Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Četvrtak 13.03.2014.
13:55
Vestionline A
Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu klanjaju se svi, čak i sveštenici. Na jednom video snimku iz 2012. godine, pri poseti manastiru, svešteno lice je htelo da poljubi Putina u ruku i tako mu oda počast.
Četvrtak 13.03.2014.14:05
Nikad se nije usporedjivao sa Bogom, vec sa obicnim narodm molio i slavio Istog, dok su zapadni oligarsi ces..li dup..ta u obilju. Da li Kremlj ima zlata, ima, imadu i zapadnjaci. I JA, i Kinezi i dr. Sta sad to znaci? Kakav je standard Rusa i ostaka Slavena. Kolika je Rusija? Koliko npr Timosenkova ima na racunu, a na majdan dolazi holivudski oronula, kao i engleska kraljica u starom kaputu, ili papa koji daje sladoled sirotinji itd. Ovo je nastavak vec opisane tendencioznosti medija, kojima pokusava da se unsiti slika coveka, i pokaze ga se kao oligarha. Isto ide za svakoga tko se suprostavi pravoj oligarhiji, cionofasisticke ideologije.
Četvrtak 13.03.2014.14:07
Predsednik Putin je od Boga poslat i da je on bijo na celu Russije kad su nas smrdljivi djavoli napadali nebi ovako zavrsili ko sto smo, da zivi vjecno i da nam pomaze+
Četvrtak 13.03.2014.14:17
Baš mu je bilo neprijatno. Tačno se vidi ljudina od čovjeka. Eštonka bi porasla da je neko cmokne u ruku i sl. ekipa, a zamislite Dačića i Vučića - bio bi im i to "istorijski uspjeh" ove vlade (ljubnja u ruku) i hvalili bi se na sva zvona kao statusom kandidata i Briselskim sporazumom.
Četvrtak 13.03.2014.14:30
Naravno. Za 2 dana bi CG ekonomski procvjetala u odnosu na 25 godina čemera i jada sa komunističko-demokrato-lopovi-izdajnicima na vlasti. Putin Veliki ga treba zvat. Sigurno će nasljednici biti veliki takođe. Zamisli čast koja će biti onome ko sjutra preuzme Rusiju da vodi, a još je patriota veliki. Zamisli tu volju i želju onog ko ga nasljedi, ko ima jednu dosta sređeniju zemlju i sve što treba jeste da drži kurs i unaprijedi na bolje još. Meni se čini da noćima ne bih spavao koliku bih inspiraciju imao i konstantno bih radio da sam na mjestu toga. Čast je to velika i prosto daje elan, još ako ti je Putin bio mentor. Ogromno je to iskustvo i škola.
Četvrtak 13.03.2014.15:03
A znaš li zašto? Zato što i nad popom ima pop. On je proizvod Rokfelera nakon 1945., jer se obogatio na Holokaustu pljačkajući po Mađarskoj imovinu Jevreja odvedenih u lugore smrti. To je Soroš, ta "moralna" i "etična" gromada. Ta ameba! Ta patljičara! Ta štetočina koju treba sprštit!
Četvrtak 13.03.2014.15:15
I još nešto. Ne prognozira on ništa, nego zna, jer mu mentor Rokfeler s Rotšildima jeste tvorac finansijski EU, tj. jedan od. On gase i stvaraju po volji. Isto tako mogu prognozirat i ja da će se neki supermarket zatvoriti tako što ćeš mi ti prije toga reći kad. Eto takva ti je uloga Soroš-Rokfeler. Dakle, nije on nikakav "prognozer". Rotšildi su prodali zemlju političarima i drugima da bi izgradili zgradu EU parlamenta. To se zna čija je to zemlja bila i ko ju je prodao.
Četvrtak 13.03.2014.15:32
Oni su osioni, jer ne priznaju Boga sem sebe kao tvorca. To je odlika svakog sataniste, jer im je bog, Satana, tražio pravo da bude vladar, jednak s Bogom. O toj nebeskoj demokratiji govori čitava Njegoševa "Luča", u kojoj su "satanini vojenačelnici" i Cezar (Razec) Napoleon (Neolepan) i Askel (Aleksa - Aleksandar Makedonski). To Njegoševo djelo osim filozofsko-religiozne pozadine ladno ima i istorijsku, antropološku i sociološku pozadinu što niko nije primjetio.
Četvrtak 13.03.2014.18:21
Monah koji polubio putinu ruku je makedonski monah . To je uradio kao zahvalnost zbog priznanje Makedonije pod vistinskom imenu od strane Ruusije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)