Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 29.03.2014.
18:37
Srna A
Premijer Srbije Ivica Dačić i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić sastaće se u ponedjeljak, 31. marta, u Briselu sa premijerom samoproglašenog Kosova Hašimom Tačijem sa kojim će nastaviti razgovore o pitanjima pravosuđa i formiranja zajednice srpskih opština.
Subota 29.03.2014.18:49
Добили задатак од "западних партнера", следи договор, па делање... зло и наопако.
Nedelja 30.03.2014.01:34
Niko nije unizio svoje politicke ucitelje i Srbe kao naciju koliko njih dvojica!!! Izgleda da ovo do sada nije nista pri sto ce ukoliko se to bude trazilo od njih da bi sacuvali fotelje i slobodu.
Subota 29.03.2014.18:52
RUSI SU IZDAJNICIMA REKLI ŠTA SU IMALI . NIŠTA nije ostalo NEDOREČENO i ne postoji ono "nismo znali" . Da smo VOJNO I POLITIČKI NEUTRALNI ovakvih pitanja NE BI NI BILO . Inače iz BRISELA NIKADA NISU DOLAZILE DOBRE VESTI TAKO DA SE NEMAMO ČEMU NADATI OSIM NASTAVKA IZDAJE .
Subota 29.03.2014.19:09
Dačić u ponedeljak s Tačijem. Vodi i Vučića хахахаха,,,стока води стоку,,,,
Nedelja 30.03.2014.10:12
Nema nikakve veze ko je na vlasti, bilo ko kad bi danas dosao na vlast, politicki bi se morao ponasati kao Vucic , Dacic, Nikolic itd. Knez Lazar kad bi uskrsnuo, docekao bi ga nemio, ali vec utrven politicko povijesni put koji bi ga doveo pravo na pregovore sa Tacijem. Tako je, nazalost, svijet danas politicki i svakojako ustrojen,pravde nema, nista se tu trenutno ne moze napraviti, osim iskalkulisati najbolju politicku kombinaciju.A dobro znamo kako se Srbija provela iduci dusmanskom NATO-u uz dlaku.
Nedelja 30.03.2014.10:18
Srbiji i patriotskim Srbima ostaje nadati se da ce nekada nastupiti politicko - strateski trenutak za rjesavanje nerijesenih pitanja. A i to samo u slucaju da Srbima preostane dovoljno patriotizma da im se tokom vremena ne ugasi taj patriotizam i zedj za pravdom(sto je vec pocelo da se desava mnogim Srbima).
Nedelja 30.03.2014.11:13
Setimo se one novogodišnje emisije „Teška reč“, kada je prvi potpredsednik srpske vlade izjavio da nema dokaza da su Albanski teroristi pucali i ubili srpsku decu 1998. godine u kafiću „Panda“ u Peći. Šta je s tim? Da li u Srbiji postoji medij, koji bi želeo da se ta priča dovede do kraja? Zdrava logika nam govori da, ukoliko neko zna sigurno da šiptarski teroristi nisu ubili tu srpsku decu, tada on mora znati ko je to uradio. Kakva god bila, istina je bolja od insinuacija koje su ostale nakon pomenutih “pretpostavki” Aleksandra Vučića. Ipak, i pored takvih teških reči, prošlo je tri meseca, a javnost je ostala uskraćena za odgovor koji joj ondašnji PPV, a budući premijer Srbije, duguje.
Nedelja 30.03.2014.11:13
Od završetka rata, reklo bi se, ništa u Srbiji u vezi istraživanja zločina nije rađena na jedan jasan način, koji ne bi ostavljao prostora svakojakim spekulacijama. I to uglavnom onih koji idu na štetu ugleda srpske države i srpskog naroda. Teško je oteti se utisku da se sve to namerno radi, samo da bi se „potkrepila“ predstava o Srbima kao „dokazanim zlotvorima, nacistima, fašistima i genocidnim ubicama“.Setimo se samo kako se godinama razvlačila ona priča o šiptarskim leševima, koji su „razvoženi“ širom Srbije, da bi bili zakopani u neke masovne grobnice, kakva je ona navodna u Batajnici. Slabo se ko u Srbiji upuštao u jednu ozbiljniju analizu takvih neobičnih i nelogičnih događaja.
