Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 22.04.2014.
07:42
D. Dekić - Vesti A
Pritisci moćnika na sudije i tužioce i mešanja u njihove odluke, jedna je od zamerki Saveta za borbu protiv korupcije koji je Vladi Srbije predložio da skine političke šape sa srpskog pravosuđa.
Utorak 22.04.2014.08:31
Koja garancija i cemu? Toliko se tu olosi i lopova sakupilo, da oni trenutno predstavljaju najvece kriminalce i prekrsioce, umesto da dele pravdu. Na sceni je masovna pljacka, nikada gora, po logici sada ili nikada. Tu pomaze samo metla i vile za grupno ciscenje g..., ali treba zahvatiti i njihove sefove iz politike, policije, pa sve do vrha nepismenog tkzv. drzave. To samo moze da ocisti narod sa ulice, niko drugi.
Utorak 22.04.2014.08:47
Само се бојим да ће да их очисти исти такав народ, који ће то исто да ради када дође на власт! Све је труло у држави Србији! Неморал је нормално и "уносно" стање! Није важно да ли крадеш, важно је само да те не ухвате! Увек су на власт долазили они који су најбоље финансирани од моћника и који штите само њихове и своје личне интересе. Све је дозвољено и добродошло што може да се искористи: лаж, превара, насиље, лоповлук, криминал... Све су то "легитимна" средства за освајање власти, али само оних који су бгогати и моћни! Народ се ту ништа не пита, народ само гута шта му се сервира!
Utorak 22.04.2014.11:05
PARTIJSKO PRAVOSUĐE je "normalno" u SRBIJI . PRSUDE JE DONOSIO I BEZ SUDA TADIĆ ( SLUČAJ TATON ) , HOMEN , MALOVIĆKA ... ONI SU I USTANVI SUD STAVILI POD PARTIJSKU ŠAPU TAKO DA TE PIČ.E OD SUDIJA NE SMU NI DA SE JAVE KADA TREBA PRESUDITI O BRISELSKOM SPORAZUMU ILI O STATUTU VOJVODINE GDE JE NADIREKTNIJE UGROŽEN SUVERENITET SRBIJE .
Sreda 23.04.2014.01:40
. . . vise nego skandalozno , srpska beda. Primitivci nisu nikada nio znali drugi nacin ophodjena sa ljudima - upravljanje jednom drustvenoma zajednicom / drzavom - nego samo nasilje, ucene, korupcija i prevare . . .
Utorak 22.04.2014.08:41
Заиста не могу да се отргнем утиску и не заплачем пред оваквом сценом. Колико је српских мајки овај злочинац завио у црно, колико српске нејачи и стараца поубијао и зверски злостављао у логорима у рејону Србице, да би овај српски сељак који чува државу Србију на КиМ, доживео да му овог српског кољача “србин” доводи као спасиоца.Рођен је 20. фебруара 1961 , у селу Доње Преказе , општина Србица. Пресудом Окружног суда у Приштини, осуђен је у одсуству, на 20 година затвора због кривичног дела тероризма. sami lustakuЗаједно са Адемом и Хамзом Јашари, Фадилом и Нуредином Луштакуом, Сулејманом Селимијем и Реџепијем, Тахиром Јашаријем и Јакупом Нуром, он је један од оснивача ОВК у региону Дренице.
Utorak 22.04.2014.08:42
Завршио је војну обуку у Албаниј 1997.г, учествовао у злостављању и масакру српских цивила који су киднаповани и држани у кампу који се налазио у селу Ликовац, општина Србица. Био је извршилац терористичког напада на полицијску станицу у селу Рудник, општина Србица, 1998.г., као и на полицијски конвој у селу Лудовић, општина Србица. У том периоду, он је именован за заменика команданта Главног штаба ОВК у оперативној зони Дренице, са седиштем у селу Ликовац, општина Србица, и одређено време вршио дужност команданта ов оперативне зоне.
Utorak 22.04.2014.08:42
Касније, Хашим Тачи га је именовао за команданта 2. оперативне зоне у региону Призрена ( Паштрик ). У исто време, он је био изабран за заменика шефа тајне службе Косова где је, између осталих дужности, био је задужен за ангажовање добровољачких јединица из Дренице, који су послати у региону Бујановца, Прешева и Медвеђе, у циљу извођења терористичких аката. Због повећаних терористичких активности које су за последицу имале дестабилизацију безбедносног статња КиМ, а на иницијативу представника америчке администрације, 6. јула 2001., Љуштаку је отпуштен са места команданта КЗК- а и забрањено му је ношење ватреног оружја.
Utorak 22.04.2014.08:42
За кршење ове забране, он је одведен у притвор од стране КФОР на испитивање. Након тога, он је напустио регион општини Србица, плашећи сведоке због његових криминалних активности током и након оружаног сукоба, и провео је већи део 2002 у Албанији, у граду Куксу. Његова породица једна је однајутицајнијих у региону Дренице и блиско сарађује са Хашимом Тачијем, Реџепом и Сулејмана Селимијем и Џавитом Халитиијем игра значајну улогу у организованом криминалу на КиМ. Он је на америчкој “црној листи” организација и појединаца којима су, због својих терористичких активности, ограничени приступи финансијској помоћи, односно, који не смеју да уђу у САД .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)