Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 20.03.2014.
13:05
D. Dekić - Vesti A
Predaja Darka Šarića, optuženog za šverc dve tone kokaina, otvorila je Pandorinu kutiju njegovih veza sa državnim strukturama i dok javnost znatiželjno iščekuje rasplet najveće srpske enigme organizovanog kriminala, neki od političara ozbiljno strahuju da li će narko-bos progovoriti o političkim pomagačima. U javnost je procurilo da je već tokom leta od Podgorice ka Beogradu, "pljevaljski don" navodno nazvao lažovima dvojicu srpskih političara koji su ga prodali.
Četvrtak 20.03.2014.13:13
ISTINA o Šariću biće onakva kakva bude VLASTIMA ODGOVARALA ILI TREBALA . TRGOVINA Šarićem tek počinje .
Četvrtak 20.03.2014.14:02
kao prvo zeleo bih da ti se izvinim.u pitanju je moja tvrdnja da je tanasko naj veci debil na ovome sajtu.povlachim rech,mislim da si ti naj veci debil pa onda dugo dugo niko pa tek onda dolazi tanasko.kao drugo hteo bih da dodam da me je sramota shto uopshte diskutujem sa tobom jer se iz tvojih komentara jasno da uochiti da su ti mentalne sposobnosti na nivou amebe u teranju(u pitanju je stanje zanosa kada josh manje misle glavom)kao trece hteo bih da te pitam iako sam siguran da tvoji intelektualni potencijali nisu dovoljni da bi dobio odgovor,kojom dijagnozom kvalifikuje nadlezna institucija osobe koje imaju potrebu za VEEELIIIKIIIIMM slovom na pogreshnom mestu.
Četvrtak 20.03.2014.14:09
Шта ако се предао зато што је унапред договорена казна и свота коју мора да уплати држави.Све има цену па и његова истина,али и ћутање.
Četvrtak 20.03.2014.14:41
na kraju krajeva,chak i da je tako,da je sve unapred dogovoreno,u shta sumnjam,u chemu je problem.reci mi koju shtetu je sharic naneo ovoj drzavi.ako je prodavao kokain u zapadnoj evropi koju toliko mrzite???pare je doneo ovde.sve te silne milione koje je ulozio ovde i koje su mu uzeli.ako se dogovorio i neka je.kada davinic sklopi ugovor za satelit i oshteti drzavu za desetine miliona evra onda je to u redu i on ne odgovara a kada sharic proda toj "zlotvorskoj" evropi kokain i pare donese,znachi ne iznese nego donese,onda to nije u redu.
Četvrtak 20.03.2014.15:25
mozda ti i ne mrzish ali pogledaj komentare vecine komentatora na ovome sajtu.a reci mi o kojoj deci je ovde rech.dokle bre vishe te floskule.deca,deca jel misli neko na deecuuu!!!gde si ti video da deca shmrchu kokain.deca pushe travu,bar ovde u toj evropi o kojoj prichamo i u kojoj sluchajno i ja zivim,a kokain shmrchu oni koji imaju para jer gram belog koshta od 80-100 evra.shta ste se bre svi uvatili za decu evrope ko pijan plota,kada to veze sa mozgom nema,zapamtite deca evrope ne shmrchu kokain.oni se jebu,pushe travu,ne poshtuju starije,neznaju za boga....ali ne shmrchu kokain...tachka.
Četvrtak 20.03.2014.14:54
Državi...? Ne bih rekao ! DS je zaplijenila 400 milijona E od imovine Šarića i da li kojim slučajem znamo, gdje su otišle te pare ! U zdravstvo nisu, obrazovanje, ratne invalide, djecu sa posebnim potrebama, ili bilo šta slčino, nema govora ! SAD i EU imaju 2 miliona Šarića i niko ih ne dira !
Četvrtak 20.03.2014.20:25
Jel neko ovih dana cuo gde je Cedomir Jovanovic? Nesto ga ne ide dobro u poslednje vreme i izbori losi i....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)