Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Nedelja 16.03.2014.
02:29
Beta A
Mađari iz Rumunije i Mađarske obeležavaju u nekoliko transilvanskih županija mađarsku revoluciju 1848. godine i traže autonomiju uz podršku vlasti iz Budimpešte.
Nedelja 16.03.2014.04:15
Poništeni su rezultati oba svjetska rata u Jugoslaviji napravljena nova rešenja koja su na suprot pravu i pravdi sada je Rumunija na redu, to što je u EU to joj ništa ne vredi.
Nedelja 16.03.2014.09:05
koja glupost pa zive u eu u demokratiji pa sta zele jos neznam kakav problem sad imaju svi koji su dosad usli u eu su uredjene zemlje koje garantuju sva prava svima gde je sad problem cini mi se da eu nije bas tako savrsena kao sto je predstavljaju eu je dobra samo za kapitaliste kojih je najvise zna se u evropi u nemackoj i nemacka ima najvise koristi svi ostali su nemi posmatraci i nemacka deli mrvice bice to jasno jednog dana svima pa i nemackim gradjanima koji imaju losiji zivotni standard kojih je sve vise ovo sve ide u jednom losem pravcu ma da nisam protiv ideje eu momentalno nemamo bolje opcije ili cemo ponovo napraviti gresku kao 41 kad su samo beograd razrusili kao 99 isto
Nedelja 16.03.2014.09:20
Nemacka nema nezavisnu ulogu, radi ono sta joj se dozvoli od drugog svetskog rata. Cilj je svadjanje Nemacke sa Rusijom. Valjda ce da budu dovoljno pametni da pocnu proteste i da se trazi neutralnost kojom bi mogli da se rese NATO baza i onih koje hrani svojim novcem. Na taj nacin bi i nama pomogla da se EU kao vizija izgubi za veke vekova.Neka nova Evropaska zajednica ce da bude bolja. Oland nikad nije imao manju popularnost, dosao na rusenju Sarkozijevih odluka, a sad radi sve sta mu kaze Vasingterna i EK-cionofasisti iz London Citija.Francuzi ce takodje da se dignu i traze novu republiku, ako se nastavi ovako. U Americi dolaze ponovo defolt opet na scenu, a neredi takodje.
Nedelja 16.03.2014.09:26
Zato zapad treba Ukrajinu, kao mazanje ociju svetu. Rusija ce da je dobije celu, sve ostalo je greska. Galicija moze da dobije autonomiju, unutar ili federativno da ode Poljskoj. Sve ostalo je lose za Slovene. Nekakva malecka nova fasisticki nastrojena h..r..v.. ce sa zadovoljstvom da igra ulogu jedne Kolumbije u razbijanju bloka. Kad se zapad slomi u Ukrajini (predvidjeno 2015), onda dolazi Srbija na red, kao buduce jezgro EAU 2020. Zato zatvaraju rupu cim stignu, videcete obime varanja na ovim izborima. I to im niste nece da znaci, jer oni nemaju kuda. Iza sarenih lazi ekrana se krije ogroman strah, sta ce da bude ako se gazda povuce. Kud ce pasc....d? U Srbiji ce tek da se lome koplja.
Nedelja 16.03.2014.10:48
bogami i ja bih voleo da mi se dozvoli kao i nemcima imaju sve vise i vise moci moram ti reci da nemacka rusija odnosi nisu bogami nikad nesto narocito pogledaj samo nemacku tv novine nikad nista pozitivno o rusiji neces cuti takvo je i mnenje u nemackoj i uvek nemacka politika se protivi ruskoj politici jedino sto sam pozitivno cuo u zadnje vreme je sroder koji vise nije u politici i naravno gregor gizi u nemackoj koji pripada levici u nemackoj
Nedelja 16.03.2014.13:27
Danas je veliki problem upravo to sto vecina vas svoje misljenje formira na osnovu onoga sti procita u medijima ili vidi na tv.Svak od nas poseduje oci kojima moze da vidi razliku izmedju dobra i zla samo je problem sto velika vecina toga nije svesna.Cilj medija i jeste u tome da sto vise ljudi zaglupe kako bi mogli da svojim lazima vladaju njima.Probudi se brate...zakasnices na brod...ali ne onaj koji tone nego onaj koji je dosao da spasava...
