Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 26.03.2014.
12:00
D. Dekić - Vesti A
Trijumf naprednjaka ušao je u drugu nedelju, a javnost još uvek s pažnjom iščekuje nove poteze budućeg premijera Aleksandra Vučića i odgovore koga će apsolutni pobednik izbora pozvati u novu vladu, hoće li, kako je obećao, vlast biti formirana pre roka i kada startuje sa novim zakonima u cilju boljeg života građana.
Sreda 26.03.2014.12:04
Vučić se plaši odgovornosti, to svi koji misle svojom glavom znaju, a takodje znaju da najviše od svega voli apsolutnu vlast !
Sreda 26.03.2014.12:59
Samo polako radi se po osamnajes sati; e sad što bi trebalo obezbediti penzij i plate odakle sve je već podeljeno jedino će biti gužva za ovih milion nezaposlenih kada počne zapošljavanje tu neće pomoći kvalitet i znanje jer prijoritet imaju SNS penzioneri.
Sreda 26.03.2014.12:59
Samo polako radi se po osamnajes sati; e sad što bi trebalo obezbediti penzij i plate odakle sve je već podeljeno jedino će biti gužva za ovih milion nezaposlenih kada počne zapošljavanje tu neće pomoći kvalitet i znanje jer prijoritet imaju SNS penzioneri.
Sreda 26.03.2014.13:11
hahahahahaha,,,pa mi smo osudjeni da jos uvek slusamo price za malu decu plasirane od Borislava Stefanovica, Tadicevog pulena, a Djilasove dvorske lude. Pa kad su imali taj kadar i kapacitet, zasto nisu pobedili na izborima? DS sa tim istim Stefanovicem i njegovim istomisljenicima iz Djilasovog tabora jedva presao cenzus, gradjani su im rekli gde im je mesto. Najveca ludost bi i bila da SNS sama napravi Vladu. Ne zbog kadrova, niti zbog odgovornosti, vec zbog principa visestranacja. Narod je glasao kako je glasao, zato bi manjine morale u Vladu, zasto nebi mogli SPS i NDS, nikad manje stranaka u vladi nebi bilo i bila bi cista demokratska vlada sa punim kapacitetom. DS moze u penziju.
Sreda 26.03.2014.14:51
Ti si dežurni kritičar svih, koji nisu SNS..., naročito Dr. Koštunice ! Da možeš i diplomu bi mu oduzeo i dodijelio tvom nepismenom grobaru, ali....! Daj nam objasni šta su to uradili ti tvoji, kakav boljitak su doprinjeli Srbiji, pošto svi znamo da smo bili u g....ma, objasni nam da više nismo ! Reci nam kakva to blistava budućnost hrli u susret sa ovim tvojima iz SNS-a ! Pusti priču. rekla kazala, koji vam je program ? Naravno osim baleta i opere u nabulozi : Beograd i djamija na vodi..!!!!
Sreda 26.03.2014.15:51
SNS ako zeli da srusi Pajtica mora da trazi podrsku SPS-a,DSS-a,NDS-a,LSV-a i madjara.Kako ce kome i gde vratiti za uslugu videcemo.
Sreda 26.03.2014.14:23
Nisam cetitao na sjajnoj pbedi,jer sam se plasio da stvarno pravi Vladu sa nekima,koji da su nesto znali oni bi to uradili pre Vucica!Zasto to nije pre rekao onda vecina nas glasala bi za neke druge stranke,kje su imale kadar,ali samo za prevare i kradje ogromnog bogatstva ovog SIROTOG NARODA.I sada gos.Vucicu kada ste se uhvatili u kolo,morate pokazati sta znate i sta mozete uraditi sa onim cime raspolazete.Pruzila Vam se jedinsvena prilika dajednom zavlada pravda i blagostanje ovog napacenog NARODA,skupite snage i hrabrosti,dajte ministarstva provereni ljudima a savetnike,nase najbolje Studente sa nasih Univerziteta i sigurno cete uspeti.NIKAKO NEKE ISLUZENE STRUCNJAKE.
Sreda 26.03.2014.18:22
Kada sam bio student, upoznao sam jednu lenjivicu iz Bijelog Polja,koja je studirala neki društveni fakultet u Beogradu.Kaže ona kako bi voljela da rodi đete,ali tako da da ga ona sačini,a posle da ga dadne nekoj sestri da ga nosi 9 meseci,i kada ga rodi ona da ga onda uzme,čuva i vaspita. Ovaj Alek off Aroblja,dramoser,seronja,lažov,neradnik,častohlepnik,ko- nvertit,kreketavi kreketavac i prikupljač otpada iz drugih stranaka,neodoljivo me podseća na ovu đetićku iz studentskih dana.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)