Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 19.04.2014.
10:55
Vestionline A
Nenamensko trošenje i zloupotreba u korišćenju budžetski sredstava u zdravstvenim ustanovama na KiM je zabrinjavajućih razmera. Preglomazna je i realnim potrebama neprilagođena mreža ustanova osnovne zdravstvene zaštite. Ne postoje kadrovski planovi kao osnov za zaključivanje ugovora sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje (o broju i strukturi zaposlenih koji se finansiraju iz sredstava RFZO). Daleko je više zaposlenih, nego što su realne potrebe. Opšte je rasprostranjena pojava nepotizma, piše u izveštaju Anketnog odbora Skupštine Srbije koji je utvrđivao činjenice o načinu trošenja budžeta na KiM.
Subota 19.04.2014.16:20
која замена теза.. лекари и људи чије су главе у торби због шиптара су опљачкали државу, а ни један политичар који је на хиљаду и једној функцији а притом је за време свог политиковања направио небројено послова у корист својих фирми и тако исисао сву лову преко фиктивних уговора, они нису покрали и опљачкали државу.. само се сетите имена (које је већина заборавила) и запитајте се шта они раде, чиме се баве, одакле им милиони.. -јешић, јелашић, питић, влаховић, ђелић,јањушевић, колесар, богдановић, ђилас, онај за лутрију што је отишао у аеродром Динкићев.. онда они из Слобиног времена већ се и не спомињу, сада ови.. и многи други, ко ће им сва имена попамтити. не,они нису ни цент узели..
Subota 19.04.2014.19:43
Neznam zasto ti daju minuse to je zaista sramota da novine takav clanak uopste objave.Sta mozemo kada su nam tajkuni drugim rijecima lopovi zasticeni zakonom kao bijeli medvjedi.Za njih nijedan zakon nevazi mogu da rade sta hoce da pljackaju narod,a narod nema pravo na osnovne uslove za zivot.Nije ni cudo sto smo narod koji odumire.Doktori nam se porede sa tajkunima,radnici sa neradnicima narod sa olosom itd.
Subota 19.04.2014.18:10
Ništa sporno,primali su ti radnici zdravstva na KOSOVU platu od Srbije uvećanu 100%,primera radi čistačica 15 + 15= 30.000.din,sestra 25+25=50.000.dinara,lekar 45+45=90.000.dinara,plus pripravnost i drugi dodaci.Od 2012god. nesrećni Bogdanović je sa 100% smanjio na 50%taj tzv-i Kosovski dodatak.Zdravstveni radnici južno od reke IBAR primaju i plate u evrima od vlade KOSOVA.lekari oko 500. a sestre oko 250eura.Zdravstveni radnici SEVERNOG KOSOVA,ne primaju EVRO jer je to odbio Milan Ivanović,i bio je potpuno u pravu ako ne priznaješ tu vlast TAČIJA,zaqšto uzimaš njihov novac.Iz ovog teksta i budali je jasno da veleizdajniuci grobar,šoravko i potrčko ne biraju način da ubede javnost Srbije.
Subota 19.04.2014.19:19
E zbog ovoga srbi sa Kosova ne žele nikakve promene na Kosovu. Ovako im apsolutno odgovara, rade šta hoće, muljaju kako hoće, primaju dve-tri pa i četiri plate, većina i ne živi na Kosovu, i zašto bi onda bilo za bilo kakve promene i rešenje pitanja Kosova. To će se dešavati dokle god naša država ne kaže da pripadaju Kosovu i da moraju poštovati zakone Kosova. Odnosno dok im ne ukine sve moguće dotacije, plate, dodatke i sl. Sramota je za dr Radu Trajković, koja sasvim drugu priču priča na beogradskim TV stanicama i u beogradskim novinama a sasvim drugo radi u Gračanici. A to sve ide iz našeg džepa, svakodnevno 600.000 evra. Ko god je došao s Kosova u Srbiji je neki rukovodioc.
Subota 19.04.2014.21:57
MIKSER LUPAŠ GLUPOSTi!!! po volji izdajnika na vlasti,DODJI TI I SVAKO DRUGI DA ŽIVI SA PORODICOM U PRILUŽJE ILI VELIKU HOČU,PA PRIMAJ I TI TAKVE PLATE.No eto bitno da nešto kažeš pa makar i glupost.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)