Nedelja 30.03.2014.11:14
Zašto bi neko odvlačio leševe stotinama kilometara od mesta gde se nalaze ubijeni, da bi ih sahranjivao oko Beograda? Ko god da se odlučivao na takav korak imao je samo dva razloga za takav čin: jedan je da je ta osoba mentalno poremećena, a drugi je da je sve to radila po nečijem planu. Naravno, prva pretpostavka je malo verovatno, tako da ostaje samo jedno objašnjenje: to se uradilo samo da bi se posle rata opravdala varvarska (divljačka) agresija NATO alijanse na Srbiju.Nažalost, u Srbiji, izgleda, niko ne radi (ili ne sme da radi) svoj posao.
Nedelja 30.03.2014.11:15
Ozbiljna država bi odavno ispitala sve detalje oko prevoženja leševa izginulih Šiptara,tako da bi se danas tačno znalo ko je to naređivao i iz kojih razloga.Zamislimo, neko vozi hladnjaču sa Kosmeta punu leševa da bi, na kraju, i tu hladnjaču i leševe gurnuo u hladni Dunav. Srbija bi morala da bude svesna da svaki detalj u vezi navodnih zločina, koji ostane nedovoljno istražen, nedorečen i nerazjašnjen, ide samo u prilog srpskim neprijateljima.Srpski neprijatelji svaku ljudsku kost stavljaju na dušu Srbima. Danas nismo do kraja sigurni da li su ikakve ljudske kosti pronađene u pomenutoj Rudnici.
Nedelja 30.03.2014.11:16
Da li je to bio samo jedan u nizu osmišljenih medijskih manevara (trikova), kojima se održava napetost u arealu onoga što srpski neprijatelji proglašavaju „srpskim genocidom“? Svetski mediji su odmah preneli vest da se u Rudnici nalazi od 250 do 400pokopanih Šiptara! A posle takve vesti, nema ni potrebe da se bilo šta dalje dodatno objašnjava, zar ne? Kad je reč o „zlim Srbima“, više uopšte nije važno šta je istina.Ovih dana takozvani premijer paradržave Kosovo Hašim Tači izjavljuje za medije da su „Srbi na Kosovu počinili genocid“. Povod za takvu izjavu bila je sahrana nekoliko desetina Šiptara u Suvoj Reci i Maloj Kruši, čiji ostaci su, eto čuda, pronađeni u Batajnici.
Nedelja 30.03.2014.11:17
Tači je dodao da će EU uskoro usvojiti rezoluciju kojom će se zahtevati od Srbije „da proveri sva mesta za koja se sumnja da su u njima posmrtni ostaci kosovskih Albanaca“. I više je nego sigurno da će u Evropskoj uniji – onoj istoj ka kojoj Srbija nekritički (kao sumanuta) srlja – takva rezolucija biti donesena. A biće donesena ne zato što Srbija nešto ometa u istrazi „masovnih grobnica“, nego zato da se stvori utisak kako „nacifikovani Srbi“ pokušavaju da sakriju istinu o svojim “strašnim zločinima” i „genocidnim“ radnjama.
Nedelja 30.03.2014.11:17
Kako da opstane država i narod koji, reklo bi se, nimalo ne brine o lažima koje se o toj državi i narodu šire decenijama; država i narod koji ni ne pokušava da neutrališe propagandnu aktivnost srpskih neprijatelja.Zar neko u Srbiji zaista veruje da će istina isplivati na videlo sama po sebi? Pa tako nešto se nikada nije dogodilo u ljudskoj istoriji, a neće se nikada dogoditi ni u budućnosti. Istine ima onoliko koliko neko uspe da se za tu (svoju) istinu izbori, jer istina nikada nije ono što se zaista dogodilo, već je istina ono oko čega se većina sveta dogovori da se dogodilo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)