Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 18.04.2014.
09:06
Beta A
Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila je odluku prištinskih vlasti da ministru zaduženom za Kosovo i Metohiju Aleksandru Vulinu ne odobre da na Veliki petak prisustvuje bogosluženju u crkvi u Đakovici i apelovala na međunarodnu zajednicu da reaguje zbog takve odluke.
Petak 18.04.2014.11:22
Јебем ти матер курву шиптарску што те окотила . Губи се одавде. Ти и Вулин Циганин сте исти , оба бих вас упуцао.
Petak 18.04.2014.13:08
Пре пар седмица смо били сведоци једине јавне манифестације у срцу Српске престонице на 15 годишњицу варварског НАТО бомбардовања Србије. Али на жалост, та манифестација није била у организацији Српске државе да би се одала почаст хиљадама невиних жртава илегалног НАТО рата против наше отаџбине, већ је била наглашено анти-арпска и анти-државна, и у изведби страних плаћеника из редова НВО «Жене у црном», са очигледном намером омаловажавања и негирања српских жртава……И наравно све је то изведено уз благослов и импресивно полицијско обезбеђење «евроунијатске» и уштројене «државе» Србије.
Petak 18.04.2014.13:08
Да зло буде веће, покушај младих српских родољуба из редова «Српског Сабора Заветника» да на миран и демократски начин демонстрирају испред седишта ових озлоглашенх «Сподоба у црном» је брутално спречен од стране јаких полицијских снага, уз образложење присутних полицајаца да страно-плаћеничка НВО «Сподобе у црном» има дефакто статус стране амбасаде у Србији и да су добили наређење да их «заштите» по сваку цену. Све ово наравно говори о правом степену демократије у Србији где се страни плаћеници и стране амбасаде штите «по сваку цену», чак и од неугодних ставова и речи неистомишљеника.
Petak 18.04.2014.13:09
Да не говоримо да само помињање појединаца «србомрзаца» и страноплаћеничких НВО у пежоративном контексту, или само њихово «јавно набрајање» у Србији води у режимску «језиву одмазду», као што смо то видели на примеру новинара Радомира Бате Почуче и родољубивог лидера Ивана Ивановића који су због «ометања мирног сна» осведочених «српских непријатеља» били по кратком поступку процесуирани и смештени у режимске казамате.Пар дана касније су «волшебно ослобођени». Зли језици помињу мистериозни утицај «спољног фактора»!?
Petak 18.04.2014.13:10
Али овај уводни коментар није главни повод овог мог писанија. Оно што ми је пало за око у време непријатељског наступа «Сподоба у црном» на Тргу републике у Београду 26. марта 2014. и у овом кратком периоду након те отворено анти-српске манифестације, јесте био потпуни недостатак било какве реакције наших домаћих и по јавном опредељењу родољубивих НВО, нарочито оних које представљају «Избегла лица- Киднаповане, убијене и нестале Србе са КиМ- Косовских страдалника- Удружења породица, родитеља… несталих» идр.
Petak 18.04.2014.13:10
Отворено гледајући на све ово што се догађало ових дана, не само са провокативним наступима «Сподоба у црном», већ и других осведочених анти-српских «Сорошких» НВО попут Хуманитарног Фонда Наташе Кандић, или Хелсиншког Одбора Соње Бисерко (која док ужива гостопримство Српске државе, јавно ради у интересу неоусташке Хрватске) – било је за очекивати да ће се огласити бар неко од изворних и патриотских Српских НВО.
Petak 18.04.2014.13:11
…Јер истовремено док се у срцу Српске престонице некажњено одвијају разни анти-српски и морално девијантни “перформанси” разних страних плаћеника – мајкама погинулих српских ратника и невиних киднапованих младића и девојака се брутално спречава посета гробовима, богомољама и стратиштима на делу Српске државе под непријатељском НАТО и шиптарско-терористичком окупацијом!?
Petak 18.04.2014.13:11
Наравно, уштројена и «теледиригована» из западних амбасада, Српска држава ништа не чини по том питању, али је зато било за очекивати да ће се бар огласити неко од горе побројаних удружења српских страдалника (углавном са Косова и Метохије). Та удружења имају солидну унутрашњу организацију, логистику и примају редовна средства из буџета Србије за своје деловање.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)