Nedelja 16.03.2014.19:52
jesi li ti procitao sta sam ja napisao ko je za tebe brod koji spasava ajde reci mi majke ti znas ti de se srbija nalazi da je okruzena clanicama eu i nato znas ti de je rusija pogledaj malo realnije situaciju ja nisam covek koji se miri sa nepravdama ali sam naucio u zivotu kako i kad odreagovati sto je vrlo vazno pamet u glavu a dupe uza zid da ne budes .........
Nedelja 16.03.2014.10:01
EU ZLIKOVCI su pokušali da otkinu Kosovo PROTIVPRAVNO . SADA TO UZIMA MAHA I U DRUGIM DRŽAVAMA . BOJIM SE EPIDEMIJE OTCEPLJENJA I DRUGIH DRŽAVA . A TO TEK POČINJE .
Nedelja 16.03.2014.10:57
to je normalan tok ali nisu svi mocni kao rusija koja nemora puno da pita kad i sta ce da radi i za sad rusija ni je nista lose uradila nikog razrusila bombardovala takoreci nisu ni zapucali a ostvaruju svoje ciljeve to znaci da su u pravu a zapad i nato mogu da posmatraju sta se dogadja i mora da obuzdaju desnicare u ukrajini inace rusi nece stati na ovome dok se ne obracunaju sa desnicarima normalno nisu svi ukrajinci desnicari nisu ni svi hrvati bili ustase ali je doslo do rata uz pomoc zapada sve je moguce nek im je bog na pomoci i njima i nama
Nedelja 16.03.2014.13:33
Neka..kad se iscepaju shvatice da su pišanjem po medjunarodnom pravu u slucaju KiM u stvari sekli granu na kojoj su sedeli.Zelim im od srca da sa sto vece visine ateriraju na ledja.Tek tada ce da se urazume....
Nedelja 16.03.2014.06:44
sledeca vojvodina itd.pravimo sami sebi katastrofu kao da nam je malo prirodni.pa covjek i jest svemu tome uzrok.cemu ovo sve vodi?
Nedelja 16.03.2014.08:30
Тешко да ће у Војводини бити тако као што Ти мислиш.Ови наши Мађари нису бунтовни као Секељи мађари.Већина наших Мађара је за суживот у Србији.На крају крајева коме је стало да диже буне када нам је држава окренута западу више него икада.
Nedelja 16.03.2014.08:47
Radi se novi svetski poredak. U senci nenarodnosti i ateizma, narod se svuda buni. Bice jos jacih narodnih drzava, bice revansizma za fasizam, komunizam, liberalizam. Ameri prebacili stvari na Ukrajinu, blaza struja blokira neokonzervativce, ali Jevreji nece da kiksnu. Udaraju na Iran. Cionisti izgubise i Siriju i Egipat i Irak. U Libiji grade Gadafija iz peska, pa je vec krenulo medijsko pljuvanje po coveku naruceno iz centara moci. Da li je slucajno povecana proizvodnja oruzja, dizanje cena hrane? EU ide na dobos, Nemcima je najbolje da rade proteste i da budu neutralni. Samo oce li da im to dozvoli karakter?
Nedelja 16.03.2014.08:29
Ućutao bih ja diplomatski te Azijate za sva vremena, njih čiji je jezik ovdje najbliži kavkazoidskom (albanskom).
Nedelja 16.03.2014.13:43
Traze, verovatno isto koliko su Libijci trazili ubistvo Gadafija. To su Madjari ciji je maternji engleski.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)