Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Nedelja 23.03.2014.
18:00
J. Arsenović - Vesti A
Novu Vladu Srbije sačekaće veliki spoljnopolitički izazov: kako da se odredi prema pripajanju Krima Rusiji i sankcijama koje je Zapad uveo Moskvi. Već sada se na Beograd vrši pritisak da se prikloni politici osude Rusiji koju je Brisel zauzeo u slučaju najveće krize u Evropi posle hladnog rata, ali predstavnici Srbije se za sada izgovaraju da je aktuelna vlast u tehničkom mandatu i da će izjašnjavanje morati da sačeka novu vladu.
Nedelja 23.03.2014.18:09
Nikad nećete uspjeti u tome. Imam utisak da će to čak navesti i ove same "evrofanatike" da vas otjeraju u p.m.
Nedelja 23.03.2014.18:19
Ja bih vise voleo da se picousta nakaza svrsta uz rame ovih satanista sa zapada.Ako stane na stranu Rusije postoji mogucnost da izbegne kaznu za svu ovu sramotu i izdaju koju je pocinio jer bi mu naivni Srbi to oprostili....
Nedelja 23.03.2014.18:36
O kakvoj doslednosti sotone pričaju? Ko je oteo Kosovo Srbiji; šiljati krstaši ili Rusi? Ako srpska vlast reče da Rusi nisu u pravu; zapadni gospodari će odmah da budu dosledni i da otkažu priznanje Kosovu i Hrvatskoj i BH?
Nedelja 23.03.2014.18:48
To siguran budi da se neće desiti, iz tvoje zadnje rečenice. Veliki nije lud da Malom onda učini uslugu kroz koju će priznati ujedno svoju grešku za nekadašnje 1991-1999. i 2000. do danas. Neće Zapad da na štetu svoju mijenjati mišljenje zarad Srbina, već će prije gledati da Srbina uvale u još veće živo blato. Pitanje je samo hoće li predstavnik Srbina odlučiti da sebe izvadi iz živog blata i Titanika koji tone, EU.
Nedelja 23.03.2014.18:51
Može nova srpska vlada hiljadu puta da im potvrdi da Rusi nisu u pravu ali to ne menja stvar; zapad i njegove marionete krivi su za rat u Jugoslaviji i za sve ove događaje u Ukraini, toliko su arogantni i pokvareni da zahtjevaju od svog protivnika da završava njihove prljave namjere.
Nedelja 23.03.2014.18:53
Valjda im je više nakon svega jasno da ako budu ruski neprijatelji sebi će naštetiti više, a za uzvrat neće dobiti ništa. Zapad nikad ništa nije dao Srbiji, i onim priznanjem državnosti na Berlinskom kongresu bilo je takvo da su nam nametnuli lažnu istoriju o "doseljavanju", a već dvije godine krenuo da ruši (Plavom i Gusinjem) ono što je i sam na tom Kongresu kreirao jer mu je bilo samo bitno da prvo uskrati ruski uticaj kroz veliku CG i Veliku Bugarsku na Sanstefanskom ugovoru tri mjeseca prije Kongresa. Ne vrijedi vjerovati u Zapad, baš iz istog ponašanja njegovog, zbog kontinuiteta anstisrpstvoslovenstva.
Nedelja 23.03.2014.18:25
Терају Србију у рат са Русијом ??? Ајд се прво ви Немци и Енглези испрсите .
Nedelja 23.03.2014.18:50
Ako se od Srbije zahteva da svoj stav o Krimu zasniva prema svom stavu o KiM, isto tako Srbija treba da zahteva da zapadnih "prijatelja" svoj stav o KiM zasnivaju o svom stavu o Krimu. Indikativno je da zapadni politicari negiraju bilo kakvu povezanost Krima i KiM kada pricaju o tome u svojim drzavama, a kada dodju u Srbiju, upravo insistiraju na povezanosti, zahtevajuci od Srbije da uvede sankcije Rusiji. Ali ne treba se cuditi tome. To je njihova hiljadugodisnja politika.
Nedelja 23.03.2014.19:11
ja negde čuh da je aktuelni ambasador srbije u Ukrajini, bivši šef BIA-e (inače kadar neobaveštenog), rade bulatović izjavio da će srbija poštovati teritorijalni integritet Ukrajine ?
Nedelja 23.03.2014.19:17
Vucic opijen vlascu i podrskom sa zapada ni pet pare nedaje za Kosovo koje je licno ubrzano na nagovor zapada pustio niz vodu.Zarad svog licnog interesa ohladice odnose sa Rusijom,i to ce biti pocetak propasti Srbije,odnosno rasparcavanje ubrzano sve zarad vlasti.A zapad..nije u interesu zapada bogata Srbija,vec poslusna,siromasna,i zavisna drzava sto je sada.Nazalost pokazace vreme kakvu politiku pogubnu vode politicari u Srbiji vec decenijama,Vucic je samo jos jedan u nizu.
