Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 12.03.2014.
13:59 >> 19:14h
Beta A
U nastavku rasprave o međusobnim tužbama za genocid, Srbija je danas pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu tvrdila da Hrvatska nije pružila nijedan dokaz o postojanju plana srpskih vlasti da počine genocid nad Hrvatima tokom rata u toj republici 1991. godine.
Sreda 12.03.2014.14:07
da je kojim slučajem tadić na vlasti on bi im se izvinio i pre početka procesa,a u cilju ''dobrosusedskih odnosa'' dva buduća ''partnera'' u eU.
Sreda 12.03.2014.14:39
Od samog pocetka krize koju je takozvana medjunarodna zajednica na celu sa USA proizvela i nadgledavala pomocu svojih instruktora (citaj domacih i njihovih agenata uvezenih iz vana) u Hrvatskoj ..Sloveniji ..BiH...a kasnije i na Kosovu..Plan je bio ocistiti Srbe iz tih krajeva u kojima su se oni zeljeli stacionirati jer Srbi su kroz istoriju poznati kao buntovnici protiv osvajaca..hajduci ,,uskoci ..narod koji neizmjerno cijeni slobodu..U planovima novog svjetskog poretka takav narod nije predvidjen da postoji ..nego samo narod koji se ne buni i kojega ser moze eexploatirati..Dovoljno je pogledati danashnje stanje u bivshoj YU ..dokaza ima na pretek,Jos se niko nije bavio jednim dogadjajem
Sreda 12.03.2014.14:45
koji je predhodio pravom ratu..Treba biti posten pa priznati da na podruchju bivshe YU vecina naroda nije bila za rat.Ali strani planeri i oni koji su izvrsavali njihovu zadacu imali su scenario za sve situacije ...taj scenario je bio pripreman godinama jer u tim planovima bivsha YU je morala nakon pada komunizma na svaki nacin biti stavljena pod shapu modernih nacista NATO pakta.Sredstva se nisu birala..Oni su znali kakvi smo mi balkanci,,temperamentni i emotivni,,oni su znali da ako neko nekome ubije nekoga da ce krenuti spirala osvete,,zato su naredili pustanje svih zlocinaca iz zatvora i davanje ovlastenja da mogu ciniti sve sto zele u svrhu proizvodnje straha i mrznje ..
Sreda 12.03.2014.14:55
Dakle..bio sam svjedok tih dogadjaja ..Iz Sarajeva su muslimani slali kriminalce pred rat na obuku u Simunsku (visoka skola MUP u Zg)..Tadashnji ministar Vekic sa Mercepom i Zvonimirom Trusicem ..otvorili su logor za sve Srbe i druge koji su bili protiv HDZ..To sigurno ne bi domaci kokosari mogli raditi da nije bilo odobrenja takozvane medjunarodne zajednice.Dovoljno vam je pogledati danasnju Ukrajinu da shvatite svu srz bolesnih neonacista koji porobljavaju manje siromashne zemlje prodajuci im muda pod bubrege.Plan protjerivanja Srba iz Hrvatske Bosne i ostalih dijelova bivshe YU postojao je i napravljen je uz saradnju zapada jer su Srbi buntovnici i ne priznaju okupaciju tamo gdje zive.
Sreda 12.03.2014.14:53
To su bili bratoubilacki ratovi. Krivica pada na politicare i njihove dzepove uz podrsku Zapada. Ali Srpski narod je najvise podneo zrtava, unistavanja, zverstva, proterivanja... Za vreme Austro-Ugarske javno vesani, imovina unistavana, provocirani...U NDH logori od Jasenovca, Velike Gradiske, ostrvo Pag, decili logor u Novom Sisku, Tenja..., masovan ubistva, spaljivanje srba u Pravoslavnim crkvama, Koricke jame... U zadnjem ratovima etnicka ciscenje iz Hrvatske i Kosova i Metohije... KO MOZE DA ZABORAVI OVA ZVERSTVA NAD SRPIMA! KO SE IZVINUO ZA TA ZVERSTVA!
Sreda 12.03.2014.15:34
Tuđman je najveći hazarski idiot, prepun frustracija i kompleksa. Teško psihijatrijski slučaj koji je umislio da je po pisanoj riječ Hitler (a nije mu do članaka bio ni retorikom), a Tito po fotkama u bijeloj uniformi kao maršal. Još veći idioti su oni koji su takvu jednu kvazidržavničku figuru slijedili 90-ih. On i Pavelić dva su najsmješnija tipa u istoriji jednog naroda, i danas im je nalik samo Tači i Haradinaj. Eto toliko o njihovoj "samostalnosti" kao "državnika". U suštini jedni klošari dovedeni na vlast od strane nacista, šafista i Zapadne moderne politike da im budu od koristi kao svaki dresirani pas - da budu potrčkovi koji kliču onima koji su ih doveli. Isto kao i ovi u Kijev sad.
Sreda 12.03.2014.15:54
Jel´´hoće li iko ikad sa strane Srbije pokrenuti pitanje izbacivanje Srba iz hrvatskog ustava kao konstitutivnog naroda???Šta bi bilo da Francuzi izbace Engleze iz Kanadskog???Ja mislim da Srbija i dalje mlati praznu slamu na svoju štetu.
Sreda 12.03.2014.23:43
Odgovor je vrlo jednostavan, Koliko hrvata je tjekom celog ,nazovimo,rata zivelo u srbiji Te koliko ih je povredeno,maltretirano,ili nedajboze proterano? Isto primeniti na pitanje o sudbini srba u hrvatskoj. Koliko hrvata je zivelo u srbiji 1991,te koliko ih je danas? Isto za srbe u hrvatskoj=gdje fali ljudi,verovatno se desio planirani masovan pokolj,planirani genocid ili organizovan izgon.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)