Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 27.03.2014.
04:40
Beta A
Članovi vlade Rusije nedavno su zamenili svoje "ajped" (IPad) uređaje, američkog proizvođača Epl za korejske tablete Samsung, izjavio je danas ruski ministar telekomunikacija Nikolaj Nikiforov, govoreći o bezbednosti informacija.
Četvrtak 27.03.2014.06:07
Budale,nasli razlog da kupuju bolje tablete,pa Koreja je maltene deo SAD i zajedno cuvaju granicu sa Severnom Korejom,neka menjaju i mob telefone,koje su izmislili Amerikanci za svoje,samo mogu da zamislim u koliko kofera bi stale te baterije od Ruskih telefona.Ej bre! koja su oni sila kada ne znaju da naprave racunar,a buducnost je u elektronici .,ma beda bozja kao i Srbija zato i imaju toliko patoloskih zaljubljenika u njih kod nas,bogatiji su od Srbije samo zato sto imaju ogromno prirodno bogatstvo,inace u svakom drugom pogledu obicna fukara.
Četvrtak 27.03.2014.06:21
Nije rec o Russima vec o prednosti tableta Samsung gelaxy nad iPadom, nadam se da znas o cemu je rec!
Četvrtak 27.03.2014.06:43
Naravno da mirek200 zna o cemu se radi, medjutim, on je jedan od mnogih pokatolicenih Srba u Croaziji, koji ne moze bez nashih portala a posebno mrzi sve sto je pravoslavno, najvishe srpsko i rusko! :)
Četvrtak 27.03.2014.09:19
Ajde Sanco ne pricaj gluposti,sta ja imam sa Hrvatskom,ti si i po mentalitetu,i fizicki mnogo blize njoj, cim neko nesto protiv Rusa odmah mislite da su to Hrvati,ili Muslimani,ili Siptari,to je tvoj ceo svet, Vi ste kao lala znas onaj fazon -Talijani ...ebem Vam mamu madjarsku.Alo- Rusi su 14 ekonomska sila sveta ,a da nemaju prirodne resurse bili bi kao Srbija na neznam oko 76 mesta,tutmozisi.
Četvrtak 27.03.2014.10:06
Rusi su 6-ti na svetu po BDP-u.Ali su zato po prirodnom bogatsvu prvi na svetu.Trenutno su druga svetska vojna sila. I prva svetska nuklearna sila.
Četvrtak 27.03.2014.11:33
Jel ti to imas Ruski komp. pogledaj na Wikipediji covece.Usa su deset puta jace ekonomski,mogu da se uporedjuju sa celim svetom,pa ja imam atlas iz 70-te godine ,tada su SAD u usporedbi sa celim svetom bili najace u proizvodnji automobila cak oko 50% ,uglja , Vi Rusofili kao da Vam je nesto mozak popilo pa nevidite realnost,samo su Vam u glavi atomske bombe i vizija kako ih Rusi bacaju na zapad,ajde posetite psihologa malo.Sreca da Regan nije odobrio 100miliardi za projekat -Ratova zvezda- to bi unistilo Rusiju ako bi pokusala da parira.
Četvrtak 27.03.2014.13:30
Velikom Ronaldu Reganu možemo biti zahvalni jer je uništio SSSR ili, kako je on rekao, "zlu imperiju" a komunizam zauvek bacio tamo gde mu je i mesto, na deponiji istorije.
Četvrtak 27.03.2014.08:39
Mirek, po kojim argumentima, ako mozes da objasnis, smatras Koreju delom SAD? Da nije po bazama kojima je okupirana (pretpostavljam) i umetnom podelenoscu istog naroda delatnoscu tvojih mentora, da budu blizu Kine? Zamolio bih te kao eksperta da objasnis navedeno svima na portalu, ukljucujuci i ostalu dvojicu NVO aktivista (pod raznim nikovima), posto samo stvarate jos vece gnus...nje intelektom koji je nakon okupacije osvojio Srbiju. Zar nije to kontraefektivno ciljevima vasih nadredjenih? Ispada da ste agenti Rusa, a ne svi ti rusofili na sajtu. Mogli bi da izgubite donaciju. Zato te molim da uspesno argumentujes svoje tvrdnje, kako bi pokolebao rusofile u njihovom uverenju. Ako si covek
Četvrtak 27.03.2014.06:26
Ameri moze samo da se kite neoborivom cinjenicom i tituli svetskog prvaka u bacanju atomskih bombama po civilima e to je njima u krvi osiromaseni uranijum koji bacise na Kosmet......oni su jedna od najzlocinack-poganih i neobrazovanih izroda britanskog sljama i njihovih poluana koji su dosli s njima na brodovima. Americki kontinent od njihovog dolaska se snasao sa epidemijom pacova....... Sve izume su pokrali od nekoga, od nemaca gestapo i planove za bombu...... Njihova automobilska industrija je mjesavina japanaca-njemaca....... jedino znaju da naprave los hamburger.......

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)