Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 06.04.2014.
13:36
Beta A
Zamenik predsednika Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović izjavio je danas da poraz te stranke na izborima ne znači i poraz njene ideologije i izrazio uverenje da će stranka na narednim izborima uspeti da pređe cenzus i ponovo uđe u parlament.
Nedelja 06.04.2014.17:06
ma ima na sledecim izborima da poderu.ima da bude kambek kao kod radikala,spo-a,kariceve lanci-katanci,arkanovog jedinstva,...i svih ostalih stranaka koje su se pobednichki vratile na velika vrata.
Nedelja 06.04.2014.13:41
Da se KOŠTUNICA povukao pre izbora možda bi i rezultat bio drugačiji . Ipak je ovo "naknadna pamet" ili šta bi bilo kad bi bilo ? U svakom slučaju DSS JE PATRIOTSKA PRINCIPIJELNA I DOSLEDNA STRANKA . ZA NJIH JE SRBIJA IZNAD SVEGA .
Nedelja 06.04.2014.15:18
E moj brate...ti stalno pogadjas stativu..nikako da das gol.Kostunica je najobicniji smetenjak...glavni krivac sto je Srbija mirno progutala izdaju KiM....
Ponedeljak 07.04.2014.03:42
Mirno progutala? Pa ono, tacno je da je trebalo cela Srbija da se digne na noge i svasta jos da ucini... ali, sto se Kostunice tice, imaj u vidu da ga izrodi Srbije otada stalno prozivaju kao "krivca" za narodni protest pred Skupstinom, a pogotovo za tzv."paljenje ambasada" okupatora i njihovih marioneta!
Ponedeljak 07.04.2014.03:45
A sto se briselske izdaje tice, Kostunica je samo predsednik bio jedne opozicione stranke u tom momentu. Jedine antievropske i antinato stranke u srpskom parlamentu, pri tom malobrojne! I sad, on je "glavni krivac"??? Eeeee.... hajde vise postenja, a manje jalove omraze. Budimo realni.
Nedelja 06.04.2014.18:05
Otkad to? Odakle da demokratska stranka moze da bude patriotska? Sa kojom idejom su vodili Srbiju dok su bili na vlasti, patriotskom ili Evropskom? Zbog Evrope DSS je poslala ceo DRZAVNI, VOJNI I POLICIJSKI vrh u kazamaz u HAGU, sad mi se neko kune u patriotizam. Gde su val Lazarevic i Pavkovic, gde vam je Lukic? Koji vam je to patriotizam? Dali ste siptarima KiM pa pobegli sa vlasti i poceli da ga branite. Sto ga niste branili dok ste bili na vlasti, nego ste i one sto su ga branili isporucili hagu. Kostunica je otiso u penziju kad je nestalo para u kasi da prima platu. Kasno Marko na Kosovo stize.
Ponedeljak 07.04.2014.03:50
Da bi nekog bas toliko optuzio za sve i svasta, potrebno je najpre da lepo, posteno, poredjas cinjenice i medjudogadjaje, a ne da preskaces sve ono sto te demantuje... U politici postoje i raskrsnice, ako nisi znao. Jedna od takvih nastupila je bas u trenutku kada je Kostunica vratio mandat narodu - dao ostavku, cime se uvrstio u retke politicare u Srbiji koji su dobrovoljno sisli sa vlasti. Time je priznao i sopstvene zablude iz ranijeg (dosovskog) perioda. Ali, na svoju se cast i diku, bitno korigovao i vratio u patriotsku grupaciju. To treba podrzati, a ne zlopamtiti na stetu jedinstva srpskog rodoljublja danas! Kratkovido je. I jalovo...
Ponedeljak 07.04.2014.09:53
On se samo pojavi kada treba popljucati Dr, Vojislava Koštunicu i ima svoje tj. razloge stranke kojoj pripada SNS ! Svako ko je Srbin i rodoljub je opasnost za njih, tako da ovaj dežura i svakom prilikom piše jednu te istu stvar !
Nedelja 06.04.2014.13:47
ДСС сада се бори да Србија не уђе у лоповску ЕУ и НАТО и народ то прихвата али народ нема више поверење у ДСС зато што су 2000 године довеле лажну демократију .Народ је и љут на ДСС зато што никад нису затражили да се ослободи Српски херој Ратко Младић и остали недужни Срби . РАДИКАЛИ увек кажу : Никад у ЕУ и НАТО
Nedelja 06.04.2014.18:24
Au, a otkad to. Kome je isporucio Lazarevica i Pavkovica? Gde je bio kad su se oni borili za Kosovo? Za vreme vladavine Vojislava Kostunice je najveci broj Srba isporucen Sudu u Hagu. Zasto? Da bi dokazao patriotizam ili da bi se uvuko u zadnjicu Briselu. Bio je predsednik SR Jugoslavije, da uopste nije pobedio Molosevica. Postao je predsednik uz pomoc NATO bombardovanja. Pa je prvu vladu napravio ne pobedivisi na izborima uz pomoc socijalista, a drugu kao treci na izborima sa demokratama. Ni jednom nije imao legitemitet da vlada, nikada nije bio pobednik na izborima, stalno se slepao uz drugoga i sad neke price o patriotizmu. Pa za vreme njegove vladavine i DS otcepila se Crna Gora i Kosovo
Ponedeljak 07.04.2014.09:31
Opet ti o Koštunici !! Pa shvatili smo da si opsjednut s njim, nego nam reci šta učiniše tvoiji iz SNS za samo dvije godine ? Skinili maske, presvukli se, Karlobag, Virovitica, bulevar Ratka Mladića, U Krst Sveti, tako mi Boga ti ništa ne govori, nemaš komentar za takavu promjenu retorike ? I ona poznata : griješio sam, pa pogriješio sam, a ko mu garantuje da upravo sada ne griješi ? Beograd na vodi, balet i opera nam dolaze, a ljudi nemaju da struju plate..., kakav sadizam od vaše strane, nevidjeno do sada u Srbiji ! Da imate obraza, nebi se ni javljao da gadiš Dr. Koštunicu, Srbina !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)