Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 07.04.2014.
12:15
telegraf.rs A
Bivši radnik "Integrala" iz Bujanovca M. S. iz Ljiljanca (56) obesio se zbog zatvaranja firme u kojoj je radio, javio je “OK radio”, a prenosi portal telegraf.rs.
Ponedeljak 07.04.2014.12:54
Zalosno,mi smo samo brojevi za statistiku.Dve najvaznije stvari u zivotu nas obicnih smrtnika su ZDRAVLJE i POSAO,kad covjek ostane bez jednog u velikom je problemu,ali kad istovremeno izgubi obadva,tada je dotakao dno zivota.Nemojte da se odlucujete na oduzimanje vlastitog zivota,nije zivot tako crn,pisite svoje probleme,mozda vam netko od nas moze pomoci,i mi smo ljudi i treba da si pomazemo,savjetima iz vlastitog iskustva.Nada umire poslednja.Sutra je jedan novi dan,nova nadanja i nove mogucnosti.
Ponedeljak 07.04.2014.14:19
Увек се питам шта људе у таквој ситуацији тера на самоубиство? Има жену и троје деце и оставио их је на цедилу! Не видим други узрок, сем кукавичлука! Човек није могао да поднесе то, да не може да материјално обезбеди породицу и онда је нашао "решење" у томе да себи скрати муке, а породици максимално усложни ситуацију! Намеће се само једно, да је више волео себе од своје деце, да му је важније шта ће људи да мисле о њему, него како ће његова деца сама да опстану! Наравно да није веровао у Бога, јер да јесте, то никада не би урадио! Самоубиства су својствена атеистима, који мисле да од живота треба узети све што можеш док си жив, па када то не можеш, онда нема сврхе да живиш! Страшно безнађе!
Ponedeljak 07.04.2014.19:06
Dali su to kukavice ili heroji,krscani ili ateisti,to je slabost svih,i ja sam upravo ovih dana dosao u tesku situaciju,kad se poklope tri negativnosti,gubitak zdravlja,koje povlaci gubitak posla i jos starosna dob,znaci dodje se pred zid i kraj puta,kad covek dotakne dno zivota,lako je to teoretski pricati ali je tesko izvodivo.uzmimo samo jedan primjer,svi smo sigurno vidjeli na ulici slijepog coveka,koji se krece samostalno sa stapom,dali ste se upitali kako je njemu,koju on ima energiju i volju za zivotom kad nikada nece vidjeti svjetlost dana,a osim toga poneki i privredjuju.Kao zakljucak nije vazno fizicka snaga vec moc razmisljanja i odlucivanja,sto glava smisli ruke i tijelo rade.
Utorak 08.04.2014.06:28
У праву си ту да је лако причати, а тешко извести, али то не мења суштину. Ја сам управо причао о атеистичком схватању живота, који за собом вуче све негативне стране човекове острашћености, гордости, егоизма, као и фаталности овог живота (после смрти нема ничега, крај, нема те нити ће те икада бити). Тешко је човеку, који искрено не верује у Бога и вечни живот, да прихвати тренутне тешкоће, као нешто нормално, јер му је све посвећено овом кратком времену на овом свету. Ту се губи смисао живота, и то не само свог, него и своје продице, деце! Зато и чине то што чине, јер ако овде не могу да живе достојно, онда зашто да живе, јер другог живота ни нема! Атеиста каже живи за децу, али ако
Utorak 08.04.2014.06:37
не може деци да обезбеди достојан овоземаљски живот, онда зашто да живи? И тако је све бесмислено! Страшан је тај фатализам атеизма! Он је опасан не само за човека, већ и за околину! Ко искрено верује у Бога и вечни живот, тај се не боји никаквих проблема и трпи све тешкоће, јер зна да Бог никада неће оптеретити човека више него што он може да поднесе! Код хришћанина су сасвим други приоритети, сасвим други морал! Када човек види овај живот као привремено дато време за очишћење душе, онда се труди да се жртвује за друге више него за себе, он не кука, већ трпи и бори се до краја, јер зна да на крају увек добије и благодат за то! Ко верује у Бога, не боји се ни проблема ни људи!
Utorak 08.04.2014.06:44
Лепо си приметио да све полази од мисли, јер тело ради само оно што је прво настало у глави! Зато се хришћанин и бори са својим греховима још на нивоу мисли, одбацује негативне и развија позитивне. Светогорски старац Пајсије је рекао: "Ми морамо претворити наш ум у фабрику добрих мисли“! Наравно, има и међу атеистима оних који мисле позитивно, који су велике менталне снаге, која им је природно усађена, али код оних ментално слабијих долази до тих кризних ситуација и безнађа! Срећним човека чини љубав према другима и давање, а не богатство, слава и благостање! Ко то не схвати, тај никада ни неће бити срећан! Поздрав брате!
Utorak 08.04.2014.09:21
Mnoigi se ne snalaze, ako nastupi neka promena, sem ustaljenog reda stvari. Nemaju vremena za eksperimentisanje, jer za to treba imati nešto novca sa strane, dok se ne stane ponovo na noge. Malo ko može trenutno u Srbiji da odvaja nešto, za crne dane.
Utorak 08.04.2014.09:33
Ниси ми јасна шта си хтела да кажеш. Молим те да појасниш о чему причаш.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)