Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Nedelja 16.03.2014.
22:00 >> 22:17h
Beta A
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksadnar Vučić proglasio je večeras ubedljivu pobedu SNS na parlamentarnim izborima i zahvalio se na ogromnom poverenju građanima koje su pružili listi naprednjaka čime je ta partija u 25-godišnjoj istoriji Srbije ostvarila najbolji rezultat. Rekao je i da Srbiju čekaju teške reforme.
Nedelja 16.03.2014.21:59
HAHAHAHAHHAHA... "pred nama su TEŠKE reforme" !!!!! HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA e neka vam je je*o nanu naninu.... neka..... stoko smrdljiva srpska...!!!
Nedelja 16.03.2014.22:01
"Garantujem građanima da će već na polovini mandata nove Vlade videti dramatičan boljitak" ???? HAHAHAHHAHAHAHAHAH a u međuvremenu - jedi marvo onaj narezak, litru ulja i kilo brašna za koji si prodala budućnost svoje dece....
Nedelja 16.03.2014.22:03
Znao sam da ce se tako zavrsiti!Pa pre par Dana je Djubre bio u Njemackoj i dobio Nardjenje da patriotske Stranke nesme da predju Cenzus!!To je to samo Revolucija je pravo!!Narode na Ulicu!
Nedelja 16.03.2014.22:06
Siftari 1 Mandat,Mundzosi 3 Mandata,Tadic Lesinar presao Cenzus isto ono..ovno Djilas koji je unistio Beograd;itd........Narode na Ulicu rusite ..ovna!!Ubijajte ih!!
Nedelja 16.03.2014.22:08
Čemu revolucija ako u njoj ne možeš ništa da zaradiš?Na ulicama Kijeva još uvek se oseća miris "demokratske revolucije", a ljudi ne napuštaju Majdan u očekivanju da će biti nagrađeni.Neki rekoše, "desio se narod", opšti ustanak protiv brutalnog i korumpiranog režima Viktora Janukoviča, drugi pak, oružani puč potpomognut i ohrabren od strane Evropske unije i SAD. A dovoljno je samo pogledati ko su novi lideri "revolucije", pa videti kakve su im namere.Novi predsednik Ukrajine, izvesni Oleksandr Turčinov, već na prvi pogled ne uliva poverenje.
Nedelja 16.03.2014.22:08
Čim ga je Rada (ukrajinski Parlament) izabrala za predsednika, odmah je otrčao da se vidi sa ambasadorom SAD u Ukrajini, kako bi razmenio mišljenje o novonastaloj situaciji.Već sve ovo je davno viđeno u takozvanom Arapskom proleću, raznobojnim revolucijama i dešavanjma naroda. Zapad novim vladarima u Kijevu obećava velike sume novca, koje, za divno čudo, ranije nije imao kada je pokušao da Ukrajinu uvuče u okrilje EU. Na to momci iz Rade izjavljuju da im je, što je pre moguće, potrebno 35 milijardi dolara, verovatno smatrajući da toliko i zaslužuju.
Nedelja 16.03.2014.22:09
Nažalost, istina je potpuno drugačija. Zapad nije u stanju da sakupi toliko novca i da ga, u ovom trenutku, pošalje ukrajinskim liderima. A ako bi nešto novca i došlo, za to bi se tražile pozamašne koncesije. I eto nevolje. A 15 milijardi dolara koje je Ruska federacija već bila ponudila, iznenada su postale propala prilika, uz najavu nove mogućnosti da cena ruskog gasa na svetskoj berzi počne da raste.Ni poseta državnog sekretara SAD, Džona Kerija, Ukrajini i njegov razgovor sa novim licima u Kijevu, od kojih su četvorica neo-nacisti, a ostali tajkuni, nije donela značajnije olakšanje.
Nedelja 16.03.2014.22:10
Iako im je doneo obećanje za jednu milijardu dolara pomoći, Ker time nije obradovao novu vlast koja je očekivala više, verovatno smatrajući da je to i zaslužila svojim učešćem u pobedničkoj revoluciji. Ali, kako Anton Gorjunov slikovito kaže u jednom od svojih izveštaja iz Kijeva, za tu sumu novca, živa legenda Julija Timošenko, ne bi ujutro ni skočila iz kreveta.Vašington je pripremio i rigorozan ekonomski plan štednje, kojim bi se, između ostalog, penzije sa 160 dolara smanjile na 80, kako bi se zapadne banke isplatile za pozajmljeni novac, a na štetu siromašnih Ukrajinaca. Grčki scenario je ponovo na delu.
