Nedelja 26. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 03.04.2014.
17:27
Vestionline A
Ava Karabatić je svima poznata po svojoj želji da bude starleta - malo foliranja, malo skidanja, nagoveštaj seksa i - eto zvezde u moderna vremena. Poslednji pokušaj u tom pravcu Hrvatica je učinila u Tuzli, snimajući spot sa DJ Ninom i DJ Bakijem.
Četvrtak 03.04.2014.21:39
PA GOSPODJO LJUBICE I G-DINE SUMADINAC DA VAM PINOKIO KAZE NESTO. KAO STO MOZETE DA PRIMETITE A VEROVATNO NE ZELITE TO DA VIDITE VAS DVOJE A TAKODJE I NEKA DOTICNE FRANCESKA POKUSAVATE DA SE PRAVITE PAMETNI SA VASIM IRONICNIM KOMENTARIMA.UVEK JEJJEDNA TE ISTA PRICA TE KOJI JOJ JE CENOVNIK TE STA CE OVA PEVACICA SA NJOM TE VIDI KAKVA JE PLASTIKANERA,AMAN OTKACITE VISE OD SCENE ESTRADE SOUBIZNISA AKO VAS SVE NERVIRA . ZNACI AKO POGLEDAS SEBE LJUBICE U POSLEDNJIH 10 DANA DA NE GOVORIM O DUZEM VREMENSKOM PERIODU PRIMETICES DA SI CIRAVA PUNA NEKE NEGATIVNE ENERGIJE KOJU ISPOLJAVAS NA SEBI SPECIFICAN NACIN!PREMA TOME HTELA TI TO DA PRIZNAS ILI NE TI IPAK LECIS SVOJE KOMPLEKSE PREKO OVOG PORTALA!
Četvrtak 03.04.2014.22:00
Gospodine pinokio niti moja malenkost niti franceska niti šumadinac NE POKUŠAVAMO BITI PAMETNI mi to jesmo za razliku od tebe ! Pamet se ne stiče u pokušaju već kućnim vaspitanjem i školovanjem. Nije mi jasno ko si ti i odakle tebi pravo da ti nama ili bilo kome od komentatora "popuješ" i držiš predavanje o kulturi a sam pokazuješ sve suprotno?! Ja još nigdje ne pročitah neki tvoj pametan komentar na bilo koju temu, uglavnom napadaš mene, šumadinca ili francesku na vrlo prostački način i svaki komentar/ napad na nas je uglavnom kada su soraja, stanija i ostala boranija na tapetu????
Četvrtak 03.04.2014.22:13
KAO STO MOZES DA VIDIS JA SE SAMO OGLASAVAM KAD TI NAPADAS NEKOGA OD OVIH NAZOVI ESTRADNIH ZVEZDA! NEMAM NI JA LEPO MISLJENJE O NJIMA DALEKO BILO VEC SE SUZDRZAVAM DA UOPSTE KOMENTARISEM TAKVE STVARI! MEDJUTIM , MNOGO ME VISE NERVIRAJU ZNACI ZAPAMTI LJUBICE NERVIRAJU OSOBE KOJE OSTAVLJAJU PODRUGLJIVE KOMENTARE NA TAKVE NAZOVI OSOBE! PA IZDIGNI SE IZNAD TOGA AKO MOZES A CINI MI SE DA NE MOZES JER UPRAVO NA TAJ NACIN LECIS NEKE SVOJE KOMPLEKSE KOJE SI RANIJE STEKLA VEROVATNO U MLADOSTI I DA SE RAZUMEMO JA SAM IPAK COVEK OD SVOJIH 45 GODINA I DOMACE VASPITANJE SAM ODAVNO STEKAO, A ZA TO DA STE VI PAMETNI A JA GLUP HVALA TI PUNO! TU SE VIDI KO IMA VASPITANJE A KO NE!
Četvrtak 03.04.2014.22:39
Samo se pitam ko si ti da daješ sebi za pravo da napadaš mene ili bilo koga bilo gdje na ovom portalu??? Svako ima svoj stav i svoj komentar....i svi smo mi različiti kao i prsti jedne ruke uostalom! To sam ti napisala i prije par dana, ali izgleda uzalud! Nerviraju i mene mnogi vjeruj mi ali mi ni na kraj pameti nije da ja njima popujem....svako svoje mišljenje...pa minus ili plus....Pa kom opanci a kom obojci...onako po narodski....SHVATAŠ?!
Četvrtak 03.04.2014.22:16
I danas sam ti objasnila da na net-u pisanje vel slovima se smatra vikom i galamom tj prostaklukom i nevaspitanjem dotične osobe....ali to tebi džaba objašnjavati!!! Druga stvar, sama sam sebe pogazila jer ti prije 1-2 dana odgovorih po prvi put i rekoh zadnji....pa evo danas opet ti odgovaram.....ali vjeruj mi ma koliko ti mene napadao u buduće nećeš dobiti više nijedan moj odgovor ma koliko tvoje napadanje bilo bezobrazno i nisko! Dovoljno sam dugo na ovom portalu pa ti kažem i ubuduće budeš li me napadao znam kako ide postupak da više nećeš ne samo mene nego ni sve ostale da provociraš i napadaš ničim izazvan!!! Razmisli....
Petak 04.04.2014.11:57
Ne prijetim ti daleko bilo nego te samo upozoravam ako i dalje budeš mene napadao... a ničim izazvan da ćeš biti banovan sa ovog portala pa nećeš ne samo mene nego ni bilo koga drugog maltretirati svojim neprimjerenim komentarima ni prozivkama !!! Svi mi nekog nerviramo ili nas drugi nerviraju, i mene prvu ali mi nije ni na kraj pameti da tog nekog uporno prozivam i napadam! Prosto mi to karakter i vaspitanje ne dozvoljava, svako ima svoj stav i slobodu da ga iznese, zar ne?!
Petak 04.04.2014.12:05
Nego dali si ti ikada čuo za onu narodnu : "TEŠKO OVCI S VUKOM RATUJUĆI I RAZUMNOM LUDOG SLUŠAJUĆI" u mom slučaju čitajući............ Pinokio svako dobro ti želim i molim te budi mrvicu tolerantniji prema bilo kome jer ne možemo svi misliti i ponašati se isto....Ne bi ni valjalo kad bi svi mi bili na isti kalup, zar ne?! pozzz
Petak 04.04.2014.15:38
Mi mozemo jos i prijatelji da postanemo! Evo pisem malim slovima kao znak primirja. Pozdrav i tebi Ljubice iz Kosovske Mitrovice

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)