Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 29.03.2014.
11:11
Beta A
Ukrajinski proevropski milijarder i bivši ministar Petro Porošenko, po anketama favorit na predsedničkim izborima 25. maja, najavio je da će danas podneti kandidaturu.
Subota 29.03.2014.11:29
Posto je proevropski nastrojen milijarde su sve na broju uz podrsku da bude predsjednik, naravno marionetski zapadni predsjednik. Da nije proevrpski orijentisan bilo bi mu po djepu i dupetu.
Subota 29.03.2014.11:37
U Srbiji niko ne voli kada se neko sa strane meša u unutrašnje poslove neke države, a po komentarima se skroz nešto drugo može zaključiti. Ukrajina ne pripada ni Zapadu ni Rusiji.Druga stvar je što je bila stalno u,,makazama'' između Zapada i Rusije i to ju je koštalo mnogo kroz istoriju.Ne treba ljudi da zaborave da Ukrajinci nisu Rusi.Jesu srodan narod,ali nikako nisu Rusi.Oni samo žele da žive bolje.Nažalost,nijedna sila im neće dozvoliti da zbog svog geopolitičkog položaja i prirodnih bogatstava vode neku ,,svoju'' politiku, bez jakog uticaja sa strane,to je realnost.Ako je politika Zapada pragmatična ne mora da znači da Ruska,koja je rezistentna zapadnoj nije takođe strogo interesna?!
Subota 29.03.2014.12:01
Ukrajina ne moze ostati nikako politicki neutralna. Ona mora da se orijentise istok ili zapad. Naravno da Rusija ne moze dozvoliti da se zapadni imperijalizam useli u Ukrajini i to jos njoj pred nos iz mnogih razloga. Ne zanemari cinjenicu ako nisi znao da Moskva nije uvijk bila srce i glavni grad Rusije, vec je to bio Kijev pa onda St. Petersburg pa tek onda Moskva. Ukrajinci nisu posebna nacija vec su u biti nastali iz ruskog korijena. Ukrajina je dobila ime po ruskom nazivu izrazavanja za to podrucja "krajnja rusija" Postepeno se od strane ultranacionalista iz zapadnog dijela Ukrajine isforsirala nacionalna preorijentacija u ukrajinsku naciju.
Nedelja 30.03.2014.09:25
Mora ostati neutralna koliko god je to moguće. Moraš shvatiti da Ukrajinci izuzetno loše žive,i to diktira njihovu želju da se otrgnu od ruskog zagrljaja.To koriste ekstremne anti-ruske snage u Ukrajini(malobrojne),da predstave kako imaju isti interes.Nemoj ti da zanemariš činjenicu da su se prestonice menjale u zavisnosti od toga koliko se širi carstvo.Ako pričas o Kijevskoj Rusiji(ogromno carstvo), podsetiću te da je u Dušanovom carstvu prestonica bila i Skoplje i Priština,Zeta...itd. A što se tiče toga da Ukrajinci imaju ruski koren,malo pročitaj o istoriji(ne znam da li je tačna ali je priznata) Slovena i etničkim grupama. Po tome što ti pričaš smo mi isto što i Bugari( Južni Sloveni)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)