Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
31
Četvrtak 27.03.2014.
13:34
Srna A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je na početku zvanične posete Beču da je Austrija bila uzor Srbiji u stvaranju moderne države.
Četvrtak 27.03.2014.13:46
Genetsku strukturu kako? Kakve veze ima rat sa genima, sto vise ratujemo manje smo Sloveni ili kako.
Četvrtak 27.03.2014.14:03
Necemo mu zameriti.Nikolic,Dacic i Vucic vec odavno vise neznaju sta cine i pricaju,zato im netreba zameriti.
Četvrtak 27.03.2014.16:36
Znaci, i ti si jedan od onih koji bi da crnu trojku amnestiraju? Ne znaju sta cine i pricaju? Ne budi presiguran. Znaju oni veoma dobro sta cine. A da ce im se razbiti o glavu ne moraju vise ni da brinu. Videli smo sta o tom cinjenju misli vecina u ostatku Srbije. Ima li ovde Srba? - zapitao se Konuzin. Izgleda da je odgovor - Ima, ali malo.
Petak 28.03.2014.00:44
Izvinjavam se armadillo,nisam ni sanjao amnestiji za crnu trojku(naravno blago sam se izrazio,priznajem)ali jedno sigurno znam i trazim, bukagije su za njih preblaga kazna.
Četvrtak 27.03.2014.14:05
ee izdajico jedna..samo ti ohrabruj teroriste sa kosova i ove bolesne muslimane iz novog pazara..,,
Četvrtak 27.03.2014.14:21
Kakav zaokret u retorici, da ne povjeruješ ?? Karlobag, Virovitica, tako mi Boga, do posljednje kaoi krvi itd itd...je našao Austriju za primjer u stvaranju moderne države ! On nas sam blati, ponižava nas u gostima kod onih, koji su nam prije 100 godina objavili rat u kojem je Srbija izgubila 1/3 stanovništva ! Daj Bože da nikada ne ratuje, ali ako zatreba, svi Srbi treba da se dignu u odbrani zemlje ! Ovome nedosljednom predjedniku je u stvari Boris Tadić idol !!
Četvrtak 27.03.2014.14:22
i nećemo ratovati u pravu si,jer više nema ko da ratuje....sad samo ostaje da uzmeš lopatu u ruke i da pokopaš buduće generacije,koje ste ti i ona tvoja slina poslali u propast.
Četvrtak 27.03.2014.14:24
Zašto smo glasali za Nikolića sada nemamo pojma jer čovjek svakom svojom izjavom je neko drugi kao da nema svoj stav niočemu.
Četvrtak 27.03.2014.16:45
Dobro si napisao, tacno je. Nikada nisam razumeo odraslog i zrelog coveka koji ode na glasanje da bi glasao PROTIV nekoga. Umesto da glasa ZA nekog ili jednostavno ne izadje ako ne vidi kome bi ukazao poverenje za vodjenje drzave i naroda. Nekako, ispada da takav pojedinac zna sta nece, ali ne zna sta hoce! Tako je bilo i u vreme petooktobarske katastrofe...
Četvrtak 27.03.2014.14:58
""Ratovi su odneli trećinu našeg stanovništva, izmenili našu genetsku strukturu..." ??? I sad kad većinu čine ljigavci, sline, podguzne muve i podli beskičmenjaci, sad smo "zadovoljni" i sa takvim genetskim materijalom idemo u "svetlu" eUropsku budućnost ?? malo su vas crvendaći trebili... malo...
Četvrtak 27.03.2014.16:48
Potpuno si u pravu. Nego, ovo za crvendace, nemoj bas tako... mnogi nasi ovde upravo njih nazivaju komunjarama! Dakle, vojvoda Toma - komunjara. Bivsi radikal Vucic - komunjara. A evo sta kaze i "komunjara" Dacic na bgd aerodromu posle povratka iz SAD: "Ne brinite, Amerika i Engleska NECE biti zemlja proleterska!" Taman komunjarski, nema sta!
Četvrtak 27.03.2014.17:42
ma kakvi... crvendaći su bili ljudi koji su znali šta hoće i koji su imali kugle da to i ostvare... Mi danas pljujemo na naše savremene kompradore a istovremeno zameramo crvendaćima koji su takve, u njihovo vreme, streljali po kratkom postupku i u ime naroda... Ili, obrnuto, "živimo" u sistemu Nedića (pod okupacijom i u saradnji sa okupatorom. zarad kao nekih viših ciljeva) i nervozni smo zbog toga, a veličamo ono vreme kad su neki drugi "to" živeli ?? I onda se čudimo što lutamo kao guske u magli ?
Četvrtak 27.03.2014.15:12
Nikoliću, ličiš na Francuze koji su prije 1939. rekli: "Što se tiče vojske mi više nemamo ništa da naučimo!" Došao je jun 1940. i Francuska je časkom izgubila rat od Trećeg Rajha, a do tada je bila vojno broj 1 zbog čega je mislila da više "nema šta da nauči". Kao da vrijeme "stoji nepomično". E tako i Nikolić misli da više nikad neće biti rata, a kad rat dođe shvatiće zamku svog TUPOG uma. U istoriji ljudskog roda prije više od 2000 godina bilo je svega 80 godina mira, a ovaj tuponja našao narodu da stvara iluzije i slike najvnosti.
