Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Sreda 26.03.2014.
18:15 >> 18:26h
Beta A
Svet je sigurniji i pravedniji kada su Evropa i SAD solidarni! Moskva se "preračunala" kada je mislila da svet neće mariti za njene akcije u Ukrajini i da može da ubaci seme razdora između SAD i Evropske unije, rekao je američki predsednik Barak Obama.
Sreda 26.03.2014.18:25
Tebe crnčugo treba RUSI da naguze,možda ispadne Šipanza ako te ukrste sa EU.
Sreda 26.03.2014.18:29
Necete vi nikada doskociti Rusiji...vas domet je Srbija, Libija i Irak!!! Naplatice vam Rusi sve ove provokacije...poooolakoooo.
Sreda 26.03.2014.18:43
Чим оволико галами гарантовано је да је управо супротно од свег оног што изјављује по медијима.
Sreda 26.03.2014.19:24
On je samo harizmatican....:).....stislo pa je morao da dodje licno da deli samare po EU....stislo se go...no EUrobljanima...zanju sta ih ceka...nece im se iz lagodna i komforna zivota....e, pa videcemo.... BI ceka...kondiciono.....
Sreda 26.03.2014.22:21
Nisam na strani EU niti cu ikad prihvatiti ovu nevazecu uniju satanista, al gde si ti vido lagodan i komforan zivot u njoj ja neznam. Raspitaj se preko Gastarbajtera oni najbolje znaju! Kod Austrougara ti 50m² stana kosta 600€ i to ako nadjes za te pare bez grejanja, a za druge dazbine i da ne govorim, nedelju dana za hranu ti treba 130€ i to ako kupujes po diskontima plata ti je 1200€ a gde je ostalo,Kod svabe se brate rinta od jutra do sutra , nece te niko placati za sedenje, koske pucaju!
Sreda 26.03.2014.22:39
On ni u americi vise dobrodosao nije...u nemackoj i ostatku EU ga vec odavno smatraju za idiota sto on u stvari i jeste.Putin je u EU popularan vise nego svi njihovi premijeri i predsednici skupa tako da ova lazljiva jajara moze samo da mu produva diznu...ako mu on to dozvoli.
Sreda 26.03.2014.22:34
Rusi sve energente treba da usmere na kinesko trziste...pre toga treba postaviti ultimatum EU..ili ce da prekinu sa lazima u guranjem prsta u oko ili ce u sledecih 100 godina gasi i ostalo da uvoze iz SAD.Video bi kako bi promenili plocu.Pozvati zemlje iz EU koje zele da trguju sa Rusijom da to i nastave...a one koje ne zele daleko im lepa kuca.U ovoj situaciji,da sam na mestu Vladimira Putina povukao bih radikalne poteze.Dosta je trpeo ova njihova blefiranja i pretnje praznim puskama.Zavrnuo bih im gas pa nek jedu ladna g*vna...skotovi satanisticki.I na kraju bih pokupio celu ukrajinu...pozvao Srbiju i sve ostale zemlje koje su van EU a koje zele da mi se prikljuce da to i ucine...
Četvrtak 27.03.2014.12:21
Ovde narod voli u neformalnim razgovorima da podržava vrednosti Rusije, a ide da radi i živi u Čikago,Frankfurt,Sidnej,Montreal,Beč,Cirih....Ja ću iskreno reći šta imam na ovu temu:Politika Zapadnih sila je strogo interesna, i ja je osuđujem(često imperijalistička), ali to ne amnestira u isto vreme i politiku Rusije, koja je kroz celu istoriju isto bila strogo interesna i uvek je koristila silu. i Srbija je osetila njihovu interesnu politiku. Naravno, odnos Rusa prema Srbima jeste bio prijateljski nastrojen,ali njihova politika nije uvek. Takvo nam je iskustvo i sa Zapadom. Ja nikada neću braniti zapadne sile u razgovoru ali nikada neću glorifikovati rusku politiku samo zato što je protiv.
Sreda 26.03.2014.18:26
Normalno da je Rusija usamljena;uvjek je tako kad prevare vladaju i sude, tada Istina i njene pristalice ostaju usamljene. Sotone optužuju svog protivnika za svoje grehe. Prvo je USA uradila ono što smeta RUSIJI; PA ŠTO STE TRAŽILI ONO STE I DOBILI.
Sreda 26.03.2014.18:26
Normalno da je Rusija usamljena;uvjek je tako kad prevare vladaju i sude, tada Istina i njene pristalice ostaju usamljene. Sotone optužuju svog protivnika za svoje grehe. Prvo je USA uradila ono što smeta RUSIJI; PA ŠTO STE TRAŽILI ONO STE I DOBILI.
Sreda 26.03.2014.18:28
Сатаниста уводи сатанистичке законе и норме понашања, овај монструм на слици и његови предходници су само глумци правих владара. Све што каже усликани монструм је дијаметрална супротност реалности.
Sreda 26.03.2014.19:14
Svakim danom je sve jasnija patološka mržnja i zavist ovoga primata niskog intelektualnog rasta ! Stalno pominje ruski energetski sektor, valjda zato što oni više nemaju svoj ! Kako Evropa izgleda naivno prateći ove divljake u njihovoj zavisti, jer po prvi put osjećaju da ih neko ne doživljava !
Sreda 26.03.2014.19:38
Danas je Britanije izjavila da nece podrzavati sankcije I da je Britabiji vazno ja ekonomska saradnja I po treba za gasom . Amerika je toliko jaka da se plasi jedan na jedan sa Russijom! Danas I budale vide da amerika u prve redove gura "saveznike" Amerika poput Nacisticke Nemacke a abama poput Hitlera, u Rat sa Russijom skuplja citav svet, ako se ne varam, zavrsi loo se Russkome zastavom na Bundestag, a ovaj put izgleda u washingtonu!
Sreda 26.03.2014.22:35
NEW WORLD ORDER to Ameri pokušavaju već godinama da nametnu celoj planeti, možda nekom smešno i glupo zvuči ali to je realnost ali tek kada narod Amerike koji je totalno zatupljen nekim totalno nevažnim stvarima, kao koja je zvezda šta obukla ili ko je dobio oskara itd itd i sve dok se oni ne dignu protiv svojih vladara mi će mo u celom svetu biti jebani i sva ta previranja ko je jači Ameri ili Rusi je glupa klinačka priča jer svaki normalan čovek zna da kad bi došlo do sukoba između njih celo čovečanstvo bi sigurno nestalo tako da braćo Srbi use i u svoje kljuse, gledajmo naše dvorište kao što svaki normalan narod radi i daj da budemo ponosni što smoSRBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)