Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 05.04.2014.
11:31 >> 12:49h
Srna A
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je da će nova Vlada Srbije biti formirana do 25. aprila i istakao da će to biti mala vlada, koja će sprovesti ozbiljne reforme.
Subota 05.04.2014.17:59
NAROD JE POKAZAO DA OBOŽAVA VUČIĆA I VERUJEM DA NARODU "NEĆE BITI TEŠKO" DA POSLUŠA SVE ŠTO TRAŽI VOLJENI VOĐA . Ne zaboravite da je obećao BEOGRAD NA VODI . Nije nikada pomenuo BEOGRAD NA HLEBU I VODI i sada nema niko pravo da TRAŽI HLEBA ...
Nedelja 06.04.2014.09:28
“Кад је свануло, а вођа седи онако исто као и онога дана кад га изабраше за вођу. На њему се не опажају никакве промене. Из јаруге избауља онај говорник, а за њим још двојица. Обазреше се око себе, онако нагрђени и крвави, да виде колико их је остало, али само је још њих тројица. Смртни страх и очајање испуни њихову душу. Предео непознат, брдовит, го камен, а пута нигде. Још пре два дана су прешли преко пута и оставили га. Вођа је тако водио..
Nedelja 06.04.2014.09:29
Куда нас водиш и где си нас довео? Ми се теби поверисмо заједно са својим породицама и пођосмо за тобом оставивши куће и гробове наших предака не бисмо ли се спасли пропасти у оном неплодном крају, а ти нас горе упропасти. Две стотине породица поведосмо за тобом, а сада преброј колико нас је још остало. - Па зар нисте сви на броју? – процеди вођа не дижући главе. - Како то питаш? Дигни главу, погледај, преброј колико нас остаде на овом несрећном путу! Погледај какви смо и ми што остадосмо. Боље да нисмо ни остали него да смо овакве наказе
Nedelja 06.04.2014.09:30
Не могу да погледам!. - Зашто?! - Слеп сам! Настаде тајац. - Јеси ли у путу вид изгубио? - Ја сам се и родио слеп”. (Радоје Домановић у сатиричној приповеци “Вођа” 1901)
Subota 05.04.2014.12:16
hahahahha.... savetovao ih montgomeri da održavaju tenziju kao da rešavaju neko važno svetsko pitanje... formom nadoknađuju suštinu.... a suština - duplo golo... A i naslov je smešan - čuj - "nova" vlada ?? HAHAHHAA
Subota 05.04.2014.15:12
Tereza Spencer....specijalisita na fracking kaze - vec treci investitor iz Poljske odlazi (Eni). Nema toliko gasa koliko NATO spin doktori navode-od 3,5 triliona kubika osta 346 milijardi kubiku. Sama Poljska koristi oko 14 milijardi godisnje posto vlada ne oporezuje slicno. Kako onda ima dovoljno za EU? Propaganda-investicijski balon. Odnos proftiabilnosti je spinom bila povecana za 500%. Wall streat journal kaze-da je izmedju 2012-13 investicija u fracking pala u US i Kanadi za polovinu. Sad americke firme dolaze u EUrupu. Ovde ne znaju nista o balonu:) A o ekologiji da ne pricamo. Zasto kopaju u Poljskoj , Rumuniji...nije ih briga za buducnost tih ljudi. Bitno je da ne ovise o Rusima.
Subota 05.04.2014.12:46
Pošto Srbija nije poslušala Jelka Kacina, koji realno i jeste nebitan lik, želju Brisela da Srbija uvede sankcije Rusiji sada je izrekao i ambasador EU u Srbiji, Majkl Devenport.Šef Delegacije EU u Beogradu Majkl Devenport izjavio je danas da Brisel želi da Srbija podrži jedinstven stav EU u vezi sa situacijom u Ukrajini.“Mislim da Vlada Srbije deli zabrinutost EU, zabrinutost Evropskog saveta što se tiče ove situacije. Mislim da Vlada Srbije želi da vidi deeskalaciju ove situacije. Idu napori u tom pravcu i želimo, naravno, da Srbija podrži taj jedinstven stav EU što se tiče Ukrajine”, rekao je Devenport novinarima u Medija centru.
Subota 05.04.2014.12:47
Na pitanje novinara da li to znači da se nastavljaju pritisci na Srbiju kako bi se jasno odredila prema ukrajinskoj krizi, Devenport je odgovorio da “nije reč o tome”.“Reč je o ozbiljnoj zabrinutosti zbog situacije koja postoji i o tome kako da je rešimo na način koji poštuje teritorijalni integritet Ukrajine”, kazao je on.Ambasador EU je rekao i da je danas ponovo preneo šefu srpske diplomatije Ivanu Mrkiću jedistven stav EU o ukrajinskoj krizi i mišljenje da pozicija Moskve prema Krimu nije prihvatljiva.
Subota 05.04.2014.12:47
Na konstataciju novinara da stav EU možda nije sasvim jedinstven s obzirom da je Nemačka saopštila da smatra da ekonomske sankcije možda nisu rešenje i da ima razumevanja za izbalansiran stav Srbije, Devenport je rekao da stav Brisela jeste jedinstven i da je taj stav pre nedelju dana izrazio Evropski savet.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)