Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 26.03.2014.
17:56
V. Tasić - Vesti A
Posle svega što je izjavljivala tokom rata u BiH, ali i nakon toga, raznih optužbi od kojih se nevešto branila Hanka Paldum (57) ne krije da bi volela da održi koncert u Beogradu posle više od dve decenije. Ova vest uzburkala je javnost i mnogi joj predviđaju debakl kakav je nedavno imala Doris Dragović u beogradskoj Areni, dok su reakcije na srpskoj estradi različite.
Sreda 26.03.2014.19:04
Svi vi sto zelite hanku da vidite na koncertu u pasluku,mozete da je pozovete kuci u privatnu posetu da vam.........familiju.
Sreda 26.03.2014.19:42
Cano kafanska pevaljko ti si došljak u srbiji i ko si ti da nekoga koji mrzi srbe podržavcaš da u srbiji imam koncert ti nju vodi u tvoj deo bosne pa tamo pevajte do mile volje
Sreda 26.03.2014.21:20
Svi koji brane Hanku i jedva čekaju njen koncert u BG evo im link pa neka dobro pogledaju i promisle.......... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xfnY79cnJrc
Sreda 26.03.2014.21:39
Era Ojdanic, treba da skine sajkacu sa glave. nikakav on nije srbin, on je budaletina i protacina teska to je vec i dokazao i kao pevac i na farmi,, Hanku i Memu neka vodi svojoj kuci,, i svi oni sto podrzavaju turke, era misli ako on podrzava Hanku da ce i on zapevati u Sarajevu,, hoces malo morgen,, a svi koji brane i hanku i Beslica i merlina kao sto tvrdi beki bekic, nek se poklpi usima i cuti nek nesere puno, licno znam i imam dokaz sta je sve beslic u austri srao protiv srba.
Sreda 26.03.2014.21:45
Cak su Beslica neki i upozoravali da nije u redu sta prica posto je u Srbi prodao najvise ploca i koncerata i para lepih uzeo, treba da bude sramota svakoga ko omoguci tim ustasama da prave koncerte u BG. Meni turke netreba niko da brani, jako dobro ih poznam, Onda su bili junaci Alije izetbegovica, mislili su komandovati celim svetom i sve srbe pobiti a sad im bosna mala za biznis pa bi dosli malo u BG,, Ovim turcima netreba dati uopste prostora u medijima,, svi oni u BG mede, pricaju lepo o srbima a dok okrenu ledja nadaju se ponovnoj sansi da kolju srbe,, jebem mater svima ko im omoguci koncert u BG..
Sreda 26.03.2014.21:53
u tu grupu turaka spada i Muslimovic i Serif Konjevic ,, pa svi su culi kad je Ekrem zapevao na farmi ustasku pesmu sto je Konjevic pisao.a sad i on dolazi u BG ko bajagi voli srbe.. srbin sam, ali mi smo po tom pitanju nikakva nacija sto takve stvari brzo zaboravljamo, nas su turci i hrvati proglasili da smo ljudozderi ,, a sad ih docekujte a oni dok svama pricaju i piju kafu zamisljaju kako bi te slatko preklao da si mu dosao pod ruku,, svi oni i turci i hrvati drze do svoje republike i nacije..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)