Četvrtak 27.03.2014.17:01
Kao istoricar, znas i sam da su Francuzi svoj poraz izgradili mnogo pre vojne katastrofe u maju-junu 1940. Bila je to njihova - POLITIKA! Ta politika bila je: evo konacno nekog ko ce se obracunati sa ruskim boljsevicima! To je i sveukupna zapadnjacka politika popustljivosti Hitleru, s tim idiotskim i kratkovidim rezonom. Od sloma versajskog ogranicenja Nemackoj, preko rurske oblasti, nacistickih pozdrava francuskih sportista Hitlerovoj tribini na olimpijskim igrama '36, pa do Minhena. A na kraju i preko "sedeceg rata" na Mazino-liniji kada je rat vec poceo! Cemu su se Francuzi nadali? E, tome se danas i nas Lopatar nada. Na dnu smo svoje "politike"!
Četvrtak 27.03.2014.19:54
Uopste uzev, francuska politika tokom proslog veka, a i danas, dozvolila je sebi krupne promasaje koji ce je, verovatno, skupo kostati. To njihovo "mirenje" sa Nemackom u ime prijateljstva i saveznistva, kratkovido je. Cuveno je rivalstvo Francuske i Nemacke tokom mnogih vekova. To su francuski preci dobro znali. Novije generacije su zaboravile na nemacku vecnu teznju za dominacijom u Evropi. Posle izgubljenog rata protiv Prusa, Francuzima je Bizmark diktirao evropski poredak. A posle pobede u 1.sv.ratu svojom su slepackom politikom popustanja doveli do bruke i sramote u onom vagonu u Kompijenju gde ih je Hitler ponizio da na bivsem pobednickom mestu sada Francuzi potpisuju kapitulaciju.
Četvrtak 27.03.2014.20:04
Iako su krimskom i postdamskom konferencijom '45. uklonjene pretpostavke o ponovnom jacanju nemacke hegemonije u Evropi, Francuzi su dozvolili da ih Ugovor o uglju i celiku odvede u lazne fantazije o evropskom ujedinjenju. De Gol je bar izasao iz NATO, ali za kratko, jer je sa njim umrla i njegova politika. Vratili su se, a to je dovelo do Miteranovog podvijanja repa pred Kolovim ucenama. Tragikomicno je francusko odobravanje rusenja berlinskog zida i slavljenje sa Nemcima njihovog ujedinjenja. O osecaju ponizenja starije generacije Francuza imao sam prilike da cujem licno od poznatog srpskog prijatelja generala Pjera Galoa (1911-2010). General je bio De Golov adjutant i pilot 2.sv.rata.
Četvrtak 27.03.2014.20:22
Istine radi, trebalo bi ovde pomenuti redak pokusaj francuskih politicara izmedju dva rata da sprece nemacko jacanje. U ovome je aktivno ucestvovao jugoslovenski kralj Aleksandar I, a put u Francusku za cilj je imao saveznistvo u politici primene versajskih odredbi koje je Nemacka uveliko vec krsila. Bartu, franc.ministar spoljnih poslova bio je veliki zagovornik Versaja. Ubistvo Aleksandra i Bartua u Marseju 9.oktobra 1934. ima svoje inspiratore u Berlinu, a ne u Rimu i njihovim ustasama koji su sa VMRO bili puki izvrsioci atentata. To su ozbiljni istoricari dokazali. Posle ovog dogadjaja, francuska politika odustaje od primene sankcija nacistickom rezimu, a Evropa i svet srljaju u rat.
Četvrtak 27.03.2014.15:15
Šta sve ovaj akademski građanin nije bio u stanju da uradi, samo da postane predsednik...naravno da ne čudi šta lupeta, a i "rođenog" kuma izda, po starom dobrom srpskom običaju...
Četvrtak 27.03.2014.17:47
Pojeo covjek becku sniclu pa mu se u glavi pomutilo visok pritisak skocijo holesterol i secer povisili,Bec je Bec lijepo mu je u njemu kao slovencima i hrvatima,a ulaskom srbije u tu kucu bit ce za sve po koja becka.
Četvrtak 27.03.2014.19:38
O BOŽE KO NAS OSUDI DA SLUŠAMO TOTALNO NEPISMENOG TOMU LOPATU, KUKAVAC UMISLIO DA JE PREVIŠE MUDAR I DA MU JE SVAKA IZGOVORENA ZA ISTORIJSKI ZAPIS.NEMA DANA A DA NE IZVALI GLUPOSTI,JOŠ SE HVALI I NAGLAŠAVA DA SRBIJA NEĆE VIŠE RATOVATI,PA BEDO OD ČOVEKA TO VIDI IOLE OBRAZOVAN ČOVEK TI SI IZDAJNIK SRBA KAKAV SE NEĆE DUGO POJAVITI.BRUKO SRBIJE.
Četvrtak 27.03.2014.20:58
Mene sramota kad vidim diplomislava lopatica po zanimanju grobara. Eeee kako si nisko spala Srbijo, nikad nize u istoriji. Nadam se da posle ovog konacnog propadanja, konacno dolazi uspon. Dace Bog da se svi oni koji vole Srbiju ujedine oko Dveri..Ne idealizujem Dveri i ne slazem se sa njima u svemu ali su JEDINI koje nigde necete videti na komunjarsko-okupatorskim medijima i to mi je dovoljno. Slusajte internet radio snaganaroda.rs i posle toga cete zauvek ugasiti televizije i ostale b52, bljic, qrir i ostale ispirace mozga

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)