Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 11.04.2014.
00:32
pressonline.rs A
U ekskluzivnoj ispovesti za najnoviji broj “Nedeljnika” Milica Gajić, snaja Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika SR Jugoslavije i Srbije, prvi put govori o svim detaljima drame porodice Milošević i odrastanju Slobinog unuka Marka, koji je krenuo u srednju školu u Požarevcu.
Petak 11.04.2014.01:14
Милице не браниш само ти Слободана . Бранига и Бог .Слободана брани и истина .Доказано је да на никог није пуцао нити је издавао наређење да се неко убије .Слободан није дао наређење да Србија неку државу нападне ми смо се само бранили .Срби никог нису дирали .САД су помоћу домаћих издајника окупирали Србију . Слободан се борио за правду као данас и Путин .Слободана ни једна странка у Србији није оптужила да је нешто лоше урадио.ДС , Чеда , Динкић ...нико никад није реко да је Слободан нешто лоше урадио . Слоба није ниједно предузеће продао .Ко је створио Републику Српску .Слоба није дозвољавао западу да уђе у Србију и зато смо бомбардовани. Слободане нека ти је лака земља.
Petak 11.04.2014.01:58
Нису американци нападали Србију због Милошевића него Милошевића због Србије ! САД су дали отпору 12 милиона долара само да се скине СЛОБА . Дали је сада бољи живот ? Дали је сада читава Србија ? Дали има сада предузећа у Србију ? Дали се рађају бебе ? Слободан је укинуо Покрајине Србије и то се западу није свиђало .
Petak 11.04.2014.11:51
ЈА сам укино ПОКРАЈНЕ и даво КУЧАНУ провод да и он укине границу са ЈУГОСЛАВИЈУ јер сам много глуп. А за моје време СЛОБУ су се рађале БЕБЕ али шиптарске на КОСОВО док је СРПСКИ НАРОД гладово горе него сад.. Ко је са мном СЛОБОДАНОМ ратовао тај је СИГУРНО победио. ТУРЦИ су освајали СРБСКЕ ЗЕМЉЕ 150 година а за време мене СЛОБОДАНА СРПСКЕ ЗЕМЉЕ су освојене за мање од 10 година.
Petak 11.04.2014.05:41
Slobodane Srbine, ne vjerujem laži, što te više pljuju, sve si meni draži. Ne može se biti po volji Bogu i svjetu; ovo su Hristove Riječi. Pročitaj u Jovanovom Otkrivenju gl 20. sotona će prevariti male i velike sve vlasti i narode i skupiti ih u boj protiv SVETIH. SLOBO IMA SAVJEST ČISTU, SUDILI MU KAO HRISTU, BAŠ ME BRIGA ZA SVJETSKU VEĆINU, VIŠE VOLIM, PRAVDU I VRLINU.
Petak 11.04.2014.11:33
Ко је изазвао рат у Југославији ??? Рат је изазвао ДИВЉИ ЗАПАД који је желео да читава Југославија буде под њихове ноге . Рат широм света изазива ДИВЉИ ЗАПАД и тако се још више богате . РАТ на НАТО је БИЗНИС Србија није никог напала већ се бранила као и у првом и другом светском рату .
Petak 11.04.2014.09:17
Милице, године и деценије које су пред нама одбраниће Слобу. У то се уверавамо из дана у дан. Од изјаве Клинтонове саветнице да би требало да бомбардује Србију јер му прети смена пред Конгресом због курвања и пада рејтинга до изјаве Герхарда Шредера, највећег заговорника бомбардованја СРЈ, да је то учињено без дозволе Савета безбедности УН па тако и нелегално. Сву изговорену поган о њему разбацаће ветрови историје и са његовог гроба и са његовог дела. Нека је Слоби вечна хвала и слава му.
Petak 11.04.2014.11:41
ЖИВЕО СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ!!!! Али мене СЛОБОДАНА највише треба бране ХРВАТИ и ШИТПАРИ јер сам им дао ДРЖАВУ!!! Кад је ШЕШЕЉ тражио да си направи СРПСКА војска и постави на СРПСКЕ границе у ХРВАТСКУ, БОСНУ и на КОСОВО ја сам затварао ШЕШЕЉА!!! Бранио сам ЈУГОСЛАВИЈУ, ХРВАТСКУ И БОСНУ док су у ХРВАТСКУ и БОСНУ клали СРБИ!! Издао сам СРБИ у КРАЈИНЕ и предо КОСОВО окупатору с кога сам повуко војску. ЖИВЕЛА КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА ЈУГОСЛАВИЈЕ!!! Али мене СЛОБОДАНА треба избутати са ГЛОГОВ КОЛАЦ!!! ЈА НИКОГ никад нисам НАПАО!!! Само сам гледо како СРБЕ нападају и убијају, забранио да ЈЕДИНО Срби имају СРПСКУ ВОЈСКУ и на крају издао КРАЈИНЕ у ОЛУЈУ ту највећу срамоту на СРПСКИ НАРОД!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)