Nedelja 23.03.2014.21:23
Da sam ja predsjednik vlade...rekao bi tim licemjerima,,Kao sto znate neke evropske drzave imaju razlicit stav o Kosovu a mi kao buduca clanica uzimamo sebi isto pravo da imamo razliciti stav o Krimu...naravno ne reci koji je to stav,,pa nek si jebu mater licemjernu.
Nedelja 23.03.2014.21:47
Tako ce im Vucic i reci upravo to sto ste naveli ni po pitanju Kosova EU nije jedinstvena zasto bi Srbija koja nije cak ni clanica EU da ima isti stav po pitanju Krima.
Nedelja 23.03.2014.21:43
Ja mislim da ce nova vlada sa Vucicem imati jasan stav i da nece biti ni na stetu Rusije ni na stetu Srbije.Srbija nemoze da igra vaznu ulogu u svemu tome sto moraju da shvate i Rusi i EU odnosno Nato i Amerika.Amerika i Nato su nas bombardovali,a Rusi ili nisu mogli da to sprijece ili nisu zeljeli zbog toga treba staviti do znanja i jednima i drugima da to oni sami rjesavaju.Da nas ovaj put ostave po strani da sto je rekao Vucic nemora svaka kriza da prelazi preko nas.
Ponedeljak 24.03.2014.07:32
Nije mi nikako jasno kako naši euro fanatici ne vide da taj klub uopšte nije neka eskluziva ! Unutar kluba ima članica, koje su mnogo gore uredjene od Srbije, mnoge članice su primljene u paketu, upravo iz razloga da ne bi u budućnosti, koja se podrazumijeva već pod danas, potpali pod ruski utjecaj ! Na koncu koja je to vrsta demokratije, kada članice EU i bliske zemlje, kao Srbija, na silu moraju imati uniformisano mišljenje i stav ! Nije valjda da svi isto razmišljaju, ili postoji mozak, koji ih tjera u odredjenom smjeru !? Ako Srbija pristane na još jednu vanrednu ucjenu EU i pridruži joj se protiv Rusije, mi će mo za vijek vijekova izgubiti jedan veliki i bratski narod kao prijatelja !
Ponedeljak 24.03.2014.07:55
GOSPODO I VUCICU I SVI OSTALI IZ SADASNJE I BUDUCE VLASTI NORMALNO DA SE OVI KOJEKAKVI LIKOVI SAKRIVENI IZA KOBAJAGI NASIH NAZIVA I IMENA SAMO ZALAZU ZA POVRATAK LOPOVLUKA I BEZVLASCA !RUSI RADE SVOJ POSAO ONAKO KAKO MISLE DA TREBA I TREBA DA GAMADI ZLIKOVCIMA SA ZAPADA POKAZU DA NJIH NE ZANIMA STA O TOME MISLE ZLIKOVCI KOJI SU ORGANIZOVALI DVA I PRIPREMAJU DA RASPIRE I TRECI SVETSKI RAT ! DA GADOVI NISU RASTURILI JUGU PA POCELI RASTURATI SRBIJU NEBI SE NI OVO SA UKRAJINOM DESILO !NAMA SRBIJI TREBAJU TI ZLIKOVCI SAMO DA PLATE STETU PLUS NACISTI ONU IZ DRUGOG RATA PA NEK CINE STA IH VOLJA ! NORMALNO DA SU RUSI U PRAVU I TO IM TREBA JASNO RECI DA TAKO TREBA DA SE I RADI !
Ponedeljak 24.03.2014.08:00
NAMA SU TI ZLIKOVCI PORUSILI POLA ZEMLJE PA NIJE NI BILO DRUGE ALI I TO MOZE DA SE VRATI ! SAMO DA SE ZNA BUGARI IM NISU DALI PODRSKU I NEMAJU NAMERU DA UVEDU SANKCIJE RUSIMA ! NE PADA IM NA PAMET I AKO SU U EU ! POSTO RUSI NISU PUTEM VOJSKE I NIKAKVOM SILOM TO IZVELI NEGO SAMO PODRZALI JA MISLIM DA OVE KRIMINALCE SA ZAPADA NIKO VISE NE ZAREZUJE NI ZA STA OSIM OVIH NASIH KOJI BI DA VLADAJU I CARUJU LOPOVLUKOM !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)