Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 23.04.2014.
18:01
D. Đorđević - Vesti A
Nema dana da u Vranju neko ne umre od maligne bolesti i bude sahranjen na lokalnim grobljima, Šaprančakom i Bunuševačkom, pri čemu prednjače rak pluća i debelog creva, a kod žena tumori jajnika i materice. Sve više od kancera obolevaju i deca. Nema ni tog Vranjanca koji ovu opaku bolest ne povezuje sa 1999. godinom i gađanjem municijom s osiromašenim uranijumom pozicija na planini Pljačkovici, ispod koje se prostire grad.
Sreda 23.04.2014.18:19
Наша влада као да има неки зерум против тога па их баш брига! Док дођу на власт добију тај зерум и све забораве. Наркомани из владе нам убице и непријатеље продају као пријатеље! Драги мој поштени српски народе, ништа без вешала!
Sreda 23.04.2014.18:53
136 nanoSiverta na sat? I ljudi to i ne znaju? To je jednostavno saucesnistvo vlasti Srbije u NATO zlocinu, koji jos uvek traje. To odgovara godisnjoj dozi od 1.2 Siverta radijacije. Radi poredjenja, prosek ozracenja prezivelih iz Hirosime i Nagasakija bio je 0.2 Siverta, i to je bilo ozracenje u jednom navratu. Vranjanci dobijaju 6 puta toliko svake godine! Posto je poluraspad uranijuma 4,5 milijarde godina, nivo radijacije se prakticno nikad nece smanjiti. Takodje, uranijum je otrovan i kao teski metal, nezavisno od radioaktivnosti. Radioaktivnost verovatno najvise pogadja pluca, dok toksicnost najpre pogadja bubrege i jetru. Ali sa takvim konstantnim zagadjenjem nista nije bezbedno.
Sreda 23.04.2014.19:12
Evropa nema alternativu pa makar svi da crknemo od raka.Sta ocekivati od nasih bumbara kada se vlast sklapa u Ambasadama usred Beograda.Pa pogledajte samo kako se kod nas izvestava kao da zivimo u Titivo doba.Kurir se ne skida sa hvalospevima Vucicu jos malo pa ispade da je supermen malo dete za njega.Nista ta Nato kamarila ovde nece pokrenuti jer njima odgovaraju drzave u komi.Srbija je vec preko 20 godina igraliste za potkusurivanje i njima odgovara da tako i ostane da ostvare svoje ciljeve.Djinidjic se kasno opametio i poceo da sumnja u njihove namere zato je sada pod zemljom.Vucica vec naucili koju pesmicu da peva i da ne talasa protiv Nato pakta.
Sreda 23.04.2014.20:21
Apsolutni je genocid od NATO-a nad Srbijom i Crnom Gorom i Irakom. Svim zemljama čiji su avioni izbacili te projektile, želim iste te projektile. Nikad nisam želio zlo. Međutim, želim da isto osjeti onaj koji ga je počinio nad nama, ma od koga mu došlo. I to duplo tamo gdje je desetine miliona. Neka zamjera svako na ove riječi, ali ja ne praktikujem praštanje. Sitnice se praštaju. Krupne stvari NIKAD! Hrišćanstvo je neuspješno jer nema matematičku mogućnost. Onaj ko se ponaša hrišćanski u svijetu vukova taj je magarac, koji se vječno vuče za nos dok ne nestane s lica zemlje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)