Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 25.03.2014.
20:03
Beta A
Ruske snage napale su i poslednji ukrajinski brod na Krimu, izjavio je portparol ukrajinskog ministarstva odbrane Vladislav Seleznjov.
Utorak 25.03.2014.20:48
"Ukrajinski ministar ovo je objavio na svojoj fejsbuk stranici. " Budi Bog sa nama. Cuj objavio na Fejsbuku!! Kakav "ministar", takva "vlada", a takva i "vojska". Steta sto nije bilo dopisnika AP, pa da, u okviru kulturno-zabavnih aktivnosti vojnika, otpjevaju par pjesama. Ovaj put su to spremili sa koreografijom.
Utorak 25.03.2014.21:54
Dva sata unazad, nad Prednestroviom Russke PVO skinule su bezpilotni avion pusten iz Ukraine!
Sreda 26.03.2014.10:03
Ja ne mogu da poverujem kako narod u Srbiji razmišlja?! Politika ,,pravo jačeg'' od strane Zapada je sramotna i kroz celu istoriju osvajačka i skoro imperijalistička. Ali sa druge strane i politika Rusije kroz celu istroiju je bila slična. Čemu iluzije po tom pitanju?!...Ako se na Ruse gleda kao na pravoslavnu braću(po tom osnovu su nam i Bugari braća) onda bi trebalo tako da se gleda i na veći deo Ukrajinskog stanovništva. Ukrajinski narod nije Ruski, to bi valjda trebalo da znate. Srodni narod Rusima jesu, ali daleko od toga da su Rusi. Rusi ih urnišu kroz celu istoriju.I nama su Rusi(tj. njihova politika) i pomagali i odmagali kroz istoriju, kao i ,,zapad''.
Sreda 26.03.2014.10:09
Sve se svodi na interese. i to one sirove, gde se uopšte moralne vrednosti ne uzimaju u obzir. Takvu politiku sprovodi Zapad, ali takođe je sprovodi i Rusija kroz celu istoriju.Malo je licemerno glorifikovati politiku Rusije kao visoko moralnu i časnu. Ne mogu da poverujem šta sve ljudi izgovaraju u tom kontekstu. Ukrajinci su se napatili kroz istoriju, kao posledicu svog geopolitičkog položaja i resursa. Pogledajte koliko je Ukrajinaca umrlo ili ubijeno zbog politike Rusa u prethodnih 100 godina. 15 miliona po imenu i prezimenu. Kada se posmatra prironi priraštaj kroz tu prizmu, 30 miliona. Nan Ruski narod voli, ali takođe i ukrajinski. Ali ruska politika nam nije uvek bila naklonjena.
Sreda 26.03.2014.10:27
I za kraj je malo neodgovorno od medija da forsiraju činjenicu da je Krim dat Ukrajini '54 godine za džabe od strane Hruščova. Rusija ,kao ni zapad nikada nikome nije dala ništa za džabe. Neka pogledaju kako je izgledao taj sporazum. Krim je administrativno dodeljen Ukrajini uz uslov da zadrži određenu autonomiju i da ga Rusija koristi za vojnu bazu, a Rusija je dobila Belgorod koji je u potpunosti pripojen bez ikakvih polufederalnih fazona. Ukrajina nije Rusija i Ukrajinci nisu Rusi., Razlika između Ruskog i Ukrajinskog jezika je kao između srpskog i slovenačkog. Meni je iskreno žao tog naroda. Ne mislim na te ekstremne desničarske organizacije. oni nisu većina.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)