Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 15.04.2014.
09:24
Beta A
Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je američkog predsednika Baraka Obamu da obeshrabri ukrajinske vladine snage od upotrebe sile protiv demonstranata na istoku zemlje.
Utorak 15.04.2014.09:31
Okolo, okolo pa sve u svoju torbu; dobro neka se povuku i jedni i drugi, neka vlast u Kijevu da ostavku, neka se Januković i njegovi vrate na vlast i neka organizuju izbore: ali sotoni ne odgovara tako; mnogo je važno u demokratiji ko će organizovati glasanje i ko će brojati glasove.
Utorak 15.04.2014.09:35
Ako su dve strane suprostavljene; onda je jedna strana u pravu, ako su svi istomišljenici onda su svi u pravu ili su svi u krivu.
Utorak 15.04.2014.10:15
Covek treba da se pita kako je moguce da zapadnjaci toliko prihvataju argumente zapadnih medija koji su vec toliko puta pokazali laz i fatamorganu? Kako je moguce da prihvataju reci politicara koji su toliko puta dosad lagali, osvedceno ubijali bez razloga, krali tudju imovinu i bogatili se na smrti citavih naroda. Kako, ako imadu savest, razum, empatiju, veru u Boga i pravdu? Da li su onda krivi samo politicari, NATO generali ili oni koji ih biraju i pognute glave im iz budzeta davaju novac? Da li onaj koji okrene glavu umesto da pomogne jeste kriv ili nije? Kakav je odnos Biblije i Kurana prema takvima? Da li i njima treba da se sudi kao i NATO-u i kolonijalfasistima?
Utorak 15.04.2014.10:25
"Равнодушност према Богу доноси равнодушност према свему осталом; доноси моралну дегенерацију. Вера у Бога је велика ствар. Кад човек верује у Бога онда воли и своје родитеље, своје огњиште, своје сроднике, свој посао, своје село, општину, своју државу и отаџбину. А неко ко не воли Бога и своју породицу - не воли ништа, јер, и отаџбина је једна велика породица. Хоћу да кажем да све.отуда полази. Ако човек не верује у Бога неће имати обзира ни према породици, ни према свом завичају, ни према својој отаџбини. И то је оно што неки желе да униште, зато и стварају дух лежерности. " Старац Пајсије Светогорац
Utorak 15.04.2014.10:31
Bas tako. Sta ce onda svet sa zapadom da radi, da ih prepustimo sebi da nas opet osiromase, ubijaju, lazu, ponizavaju i u sledecoj generaciji kako bi njima bilo dobro? Lepo bi bilo da vidimo misljenje prozapadnih da ne kazem kolonijalfasistickih aktivista, ili NVO delegata na sajtu. Hvala
Utorak 15.04.2014.10:44
tačno u potpunosti..A najveća ironija je napisana na američkoj zastavi,zastavi ovoga klemoavka. Sitnim slovima piše u uglu:''In God we trust.''
Utorak 15.04.2014.11:15
Иронија или апсурд, "У Бога ми верујемо"? Такви мисле да Богу службу чине но православни хришћани знају да се у тим случајевима ради о прелести (обмана, лаж, заблуда) Прелест је губитак исправних духовних оријентира "-Како можеш, старче, да видиш да је неко прелашћен? - Чак и на основу његовог изгледа то можеш да закључиш. Такав човек показује некакву спољашњу лажну бестрасност. Чини се смирен и кротак, али у себи крије високо мишљење о самоме себи. Ако га погледате у очи, видећете да на друге људе гледа као да су мрави." Старац Пајсије Светогорац
Utorak 15.04.2014.10:42
Na zapadu je u toku priprema javnosti za iznenadni napad na Rusiju.Oni u Ukrajini trenutno buse rupu za dinamit ali ce tim dinamitom napasti sa severa.Pomocu Ukrajine pokusavaju da Rusima odvrate paznju i nista drugo.Te vucibatine nemaju muda da napadnu licem u lice nego iznenada,mucki i ako je ikako moguce sa ledja.Zamislimo jednu bandu koja je navikla da pljacka koga stigne i odjednom im se na putu pojavi neko ko moze da im se suprotstavi.Gde god da pokusaju pljacku ili ubistvo pojavi se on i spreci ih.Novac im je pri kraju...a da rade nisu navikli.Sta moze od njih da se ocekuje nego da tome koji im kvari planove spreme zamku kako bi ga ubili.
Utorak 15.04.2014.09:36
Biće žestoko. Amerika želi krvoproliće a imaju svoje ljude u "vladi" Ukrajine! Jako teška situacija za Rusiju. Ima se utisak da je Putin pred velikom dilemom...da li da vjeruje Ukrajini ili da ih počne satirati dok ne bude kasno!
Utorak 15.04.2014.09:48
Prijatelju ja ne vjerujem ni političarima ni sveštenicima nego Hristu, Prorocima i Apostolima. Hristos zahtjeva od svih da podržavaju onoga koji je u pravu; onaj koji nije u pravu treba da se pokori onome koji je u pravu, ja posmatram Božije Zapovjesti i ponašanje ljudi i tako se opredjeljujem. Pročitaj Jevanđelja: tamo je zapisato šta će se sve dešavati sa Sinom Čovječijim, sve se ostvaruje kako je zapisato a u stvari drugačije i ne može da bude.
Utorak 15.04.2014.09:55
Све се то ради по упутствима ЦИА и ратоваће до посљедњег Руса и Украјинца !Путин је сада на потезу!
Utorak 15.04.2014.10:58
Neka se on ne bakce mnogo ukrajinom...treba pod hitno da obezbedi Severnu i Balticku flotu kao i taj deo Rusije.Ukrajina ce propasti svakako...ako zapadnim djubretarima propadne plan oni nece moci da izdrzavaju ni sami sebe a kamoli ukrajinu.Ukrajina im trenutno sluzi samo da skrenu paznju Rusije i da svoju javnost pripreme za veliki rat protiv kako oni kazu ruskog hitlera koji planira da osvoji celu evropu..Slabo ko na zapadu razmislja svojom glavom..tamo mediji formiraju raspolozenje ljudi.Oni njima veruju vise nego sopstvenim ocima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)