Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
43
Utorak 15.04.2014.
16:52
Beta A
Predsednik Srpske napredne stranke i budući premijer Aleksandar Vučić izjavo je da se očekuju velike uštede na svim nivoima i da će zbog toga biti mnogo nezadovoljnih.
Utorak 15.04.2014.16:55
У јебем ти, ал' нам је Први Драмосер ПОЖРТВОВАН у вражију матер, како се само бори за нас, са све својим устаљеним флоскулама како он сирома' трпи ударе ајкула, ал' ето не да на народ, он је онако Месија са небеса који се спушта и који хоће све да нас заштити јер смо ми ето сами неспособни да било шта учинимо, па нам треба Ацо Први Драмосер да исконтролише потенцијални револт тако што ће унапред да најави незадовољство. Довољно за Пинк публику, којој најефикасније и продаје своја срања. Ево једна песмица, онако баш прикладна: https://www.youtube.com/watch?v=CRMic7T1PCU
Utorak 15.04.2014.17:05
Ovakvim pricama moze da siluje mozak samo idiotima koji su glasali za ovog mazgova...njemu su terazije upisane u horoskop svakako.Prodao je KiM..napunio dzepove i svojih praunuka pa ce sad da se bori za narodne pare kojih uopste i nema.On nema nacina da isplati ljudima novac pa se vadi na neke zakone i postenje.Srbija je bankrot..investitora nigde.Obecao je kule i gradove na vodi a narod nema para ni za vodu..Mamu mu imbecilnu i zaostalu.Platice izdaju KiM kad tad....Majmun debilni !!!!!!!
Utorak 15.04.2014.17:11
Он је потрошна роба, (као и блентави Тадић, лажњак Коштуница, трагични Ђинђић коме је све постало јасно пре стрељања, искориштени Слоба који нас је уназадио 50 година и који није разумео дух времена, итд,) у рукама западних обавештајних служби који служи да заврши колонизацију Србије, у склопу атлантистичке политике пробоја према Русији као и корпоративног фашизма у виду неоколонијалног поробљавања држава и црпљења свих националних ресурса. То није никаква теорија завере, то је очигледно када се сложе чињенице.
Utorak 15.04.2014.17:21
Ma ovaj supljoglavac je najobicnije govance poprskano parfemom.Od njegovih lazi i budalastina mi oci krvare...Nista gore nego kad supljoglavac uobrazi da je punoglavac....
Utorak 15.04.2014.21:44
hahahahahah mongoloidu.jesu li ti to argumenti...shupogljavac,punoglavac,govance........ crci cesh bedo a nece imati ko da te sahrani,nego ce opshtina da te sa´rani.i ne zato sto te voli,nego da ne usmrdish selo.
Utorak 15.04.2014.21:47
a i u tvojoj opshtini su vuchicevi na vlasti,zar to nije tragedija,da te neprijatelj sahranjuje...ajjooooooojj tuuugeee.
Utorak 15.04.2014.23:21
Никако овај твој сероња да пита немце, колико они у швабији имају агенција,,,,, а колики просек плате ,,,,
Utorak 15.04.2014.17:37
СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ није уназадио Србију за 50 година . Слободан уопште није крив за ратове на Балкану . Ратови широм света су изазвали американци са својом демократијом . Американцима је потребан хаос да би јефтино црпели енергетике а народ тих земаља их најмање интересује .Запад жели цео свет под своје ноге . Да се америка није мешала у Југославији свеби било у реду сви би певали . Запад је бомбардовао Србију без дозволе УН . Нису нападали Србију због Милошевића него Милошевића због Србије ! Слободан није продао ни једно предузеће, нити је потписао нешто лоше по Србију . НАТО и ЕУ и домаћи издајници су уназадили Србију .
