
Katastrofalna igra domaćina tokom nešto više od 30 minuta, kao i vanserijska partija tandema gostiju Šarića i Blesingejma, kumovala je šoku na fajnal-foru, prenosi "Mocart sport".
Četvrtak 24.04.2014.22:27
LEPO SAM UPOZORAVAO DA JE CELA SEZONA U JEDNOJ UTAKMICI ŠTO JE STRAŠNO . Ipak ovo je veliki uspeh za mali klub iz ŽELEZNIKA OVE SEZONE . IGRALI SU U EVROPI I TO JE SASVIM DOVOLJNO . Realno večeras je ČOVIĆ povređen dok je Andrej Vučić van forme . TREBA dobro PROVETRITI ARENU MNOGO SU SE USRALI OVI IZ ŽELEZNIKA .
Četvrtak 24.04.2014.22:49
Hajde ciganijo glavu gore i ČESTITAJTE CIBONI NA POTPUNO ZASLUŽENOJ POBEDI . Nije ni meni bilo lako da čestitam NAPRETKU pre neki dan ali boljem uvek treba čestitati . SPORT JE TO A TU SE I GUBI I DOBIJA . Vidite koliko VAS ŽALIM KOLIKO STE MALI MIŠEVI . Taske (realni srbin ) i svi drugi ZVEZDAŠI "stegnite srce" i ČESTITAJTE BOLJIMA time pokazujete da "niste primitivci i jajare". AKO TO NE UČINITE OBRUKAĆETE SVE ZVEZDAŠE . MADA S DRUGE STRANE ZVEZDAŠI BAŠ IMAJU TAJ PROBLEM ŠTO SE NIČEG NE STIDE .
Četvrtak 24.04.2014.23:29
a cega se ti stidis? Kometarises sve i svasta, kacis svoje komentar na vrh samo da se tvoji komentari citaju, pises bilokakve nebuloze Koje nemaju veze sa sportom i sto je najgore verujes uto da si stunjkza Sport i politiku. O vom patriotizmu da i ne govorim.... I pre no sto me budes okarekteisao kao zvezdasa, da ti izbijem tu iluziju iz glave: Partizanovac sam do srzi ali sam i patriota.
Četvrtak 24.04.2014.23:38
@decoooo : a cega se ti stidis? Kometarises sve i svasta, kacis svoje komentare na vrh samo da se tvoji komentari citaju, pises bilo kakve nebuloze Koje nemaju veze sa sportom i sto je najgore verujes u to da si strucnjak za Sport i politiku. O tvom patriotizmu da i ne govorim.... I pre no sto me budes okarekteisao kao zvezdasa, da ti izbijem tu iluziju iz glave: Partizanovac sam do srzi ali sam i patriota. (morao sam ovo jos jednom da napisem jer me nesto tastatura za**bava)
Petak 25.04.2014.19:37
Nisam pratio utakmicu, bio sam na putu. Svakako da cu da cestitam Ciboni, znali su sta hoce, mi smo bili losi kad je bilo najbitnije i sta da se radi. Iovako bojkutujemo to takmicenje, idemo u kvalifikacije pa sta bude. A sto se tice miseva, to si ti i tebi slicni, kad porastes bices glodar. Sladi se slepce, cekamo te u derbijima...
Četvrtak 24.04.2014.22:43
Nisam zvezdas ali mi je iskreno zao sto su posle dobro odigrane sezone, izgubili ovu vaznu utakmicu.
Četvrtak 24.04.2014.22:49
Zaista mi niste jasni vi zvezdasi...bojkotujete ovo takmicenje(koje vodi u evroligu)a onda vas puna arena kad igra zvezda istu tu evroligu!Al dobro,to je vas problem.
Četvrtak 24.04.2014.22:53
"PUNA ARENA" ? JESTE KADA TOKOM CELE UTAKMICE REDARI KUCAJU KARTE . Koga oni BOJKOTUJU ? To su JAJARE KOJE NE PLAĆAJU ULAZNICE A KADA TOGA NEMA ONDA I NE GLEDAJU TU UTAKMICU . Brinem da li će se PROVETRITI ARENA do sutra jer MNOGO SU SE USRALI CIGANI .
Četvrtak 24.04.2014.23:36
Kao prvo, podrska sa tribina nikakva kad je najbitnije bilo, ovo je bilo za Evropu e ne za Mauritaniju, pa daj, od starta se osjecala negativna atmosfera Kao drugo, Simonovicu , Nelsonu, Katicu i Marjanovicu...mamicu vam vasu milu amateri jedni, sram da vas bude onog momka sto je poginuo veceras za zvezdu, cije su suze na kraju rasplakale mnoge, sram da vas bilo pizde jedne, vi da nosite Zvezdin grb sramote jedne. Trece, jos nije gotovo, imamo kvalifikaxcije, Sjutra da se navija za partizan, da bar jedan srpski klub ode u Ligu Sampiona... Tesko je zaista !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)