Nedelja 16.03.2014.22:12
Kakav narod, takva i buducnost. U ovom slucaju, zift crna. Bojim se da je ovo bila poslednja prilika i da posle ovoga nema nazad. Uskoro iztice zabrana prodaje zemlje strancima, tako da ce nam i to oduzeti. Postacemo stanari rodjene zemlje. Na sve to, verovatno je da cemo izgubiti bezcarinski sporazum sa Rusijom (aortu nase ekonomije). To se desava kada domacinstvo prepustis dusmanima. Za sve buduce roditelje! Da znaju, da ce robove radjati, gledati ih kako im mladost prolazi u okovima, a nista nece moci da ucine. Cljuc tih okova smo danas odbacili!
Nedelja 16.03.2014.22:13
Naivni demonstranti koji su poverovali da će pridruživanjem Evropskoj uniji ostvariti bolji život, moraju se, do aprila meseca, odreći polovine svojih penzija! Ali, to je samo početak. Zlatom popločane ulice koje su im obećavale nevladine organizacije, ostale su samo puki san. Jedanaest milijardi evra koje EU nudi Kijevu nisu pomoć. To je zajam. Šta više, on se daje uz mnoga druga ograničenja, uključujući i potpis Kijeva na rigorozan plan MMF-a.Ovaj plan će skresati socijalna davanja, fondove za školstvo, otpustiti radnike u javnom sektoru, devalvirati nacionalnu monetu, povećavajući cene uvozne robe (uključujući i ruski gas) i omogućiti da ukrajinska bogatstva preuzmu zapadne korporacije.
Nedelja 16.03.2014.22:14
U jednom delu Ukrajine ovakav plan je uspeo. Međutim, to se, izgleda, neće dogoditi sa Krimom. Ova oblast se definitivno izdvaja iz Ukrajine, a Zapadu ne ostaje ništa drugo no da preti sankcijama. U upozorenjima i pretnjama da Rusiji ne padne na pamet da u Ukrajinu šalje svoje trupe prednjače SAD i Britanija, odnosno savetnik za nacionalnu bezbednost Bele Kuće, Suzan Rajs i britanski ministar spoljnih poslova, Vilijam Hejg.
Nedelja 16.03.2014.22:14
Tako su dve zemlje koje su započele rat u Iraku, a za koji još uvek niko nije proglašen odgovornim, u Avganistanu, izvršile invaziju na Libiju, pokušale da svrgnu režim u Siriji i bombardovale SR Jugoslaviju pod izgovorom da žele spasiti kosovske Arnaute od srpske agresije, našle za shodno da, zajedno sa junošama majdanske revolucije, pričaju o opasnosti ruske vojne sile.
Nedelja 16.03.2014.22:15
Uz to, svetlo dana je ugledao i snimak telefonskog razgovora između neizbežne Ketrin Ešton i ministra spoljnih poslova Estonije, Urmasa Paete, u kome je ovaj obaveštava da postoje sve jači i neoborivi dokazi da snajperiste na Majdanu nije angažovao Janukovič, već neko iz opozicione koalicije, a ona, u orgazmičnom zaprepašćenju kaže "Oh, my God!"
Nedelja 16.03.2014.22:21
Ne zaludjujte se da se Srbija ikad oporaviti...to nece nikad dozvoliti zapad, pa sta vi mislite od cega oni zive od kredita ..kamata ..moderno ropstvo....cim isplatis jedan kredit MMF naredjuje da uzmes drugi....
Nedelja 16.03.2014.22:22
И ја верујем у бољу будућност! Зато сам те прецртао! Издао си Шешеља и Космет, издаћеш и Србију! Толико о вашој "бољој будућности"! Више узимају него што дају! Ко је поред очију слеп, и види само себе, за боље није!
Nedelja 16.03.2014.22:36
Čestitam komšije. Znate odabrati dobru opciju za budućnost. Pridružite nam se lijepo u EU i NATO-u.
Ponedeljak 17.03.2014.00:21
Ma kakvi crni gej brakovi, zar ne vidis gde Srbija na dobos ima da ode.. vec je i otisla na dobos. Kad jednom krenes nesto da cepas, nema zakrpe, pocepa se sve do kraja! Sto rece neko iznad, u kovcezima ima da nas iznose! Katastrofa, jadna Srbijo!
Ponedeljak 17.03.2014.01:41
на првој седници владе: избацују косово из устава србије, закон о раду, џамија у београду на води, продаја телекома, епса, воде и земљишта србије, тајкуни постају почасни грађани!
Ponedeljak 17.03.2014.07:14
Ne zaludjujte se da se Srbija ikad oporaviti...to nece nikad dozvoliti zapad, pa sta vi mislite od cega oni zive od kredita ..kamata ..moderno ropstvo....cim isplatis jedan kredit MMF naredjuje da uzmes drugi....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)