Utorak 15.04.2014.18:13
Слободан Милошевић није разумео дух времена, направио је од Србије своју приватну прћију, комбиновао комунизам када му је време прошло, национализам по потреби и капитализам када је морао, уништио нас економски и што је најгоре - издао Србе западно од Дрине, у РСК и РС. То што ти гледаш само фрагментарно ствари које му иду у прилог, то је само једна страна медаље. Њему је дошло из дупета у главу тек 1997-е када је видео да је искориштен од стране атлантиста, исто као и Ђинђић пар година после. Један одличан текст за тебе: http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=10053:voa&catid=144:reagovanja&Itemid=123
Utorak 15.04.2014.19:10
Критикујеш за лоше стање у Србију и Ђинђића и Милошевића а ништа лоше не кажеш за Американце , НАТО и ЕУ . НАТО и америкаци су главни кривци за лоше стање у Србији . Американци су главни кривци за лоше стање у Украјини а не као што твреди Кијев да је главни кривац Путин . Американци су изазвали рат у Сирији а не Асад . НАТО је изазвао РАТ у ИРАК За све ратове и проблеме у државама света су криви Американци .
Utorak 15.04.2014.23:51
Не, главни кривац за лоше стање у Србији је наш народ, широке народне масе, и његова хронична политичка незрелост у талу са страхом, необразованошћу, пакости и аутодеструктивношћу. То је логика ствари задњих 30 година. Да није, никада не би допустили да нам политичари ово раде. То што атлантисти (а и сви остали) искориштавају нашу политичку блентавост (НАРОДА!), то смо ми сами криви. "Да комшији цркне крава" је и даље наша инстанца функционисања, зато реагујемо само када нас лично стрефи. Слободан Милошевић је велеиздајник и требали смо ми да му судимо.
Utorak 15.04.2014.23:58
Наравно, многи се само сећају Слобе из 1998/99-те, као и суђења, које је свакако било антихуманистичко и антиправно. Међутим, требало би се присетити Срба из Крајине и Спрске како су били остављени на цедилу, а предходно потпаљени управо из Београда. Требало би се сетити санкција, инфлације, бомбардовања итд... То се све могло заобићи мудром и одговорном политиком, а не жељом да се буде Тито у малом. Јебао га комунизам и његова жена. Ми у задњих 30 година нисмо имали доброг лидера. Да Ђинђић није рокнут онда би МОЖДА нешто урадио, да је послушао Драгаша који му је на време рекао шта ће се десити. Нама је потребан просвећени, грађански национализам. Рад, учење, мудрост. Не емоције у политици.
Utorak 15.04.2014.19:14
E da, to mora da je bilo gorko otreznjenje za njega. Posle svog njegovog partnerstva sa zapadom, da se osigura da Hrvatska okupura RSK i da se bosanski Srbi sateraju u manje od pola Bosne, zapad okrece djon i na njega, premda su mu za protivuslugu obecali da ga nece dirati, i da ce ostaviti kosmetski problem da bude unutrasnja stvar Srbije. Nije pomoglo ni sto se u Rambujeu odrekao i tog Kosmeta u koji se kleo, prihvatajuci da bude prakticno drzava u drzavi. Oni su zeleli da stave cizmu na Kosmet, i u tom planu im je bila neophodna njegova glava. Tako prolazi ko ne pazi...
Utorak 15.04.2014.19:28
У Рамбује није се Слободан одреко Српског Косова . Слободан није потписао у Рамбује јер су спорне одредбе преговора биле : Војно присуство НАТО у Србију и одржавање референдума на Косово после три године . Слободан је одбио да потпише јер није дозвољавао војно присуство НАТО у Србију и није дозвољавао референдум шиптара после три године . Даје потписао одмах после три године шиптари би гласали за одвајање од Србије . Пошто Слободан није потписао онда су одмах американци почели без дозволе УН да бомбардују Србију . Код американаца важи : Ако нећеш милом онда ћемо узети силом .
Utorak 15.04.2014.19:54
On je jos u prvom krugu pristao da vrati autonomiju Kosovu, sto je naravno podrazumevalo ponovno zavodjenje vlasti Albanaca. Kad su u drugom krugu odbili predlog Srbije o ogranicenoj autonomiji, jedina sluzbena primedba na njihov ponovni predlog - koji je bio jos gori - bila je na ulazak NATO trupa u Srbiju (ali se slozio da na Kosmet udju UN "osmatraci"). Skupstina Srbije je prihvatila deo Rambujea o autonomiji Kosova, po kom bi ono prakticno postalo ono sto je bilo pre Milosevica - republika u republici, kojom su vladali Albanci - a odbacila deo sporazuma sa NATO okupacijom. Sledi bombardovanje. Brale, nije on branio ni Srbe ni Srbiju. Svo vreme je branio samo svoju fotelju.
