Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Ponedeljak 14.04.2014.
07:47
D. Dekić - Vesti A
Predaja bivšeg direktora C marketa Slobodana Radulovića srpskim vlastima podgrejala je i deo Radulovićevih ranijih optužbi da je vlast Vojislava Koštunice novcem od privatizacije tog trgovinskog lanca finansirala crnogorsku opoziciju uoči referenduma o izdvajanju Crne Gore iz državne zajednice sa Srbijom.
Ponedeljak 14.04.2014.08:17
Ima li neki politicar da nije koruptan i da nije lopov?? U Srbiji se sve, i svuda "podmazuje" na salteru za licnu kartu ili pasos,kod advokata,kod sudije,ako nemate da "podmazete" kod doktora umrecete..itd. SRBIJA PROBILA DNO.
Ponedeljak 14.04.2014.09:34
Mnogo tendenciozan naslov! Iako svi veoma dobro znaju da dr. G-din Vojislav Koštunica, bez sumnje, najčasniji čovjek od svih srpskih političara.
Ponedeljak 14.04.2014.09:58
Da je PRAVA I PRAVDE Goran i Marko KLJAJEVIĆ BI VISILI NA TERAZIJAMA . KOLIKO SU FIRMI PRODALI I KOLIKO SU PORODICA ZAVILI U CRNO KOJE SE NIKADA NEĆE OPRAVITI TAJ BROJ NIKO NEĆE UTVRDITI . NARAVNO da Marko Kljajević pokušava da osveti brata BANDITA koga je Koštunica zatvorio ali mu NAŽALOST NIJE PRESUĐENO KAKO JE ZASLUŽIO JER SU MU SUDILI BANDITI KOJI RAZORIŠE SRBIJU .
Ponedeljak 14.04.2014.08:21
Nestu trulo u drzavi Danskoj. Dal je moguce da je tatko na demokratiju, evropejac do srzi, ustavotvorna majka, omrsila prste u C. marketu. Sve mi se nesto cini da ce veci deo penzije primati u Padinskoj Skeli.
Ponedeljak 14.04.2014.08:46
Ti si dežerni kreten SNS-a, a Dr. Koštunica vam je pojam, jer nije izdajnik kao svi vi iz Karlobag, Virovitica, bulevar Ratka Mladića...itd !
Ponedeljak 14.04.2014.09:48
Крајње је време да се покаже ко је Коштуњави, лажни патриота, лажни опозиционар, Мрсомуд, који је на сваком месту издао наше националне интересе, који за Србију је урадио само штету. Нажалост, наша патриотска јавност то никако не може да види и тај политички дилетант је све до задњих избора имао прођу на основу своје баналне демагогије, док је у реалности радио све на уштрб наших националних интереса. Продаја Ц Маркета тајкунима у свом кабинету, испорука наших људи Хагу, прихватање Партнерства за мир, распродаја државних и националних ресурса, подршка локалним кабадахијама који су черупали поштене привреднике итд, итд, списак је јако дуг. Да се успостави Правда, иде иза решетака.
Ponedeljak 14.04.2014.09:53
Ko se javno usprotivio 74-te godine protiv autonom7ja kosova i vojvodine, za vreme Tita, gde je lako odlazila glava, i islo na goli otok.zbog toga je bio najuren sa posla, i bio na belom lebu. ako je i gresio, gori ne moze da bude od svinjoglavog i picoustog.
Ponedeljak 14.04.2014.10:01
То је било ДАВНО. Човек може да се промени, поготово када ти о глави ради специјалисти за психолошко ратовање. Задња 2 избора су показали да је уцењен и да ради за власт. Крајње је време било да оде на сметљиште историје.
Ponedeljak 14.04.2014.10:02
"Sećate li se da je uspavani Koštunica dr. Vojislav, Ideolog verbalnog legalizma, imao zaista u jednom trenutku podršku 83% građana Srbije, podrška koja je bila iskrena želja građana da Koštunica počne da menja iz korena nasleđeni totalitarni sistem upravljanja državom, ali da to metiljavi legalista i lažni nacionalista, salonski patriota, nije učinio i tako, okružen korumpiranim i bogatim političkim huljama, nepovratno odlazi u prošlost, sprečavajući godinama patriotski blok da se ujedini i pobedi tržišne talibane i nacionalne kvislinge?Da li neko danas ozbiljno misli da je Koštunica sposoban bilo šta da uradi osim da izdaje saopštenja za javnost, ubeđen u svojoj bolesnoj političkoj sujeti"
Ponedeljak 14.04.2014.10:11
Пицоусти у овом тренутку, када се све сабере црно на бело влада са... 7.5% подршке. Да, да, он лично, Ацо Први Драмосер има мање од 8% подршке грађана. Остало је неизлажење на изборе, маркетинг, преваре, претње, уцене, лагање, смарање људи на праговима, итд, итд... Пукнуће као сијалица, ништа није научио из историје, блентави клинац. Међутим, ми требамо да променимо овај систем тоталитарни, да нам не прође живот док се изредају такви као што је Коштуњави, Динкић, Чеда Прашак, Драмосер. Требају да се питају прави стручњаци, Комазец, Драгаш, Петровић, Катић, итд... имамо сјајних људи. То ће наш заблудели, декадентни народ да схвати тек када га лично млатне по глави, као и увек до сада.
Ponedeljak 14.04.2014.11:51
Pristao si na demokratiju; Vučića je izabrala većina koja je glasala; sada trpi i ako ti nije milo, meni ne smeta što ih je narod izabrao, meni smeta što narodni izabranici niti poznaju niti poštuju Božije Zapovjesti ni ovi danas ni oni koji se bore za vlast! Ja znam da je glasanje satanska rabota zato i ne idem na glasanje.
Ponedeljak 14.04.2014.11:51
Pristao si na demokratiju; Vučića je izabrala većina koja je glasala; sada trpi i ako ti nije milo, meni ne smeta što ih je narod izabrao, meni smeta što narodni izabranici niti poznaju niti poštuju Božije Zapovjesti ni ovi danas ni oni koji se bore za vlast! Ja znam da je glasanje satanska rabota zato i ne idem na glasanje.
Ponedeljak 14.04.2014.10:17
Voze ga u a8 da da izjavu, tj. u pritvor...kakva smejurija od države...kad će nova farma, mnogo, bre, dosadno, samo neka hapšenja "nedužnih"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)