Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Sreda 09.04.2014.
00:22
Srna A
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da će nova vlada biti formirana u rekordnom roku u novijoj srpskoj političkoj istoriji i da neće biti sastavljena samo od jedne stranke.
Sreda 09.04.2014.00:42
Само нас рад и одговорност могу извући са дна на које смо доспели делимично и својом сопственом заслугом ! Више је него јасно да није довољно да само желимо . Ваља запети и радити .Ако то учини већина, мора нам бити боље . После лошег времена долази лепше време .
Sreda 09.04.2014.00:59
Али ти и ја ПРВИ мора се покајемо!! Овај испрдак Вучић је изашо из моју министарску фотељу и твоју. Што да не издаје кад сам ја издо Срби у Крајине и на Косово!!!! Што да не продаје кад сам ја продо КНИН за БИЉАР са ТУЂМАН??? Ја волим СЛОБОДАНА али ЗАШТО је слбодон издао СРБИ??? Зашто је свако штитио свој народ сем слободан: ТУЂМАН направио ХРВАТСКУ војску, КУЧАН направио СЛОВЕНАЧКУ војску, АЛИЈА направио БОСАНСКУ војску, једини СЛОБОДАН водио ЈУГОСЛОВЕНСКУ војску и борио се за ЈУГОСЛАВИЈУ а не за СРБИ?? Слободан је СРПСКИ ХЕРОЈ!!! Али зашто СЛОБОДАН није извео СРПСКУ војску на СРПСКЕ ГРАНИЦЕ као што је казао ШЕШЕЉ? Што је затваро ШЕШЕЉА??
Sreda 09.04.2014.09:01
izvini za sve ruzno shto sam ti rekao do sada,nisam znao da si bolestan.evo obecavam ti da ti nikada vishe necu nishta loshe reci.zelim ti sve naj bolje i da te tvoja bolest shto manje muchi,jer koliko vidim za ozdravljenje nema shanse.
Sreda 09.04.2014.08:58
Gledao sam "upitnik" i mogu reći da je mene uspio uvjeriti, po prvi put, da je sposoban i da će uspjeti da popravi standard života naših građana. Da bih bio sasvim jasan!!!! Dok ovo pišem težim da eliminišem prošlost ovog čovjeka i samo sagledavam poteze koje vuče od kada su uzeli vlast, kako bih bio objektivan! Jednom zaboravljena prošlost, sledeći, rep- problem je Kosovo i Metohija!!! Vjerujem da su nakon koalicione vlade DS i SPS, On i Nikolić došli na gotov teren i nije imao mnogo izbora, već da pokušaju spasiti šta se spasiti može! U SVAKAKO, NAPRAVIO JE PUNO KORISTI I NAMJERAVAJU JOŠ MNOGO TOGA DA URADE! SADA OSPITE SA MINUSIMA OVO JE MOJE I SAMO MOJE MIŠLJENJE I UVJERENJE!
Sreda 09.04.2014.09:08
bravo sancho.ljudski je greshiti ali je josh ljudskije prashtati.to shto si ti video danas ja sam video josh malo ranije,te se zbog toga nisam slagao sa tvojim stavovima.iako je bilo teshkih rechi izmedju nas dvoje,ipak smo mi na istoj strani i evo ovom prilikom ti se javno izvinjavam pred svima.misam sarkastichan zaista mislim ozbiljno.pozzzz
Sreda 09.04.2014.09:16
meni vuchicev patriotizam nikada nije bio sporan,josh dok je bio sa shesheljem,ali i kasnije kad je video da od karlobag ogulin virovitica nema nishta,nego daj spashavaj shta se spasti moze.meni chak i patriotizam vecine komentatora takodje nije sporan,ali su mi kamikaza nachin reshavanja problema sporni.
Sreda 09.04.2014.09:37
Да, дивно би било да тако разговараш са свима, па и онима који другачије мисле! То би било морално и хришћански. Међутим, до сада си увек падао у ватру када неко напада Вучића! Ја имам утисак да си једноставно његов активиста и да то радиш професионално, из партијских интереса. Имаш доста исправних ставова и мишљења, која подржавам, али некако пуцаш чим неко нападне СНС или Вучића. Ипак си, колико видим, партијски активиста! Не замери на мишљењу!