Utorak 15.04.2014.20:12
Objasni sta je herojski uradio za Srbe u bivsoj republici Hrvatskoj? Objasni sta je herojski uradio za Srbe u Bosni? Objasni sta je herojski uradio za Kosmet i Srbe na Kosmetu? Vojska se herojski branila, narod se drzao, a kad je NATO poceo da puca po savovima odjednom se u njemu ponovo probudio "partnerski duh" i potpisao je okupaciju. Jos 150.000 Srba biva proterano sa Kosmeta. Sta je herojsko u svemu tome?
Utorak 15.04.2014.20:22
Где пише да је потписао капитулацију ???? Кажи ми где то пише да прочитам ??? Где пише капитулација ??? Ви незнате шта пишете . Уопште нигде не пише капитулација . Ако тврдиш да је потписана капитулација зашто нас моле и дан данас да признамо да је Косово држава .
Utorak 15.04.2014.20:48
A gde u mom postu pise da je potpisao "kapitulaciju"? Potpisao je okupaciju, koja je spasila NATO, a Srbiju - kao sto smo videli - izrucila u njihove ruke. Okupaciju koja je znacila jos 150.000 Srba prognanih sa Kosmeta. Koja im je prakticno dala u ruke i Kosmet. I ko nas to moli da priznamo Kosovo? Pricas kojesta. Njima nije potrebno nikog da mole. Igraju svoju igru, vuku srpski narod za nos uz pomoc njihovih marioneta u Srbiji, a i malom detetu je jasno da ulazak u EU znaci priznavanje Kosova. Zapeo si za jednu rec koju nisam ni napisao. Zasto ne pokusas da odgovoris sta je to herojsko u bilo cemu sto je on uradio?
Utorak 15.04.2014.20:56
САД су дали 12 милона долара на ДС да се скине Слободан Милошевић . Значи САД су главни кривци за проблеме у Србији . САД су окупирали и Либију , Ирак , Авганистан , Сирија , Украјина ....американци су криви за проблеме широм света . Да американци нису подржавали и давали помоћ шиптарима сада би српска застава била на Косово . САД су дали оружје шиптарима .
Utorak 15.04.2014.21:07
Nemoj da skakices okolo naokolo, molim te. Sve je to tacno, ali nema nikakve veze sa Milosevicevim "herojstvom". Da je bio heroj, srpska zastava bi bila ne samo iznad Kosmeta, nego i iznad Sarajeva, Podgorice i Knina. Ne samo to, Srbi bi moguce jos jednom promenili istoriju sveta i doveli do rusenja NATO imperije. Tvoj "heroj" se uhvatio u kolo s tim djavolom o kom govoris, ne shvatajuci da ce na kraju doci po njega.
Utorak 15.04.2014.21:39
Хрватска је ушла у УН 1992 године . Србија није смела да се уопште меша у друге државе, да смо послали из Србије војску у Хрватску то би значило напад Србије на Хрватску . САД су рекле Србији да се несме мешати у Хрватској ако кренемо у Хрватској онда ће САД интервенисати . Значи Србија није смела да се меша јер је Хрватска била држава од 1992 године . Косово је и дан данас Српско . Ако Косово није наше, зашто од нас траже да им га дамо ??? Ако је њихово, зашто га отимају ??? У УН пише да је Покрајина Косово и Метохија у Србији .
