Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Petak 14.03.2014.
23:26
Beta A
Bivši predsednik Sovjetskog saveza Mihal Gorbačov odbio je da pred Zapadom brani "ponovno ujedinjenje" Rusije s Krimom, već je pozvao na prestanak eskalacije koja, po njegovim rečima, može dovesti do novog Hladnog rata.
Petak 14.03.2014.23:38
On je neki defektan covjek. Postoji dokumentarac, koji su uradili Englezi sa italijanskim(ili mozda cak i na srpskom) prevodom, gdje govore o njegovoj lakomislenosti i zamke u koju ga je uvukla Tacerka "Celicna Ledi" !!! Izobecavao joj rusenje berlinskog zida i jos koje - kakve gluposti. Sjecam se da su italijani za njegovu suprugu govorili da je najobrazovanija "prva dama u svijetu" i da joj je jako tesko naci sagovornicu u njenoj ravni po intelektu. Radilo se drzavnickoj posjeti o protokolarnoj ceremoniji...
Petak 14.03.2014.23:43
Englezi su bili zaprepasceni s kolikom lakocom su ga nagovorili na te neke, za njih vazne poteze, koje su pretpostavljam obavljali za americke interese a Ameri za Njemce koje je tada predvodio Kancelar Helmut Kol. Kol je jedini covjek koji je pored Jevreja uspio da izradi Amere...praveci im iluziju velikog saveza, da bi cim je srusen berlinski zid dao ostavku, navodno radi mita i korupcije njegove partije...pametan neki dasa, opasan shmeker i veliki diplomata!!!
Subota 15.03.2014.00:48
Njega su proglasili za onog biblijskog knjaza mihaila; a on je lažni knjaz mihailo, on je sotonu pustio iz tamnice, PRAVI KNJAZ MIHAILO, sotonu će ponovo svezati, on i genšer i njemačko rukovodstvo i njihova bratija imaju plan da unište Rusiju. Sad spominju međunarodno pravo, toga nije bilo kad su rušili Jugoslaviju!?
Subota 15.03.2014.01:01
VELIKI KNJAZ MIHAILO; brani Istinu i njene pristalice, ovaj brani laž i njene pristalice; podržao je rasturanje SSSR, Jugoslavije i Srbije ali je zato pomogao uspostavljanje četvrtog rajha. Sotona je prevarila sve vlasi i sve narode i od pada berlinskog zida vlada svjetom.
Subota 15.03.2014.01:13
Lažni knjaz mihailo; dao sotoni pravo da poništava rezultate oba svjetska rata i posledice su nam dobro poznate, ovaj preti ponovo hladnim ratom, toga više ne može da bude ako se ovo uništiteljsko vreme ne skrati; na ovaj način ne može niko da pretekne. Sporovi uvjek nastaju između ČOVEČNOG I nečovečnog ponašanja, nečovek je sotona a ČOVEK JE RAB BOŽIJI!
Utorak 18.03.2014.08:53
A ZAR NE PREPOZNAJES SLICNOST IZDAJNIKA , AKO NI PO CEMU A ONO PO FLEKAMA ! SRAMOTA ZA NAS SRBE DA SU DALI GLASOVE ONOM FLEKAVOM (NASEM GORBACOVU ) a ODUZELI G KOSTUNICI ! ovo je nasa najveca sramota ! NEKA SU POBEDILI I USLI U PARLAMENT I SNS I SPS ALI ONA ZUTA IZDAJNICKA BANDA I TO U DVE KOLONE A ISPAO DSS I DVERI NAM GOVORI JAKO MNOGO O NAMA SAMIMA ! ZAMISLIMO SE SA KIME SEDIMO ZA STOLOM I SA KIME SE DRUZIMO ! PO MENI SMO SAMI SEBI NAJVECI NEPRIJATELJI ! BIRAJUCI BANDU ZUTU RADITE U KORIST VLASTITE STETE ! NJIMA JE MESTO BILO TAMO MEDJU LDP OTPADOM JER TAMO APSOLUTNO I PRIPADAJU,a DA STE VI IZABRALI SRPSKE PARTIJE ONDA BI SRBIJI BILO SAMO ZA MNOGO KRACE VREME MNOGO BOLJE !
