Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 13.04.2014.
15:10
Beta A
NATO je prvi put zvanično saopštio da za bombardovanje Srbije 1999. godine, u kojem su učestvovale SAD i druge članice Severno-atlantskog saveza, nije bilo odobrenja Saveta bezbednosti UN.
Nedelja 13.04.2014.15:14
Sotonska organizacijo nato; kako to da Srbi u Kraini i Srbi u Bosni nemaju pravo na samoopredeljenje a svi drugi imaju u Jugoslaviji?
Nedelja 13.04.2014.15:50
ma vidis da su natovska USranA-G..O;VN. A zablentavila od besa, da vise neznaju gde su supljiji ili u glavi ili u dupetu pa izmisljaju neka opravdanja za sebe. srbi u bosni nemaju nikakva prava i silom se teraju da zive sa bosnjacima i krvatima a siptare pomazu da stvore drugu albaniju na srbskoj teritoriji kao i srbe u krvatskoj su iztrebili iz krvatske da bi dobili cistu faschisticku zemlju bez pravoslavaca. u ukraini to isto rade prvo su ih godinama pokrstavali u katolike pa kada im to nije islo dobro i brzo za rukom poceli su sa zutom revolucijom da bi ta ista sada prerasla u direktan rat protiv ruskog pravoslavnog naroda koji su ukrajinski stanovnici.
Nedelja 13.04.2014.16:12
to su demoni iz pakla direktno....taj NATO nam je duzan stotine milijarde..i teritoriju kosova...
Nedelja 13.04.2014.16:15
to si picke jedne...napali su nas...i mislili da cemo za 2-3 dana kapitulirati...e evo im k..c,,drzali smo se 78 dana..i za to vrreme nismo izgubili ni santimetar teritorije... a gde su sada?? u ukrajini...kucici laju a ne smeju nista da preduzmu..jer ce brat putin da ih unisti...znaju to oni dobro...
Nedelja 13.04.2014.17:43
To sto je bilo bez saglasnosti UN je manje vise formalno pitanje. Medjunarodno pravo jasno kaze da niko nema pravo da napadne zemlju koja ga nicim ne ugrozava, tj da je upotreba oruzane sile jedino opravdana u odbrani od napada. Ko napadne zemlju koja ga ne ugrozava cini akt zapocinjanja rata, a samo to - i bez zrtava koje potom dodju - je jasno kategorizovano kao ratni zlocin. Znaci, i da su imali saglasnost UN, to nista manje ne bi bilo krsenje medjunarodnog prava, i ratni zlocin. NATO je takodje prekrsio svoj sopstveni charter, koji jasno kaze da organizacija moze vojno delovati samo u samoodbrani. Prekrsen je i War Powers Act, i sam americki ustav. Ali njih nije briga za pravo i zakone.
Nedelja 13.04.2014.19:46
Злочиначки НАТО је гаћо и НАПО СРБИЈУ!!! СЛОБОДАН никог није НАПО али није ни бранио СРБИ!!! Слободан је оставио СРБИ на КОСОВО на цедило исто ко СРБИ у КРАЈИНЕ!!!! Повуко је српску ВОЈСКУ и ПОЛИЦИЈУ са КОСОВО и данас тамо нема СРБИ!!! Кад је требо се бије са НАТО онда је био храбар а кад су га СТИСЛИ одма је побего на ДЕДИЊЕ!!! КАКАВ је то ХЕРОЈ који повлачи војску са СВОЈУ територију и оставља свој НАРОД на милост од НЕПРИЈАТЕЉ??? БИТКА на КОСОВО 1999 је због СЛОБОДАНА највећа брука у СРПСКУ ИСТОРИЈУ после издају у ОЛУЈУ и БЉЕСАК кад је издо СРБИ у ХРВАТСКУ. Слободан се ПОСВАЋО и са РУСИ када је требо да ратује са АМЕРИКУ јер је подржо пучисти у РУСИЈУ 1993 и изгубио и ПОДРШКУ од РУСИ!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)