Utorak 15.04.2014.22:59
Opa cico, pa i to je znaci bilo herojstvo? Pa sta ako bi ameri "intervenisali"? Kad dodje do stani pani, ili stojis , ili ides na kolena. Nema trece. Srbija nije smela da se mesa u proterivanje 250.000 Srba? A u sta onda "sme" da se mesa? Srbija i Srbi su se branila prvo u RSK i Bosni, tek potom na Kosmetu. Srbi su drzali RSK i dve trecine Bosne. Da je Milosevic bio srpski heroj, Srbija bi im se otvoreno pridruzila, pa kom obojci kom opanci. Ili zivis uspravne glave, ili se pravis da te nema, a Milosevic je izabrao ovo drugo. Sve za sta je mario bila je Srbija, ne zbog nje, nego zato sto je tu bila njegova fotelja. Tacno je, nisu Ameri napadali Srbiju zbog njega, ali to je on kasno ukapirao
Sreda 16.04.2014.04:10
Kosmet je srpski samo na papiru. U stvarnosti je americki protektorat. To sto su pristali da u rezoluciju 1244 stave da on ostaje pod suverenitetom Srbije samo pokazuje koliko im je bilo stalo da se izvuku iz bombardovanja i spasu "ugled" NATOa. Milosevic im je u tome svesrdno pomogao. Ta "suverenost" je, naravno, takodje bila samo na papiru. Znali su i on i oni da kad jednom stave cizmu na Kosmet vise nema vracanja. Nice Bandstil dok si reko keks na "suverenoj srpskoj zemlji". Druze moj, zemlja se brani vojskom na granicama, ne papirnim suverenitetima s kojim znas sta moze da se uradi.
Sreda 16.04.2014.00:15
Број минуса на твом коментару показује где се свест наших "патриота" налази. Добро је да смо још увек живи.
Sreda 16.04.2014.03:26
Neko se igra plusevima i minusevima. Nema teorije da iko dobije 55 pluseva u roku od dva sata ni u udarno vreme, a kamoli u vreme kad ljudi prestaju da citaju. Ali sasvim je moguce da ima vise (stvarnih) minuseva nego pluseva. Smetnje na vezama sa stavrnoscu. Ne znam zasto je ikom normalnom stalo da nadje heroje medju politicarima, koji su po prirodi posla kvarni i oportunisti. Narod Srbije je stvarno u mizernom trenutku, kad pokusava da svoje poraze i sramote zavara mitovima o laznim herojima i utopijom "bolje buducnoscu" u EUrupi.
Utorak 15.04.2014.17:11
Zasto covek je dosledan u izdaji onih koji ga promovisu. Vecina ovih koji su glasali za njega su ili iz javnog sektora, ili penzioneri kojima je rekao da im nece dirati u primanja. Sad ce da skiknu, ali bolje nisu ni zasluzili. A Vu-Vu mari za narod koliko i za lanjski sneg. Svrha ovog sto radi je da se obezbede pare za vracanje kredita i interesa zapadnom zelenasu, njegovoj jedinoj istinskoj veri.
Sreda 16.04.2014.10:29
Ацо Први Драмосер мари само за моћ! Лик је патолошки заљубљен у моћ, што је последица дубљих психолошких нестабилности. Такви пориви у човеку се требају сублимирати у креативност, стваралаштво, а не у патолошку потребу за управљањем другима да би се на тај начин уредио "свет" и тим уређивањем у ствари средила ствари у себи. Лик је озбиљно болестан, види му се по фаци и изјавама. Озбиљан сам, није жаргонски речено. Специјалисти за психолошко ратовање су му испрали мозак и од радикалног шовинисте претворили га у смиреног макијевалистичког сатрапа. Када пукне на изборима к'о сијалица, могуће је да ће да уради нешто фаталистички.
Utorak 15.04.2014.17:06
Zamolimo ovog coveka koji nam unisti Srbiju iz samo njemu poznatih razloga da sto pre ode sa vlasti pre nego sto upropasti ovo malo sto nam je ostalo.Nakon toga najuriti MMF i pljackaske banke i onda sopstvenim snagama krenuti put oporavka,normalno bez svih ovih koji su nazalost sada na vlasti.Danas me neki covek dok sa satima cekao kod lekara pita.Je li bre kako ce ovaj da nam smanji plate a mi smo ga glasali.I ja se pitam????
Utorak 15.04.2014.17:12
Šta bi sa miljardama...., investicijama, baletom, operom, eto samo da nam ti dodješ na vlast...? Sada ti vješanje ostaje jedina alternativa..!!
