Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 14.03.2014.
17:15
Beta, Blic A
Roditelji devojčice Tijane Ognjanović, koja je umrla od bolesti srca, poklonili su preostali novac koji su dobili za njeno lečenje Institutu za majku i dete (kao što su i najavili).
Petak 14.03.2014.19:14
Bojim se da su se mnogi OGREŠILI o OGNJENOVIĆE . Posle gubitka deteta našli su se U NEVIĐENOM NOVINARSKOM LINČU . Posle OGROMNE TRAGEDIJE koja ih je snašla preživeli su NOVINARSKU GOLGOTU . Moj savet je uzeti SVE PRES KLIPINGE I REDOM TUŽITI SVE NOVINARSKE KUĆE A NOVAC DOBIJEN TIM PRESUDAMA DATI DALJE U HUMANITARNE SVRHE JER MNOGIMA JE POMOĆ NEOPHODNA .
Petak 14.03.2014.19:22
Драго ми је што тако размишљаш, чим су на њих осули невиђену медијску паљбу. Мислим, да су они (Огњеновићи), одбили да дају новац лоповима, сецикесама, ма једном речју најгорим хохштаплерима из владе, па су ови за узврат, преко, са њихове стране најконтролисанијег медија, а то је Курир осули невиђену паљбу на ове јадне људе. Многи су се на жалост примили, јер не размишљају својом главом. Данас онај кога највише нападају је жртва креатора наше свакодневнице.
Petak 14.03.2014.19:29
Данас од Вучићевих робова (мислим на клинце који су чланством у СНС-у, поред лажних обећања, добили по који сендвич и кока-колу) не можеш да живиш, на улици навалентни, а и на том, ђавољем Куриру. Медији који само у суперлативу пишу или говоре о актуелној власти су одраз уцене, претњи и сл. ... остаје нам само - све је горе само њега нема.
Petak 14.03.2014.18:54
taj se "institut" renovira o obnavlja već 20 godina ? Skoro kao "Tiršova"... i uglavnom se retko primećuje gde se i za šta troše pare ? Osim, npr za instalaciju BANKOMATA ??? Svaka čast pojedinom osoblju, ali nevaspitanost i bahatost je nažalost preovlađujuća "disciplina" u pomenutim ustanovama... Dok se, recimo, jedan Institut za dečju cerebralnu paralizu iz Sokobanjske i Braće Jerkovića, skoro pa raspada... fasada pada, zidovi vlažni... a ekipa koja tu radi - perfektna !!! zlata vredna... Da im čovek poželi da žive 1000 godina !!! jebiga, Ognjanovići... trebali ste malo bolje da razmislite ...
Petak 14.03.2014.22:53
"Jedna od tačaka Protokola, kako je rečeno na vanrednoj konferenciji za novinare, obavezuje obe strane da se do realizacije donacije ne iznose detalji u javnost. Kako je rekao Jovanović oprema koja će biti nabavljena biće namenjena za svu bolesnu decu koja se leče u Institutu za majku." Uzas kao da su to njihove pare iz dzepa ,jebote ovde u Srbiji svi ugovori su tajna.Zasto pare nisu otisle u budzet zdravstva sa namenom za decu koja cekaju novac za lecenje u inostranstvu.Znaci SUMNJAM jer je ugovor tajan i TACKA.I dosta tog sazaljevanja Ognjenovica sami su krivi za provlacenje po novinama.
Subota 15.03.2014.08:50
Opet ništa transparentno, ništa otvoreno, samo neko vrdanje... Nisu tako vrdali kada su novac tražili.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)