Petak 14.03.2014.23:52
Поштовани Михаил Сергејевич, Обраћа Вам се Вама добро познати Виталиј Третјаков. Општеприхваћено је да сте Ви одиграли кључну улогу на уједињењу „две Немачке“. Општепознато је да сте били поносни на све што сте урадили да до тог уједињења дође. Лично ми је добро познато колико Ваш допринос високо цене Немци, елита Немачке и сви водећи политичари у Немачкој. Данас се зна колико много од става Немачке зависе одлуке и дејства западних земаља, Европске уније и НАТО, колико од ње зависи - хоће ли или неће бити прихваћен предвидљиви исход референдума Републике Крим и Севастопоља о поновном уједињењу са Русијом.
Petak 14.03.2014.23:53
Тешко се може разумети, али се ипак може разумети, зашто се до сада нисте огласили поводом последњих политичких догађаја у Кијеву, поводом политичког и физичког притиска на руско становништво југоисточних области Украјине јер руски грађани Украјине одбијају да се потчине идејама и власти њених екстремних националиста, одбијају да се одрекну свог матерњег језика,свог националног идентитета и своје националне историје.
Petak 14.03.2014.23:54
Мислим да је наступило време да се управо Ви – Ви који сте тако много учинили да се Немци уједине - обратите канцелару Немачке, госпођи Меркел, немачким политичарима и немачком народу са молбом и саветом да се не мешају у поновно уједињење Крима и Севастопоља са Русијом. Ваше мишљење немачки народ и политичари у Немачкој не би требало да игноришу, а ако то ипак ураде - онда нека је на њихову, а не на Вашу савест.
Petak 14.03.2014.23:55
Зар Ви, чији је циљ био да помогнете поновном обједињавању немачког народа и који сте то успели, нећете замолити немачки народ да се не меша у поновно уједињење руског народа коме и сами припадате? Зар заиста нећете? Зар вам је судбина руског народа мање важна од судбине немачког? То није могуће... Али, зашто онда ћутите? У нади да ћете одговорити не само мени, већ и свим грађанима Русије - Виталиј Третјаков.
Subota 15.03.2014.00:01
Дефинитивно, један од највећих монструма у историји човјечанства!
Subota 15.03.2014.01:21
Što li se nije bunio kad su srpske zemlje prisajedinjavili NDH i Kosovo Velikoj Albaniji ...? Pa neko će pomisliti da je jedan od najjačih i najuspešnijih igrača Engleske obavestajne službe svih vremena, posle Vladimira Iliča.
Subota 15.03.2014.10:50
Ne mogu da se sjetim kad je to "majka" Rusija nesto posebno pomogla Srbiji, a siguran sam , kao sto svi i znamo , da nimalo nije pomogla kad se Srbiji desavalo divljacko , bespravno i dusmansko otimanje Kosova i Metohije. Meni je neinteresantno sta ce biti sa Krimom , mene jedino zanima da li je moguce da se nekada pokrene neki novi , drugaciji (politicki ili bilo kakav) proces, i da Kosovo i Metohija (p)ostanu dio srpske teritorije i drzave.
Subota 15.03.2014.11:41
Papa Poljak,rušenje Berlinskog zida i ova kreatura od čovjeka su najzaslužniji da Nato i SAD izvoze demokratiju i da šire fašizam mnogo perfidnije od samog Adolfa Hitlera
Nedelja 16.03.2014.12:37
ne podržava ni Kasparov, pa čak ni pusi rajots ne podržava jako bitni faktori hahaha
Nedelja 16.03.2014.15:19
Putin bi dobro uradio ako bi Gorbocovu dao dozu plutonijuma i da ga nagradi sa "plutonijum nagradom"za izdaju interesa Ruskog naroda. Ko njega budalu izdajnicku pita za nesto.On je zajebao i Srbiju i Srbe. Agent CIA mars iz Rusije i pederisi se sa Obamom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)