Utorak 15.04.2014.17:37
Знамо да је новац твој бог, нема потребе да нам то понављаш! Новцем се може (скоро) све купити, па и глас на изборима! Да имаш мало стида, као што немаш, признао би крађу и одјебао за сва времена!
Utorak 15.04.2014.19:40
Ко је направио странку СНС ??? СНС је створио Тадић . Вућич ради за свој џеп а народ га уопште не интересује .
Utorak 15.04.2014.21:04
Pa kako ce onda radnici da rade preko 12 sati da naplate svoj rad,kazem za obicne radnike koji zarade dnevnicu svojim radom.Evo Vucicu moja plata od 27000 dinara u zdravstvu pa da pokusa doticni madjionicar Vucic da prezivi mesec dana i prehrani porodicu sa tim parama posteno ako moze.Ako je kriza onda ajde svi zajedno da je osetimo,a ne samo bedni i jadni radnici od dvadesetak hiljada plate,a za gospodu nema krize niti ce je biti.
Utorak 15.04.2014.21:34
Zasijacete Vucicu na terazijama za novu godinu zato sto pricate i obecavate jedno a radite drugo,narod nece vise da izdrzi,a evo po svim javnim preduzecima se zaposljavaju clanovi SNS,znaci sve su ovo prazne price.Visak radnika,a SNS zaposljava svoje ljude,bruka.Pre izbora nije tako govorio o sindikatima,o zakonu o radu koji je sam povukao,sve je cutao i cekao da naivni narod poveruje u njegove carolije,a sada je napokon pokazao pravo lice,ali narod je kriv tako i treba.
Utorak 15.04.2014.21:38
Свађајте се колико хоћете, истина је следећа. Почевши Слободана Милошевића па до данас ниједан политичар који је предводио власт (као председник или премије Србије или Југославије), поштено, није унапредио већ уназадио државу. Милошевић је остао без РСК и РС у саставу Србије, без Космета потписујући Резолуцију 1244. Ђинђићу су лопови и криминалци из његове странке дошли главе и приватаизацијама су опљачкали Србију. Коштуница није могао да спречи погром Срба 2004. године, Тадић је предао Космет, продао земљу странцима, довео Монсанто, направио од нас америчку колонију, довео нас до банкрота. Шешељ је учестовао у власти са Милошевићем, Драшковић и са Милошевићем, и са Коштунцом, и са Тадићем.
Utorak 15.04.2014.21:43
Да не заборавимо Динкићево трпање ММФ-ових кредита у свој џеп, бахаћење ШуНАТОвца, Ђиласа, Дачића, Кркобабића, Палме... И сад. Сад Вучић треба да исправи за кратко време све грешке од 1989. до 2012. године. Није изводљиво. И да су радикали на власти исто би очекивали од Шаровића, Тодоровића, а они ништа не би могли да ураде за кратко време. Не обазирите се на приче о ЕУ. Политичари то причају форме ради, да нас не би ови мајмуни из ЕУ и НАТО-а стално гњавили, народ не размишља о томе. Народу је потребно да нормално живи, ради и да живи безбедно на својој територији, а ми то од распада Југопславије закључно до данас немамо и ниједан политичар од 1991. нам није донео било какву сигурност.
Sreda 16.04.2014.03:08
Sta je sa parama tajkuna,bivsih politicara,direktora i kriminalaca,gledamo hapsenja,brza pustanja,kucne pritvore a sta gladna raja ima od toga.Kada bi svi vratili ukradeno,ali tamo gde treba Srbija bi procvetala.a kao drugo vladar Vucic je pozivao glasace da izadju u sto vecem broju da napravi sam vladu,danas glasaci sns nemogu da veruju da su ponovo namagarceni,kakva je to vlada tim koju Vucic pravi sa SVM,SPS cemu izbori,e to je bacanje narodnih para jer ti ne da nedas nego nemas jer ste sve potrosili i ono malo crkavice za izbore.Gradjani mogu da iskljuce frizder jer su prazni,zivecemo od vazduha i Vucicevih bajki.Vucic je dobar za dizni crtace.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)