Sreda 09.04.2014.09:23
Dobro si se naspavao, svakako si danas najšire duše i danas voliš cijelo čovječanstvo. :) Jasno mi je da će biti ogromno minusa, ljudi su ogorčeni na Vučića i Tomu radi ostavljanja na cjedilu Šešelja i i predaje KiM. Za prvo, ne znamo tačno šta je bilo, svakako ni njemu ni Tomi ta situacija ne služi na čast, naprotiv. Drugo, ili prvo, Kosovo i Metouija, sklon sam da vjerujem da nijesu imali nikakvog izbora nakon koalicione vlade DS-SPS, oni su već bili 90% posla obavili! Pozdrav! VRIJEME ĆE NEDVOSMISLENO POKAZATI KO JE GRIJEŠIO!!!
Sreda 09.04.2014.07:24
Нисам видео човека који више обећава и велича се од овог! Невероватно колико је обећања до сада дао, а ја, за сада, не видим ни један једини резултат. Сачекаћу још мало, да не грешим душу, али овоме је данас "вода у ушима". Од еуфорије због победе на изборима, почео је да се хвали свим и свачим што ће урадити. Једва чекам да видим резултат тог рада. Бар један једини! Ех, како бих волео да нисам у праву, а да он говори само истину! Само, како је тешко у то поверовати!
Sreda 09.04.2014.08:33
Naivcino, na zalost takvih puno ima "da ne gresimo dusu....". On i njegovo okruzenje su nesposobni da bilo sta osim notornih lazi i praznih obecanja nesto pametno ponude a kamoli urade. Navodno sada pise program i stvara taj plan, pa pobogu sa time se izlazi na izbore, a on ih je dobio na sarenim lazama koje ce da dalje najavljuje dok izgladnelom narodu ne presedne i ne najuri ga motkama. Moja prognoza je vec kraj ove godine.
Sreda 09.04.2014.09:29
Не знам што мислиш да сам наивчина? Ја сам и рекао да ми је тешко да поверујем у његове изјаве. Другим речима, волео бих да је то што прича истина, али сам сигуран да такав тип никада не говори истину. Ипак, пре него што га осудим, чекаћу још пар месеци, да видим и то чудо, да бар једно обећање изврши! Сада не може да се вади ни на кога! Иначе никада нисам, нити бих гласао за њега! Проценио сам га као великог лажова и издајника. Да ли је уцењен, или се једноставно продао, то ни није битно. Издајник је издајник, лажов је лажов!
Sreda 09.04.2014.11:44
U njegova obecanje ne veruje ni on sam.To i nisu njegove reci..ta cipovana vaska samo nauci napamet ono sto mu napisu oni koji su ga doveli na vlast i dali mu zadatak da nas spremi za klanje...njemu moze da poveruje samo imbecil kao serbone,nato,dane,sale.. i jos nekoliko prisipetlji kao sto su serbone,dane,sale,nato i ostale nakaze...suzenog uma i sirokih zenica...
Sreda 09.04.2014.12:18
Ма нема потребе да их вређамо, јер ја сам сигуран да ни они сами не верују у то што пишу! Раде то из неког ситног интереса! Заблудели су и ничега се не стиде, али то је њихова морална беда и треба их жалити, а не вређати! Ако их будемо вређали, ништа бољи нећемо бити од њих. Свесни су они и сами ко су и шта су, али су се продали добровољно и зато су за жаљење, али без мржње према њима лично. На супрот њима, покажимо виши ниво и морал! Будимо бољи и моралнији од њих. Доказујмо то личним примером, а не вређањем! Жив био брате!
Sreda 09.04.2014.12:34
Ako ovo sto pisu,pisu iz neznanja ja povlacim sve sto sam napisao..Ali ako to rade svesno i zbog neke koristi zelim im da sve to sto dobiju da bi lajali ovde daju doktoru za lek....
Sreda 09.04.2014.13:22
Има брате ко да брине о њиховим гресима и казнама! Не бој се, нико се није усрећио од таквих. Можда ниси хришћанин, па те могу и разумети до некле. Ако си хришћанин, онда треба да знаш да је клетва грех и ништа добро не доноси оном који куне! Хришћанин налете зла и нервозе других треба да смирује личном смиреношћу и добронамерношћу. Тако се побеђује зло, а свађом и вређањем се зло само умножава! Свађом и вређањем зло пуштамо у себе! Ако ниси верник, онда те разумем и не замерам! Извини за сугестију, јер те можда она ни не интересује!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)