Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 12.03.2014.
02:35
K. Marković - Vesti A
Pravni proces u vezi sa zahtevom ekstradiciju Danijela Snedena u Hrvatsku, poznatog kao Kapetan Dragan, izuzetno dugo traje, a ukoliko bude isporučen, njemu će biti garantovano pošteno suđenje po hrvatskim zakonima, koji su u skladu s propisima Evropske Unije. Ovo je u ponedeljak izjavio predsednik vlade Hrvatske Zoran Milanović, koji boravi u dvonedeljnoj poseti Australiji.
Sreda 12.03.2014.02:55
Nije mi jasno dali neko moze da poveruje u ove gluposti, pravicno sudjenje???, osudjeni zlocini pocinjeni nad srbima???, Vracene penzije ????, kuce, imeovina, pa mi smo u EU i zato nismo lopovi i lazovi???? Gluposti samo glupi srbi mogu u to poverovati. Pa setite se samo sa se desava sa kolima iz srbije i turistima. Kad je neko odgovarao od te EU proklamovane sudskeprakse.....
Sreda 12.03.2014.09:24
Kapetan Dragan i dr. Vojislav Seselj su tipicni primjeri progona Srba i nepravde koju dozivljavamo po cijelom svijetu ma ko da im sudi!!! SVE TO SE RADI PO DIKTATU AMERIKE!!!
Sreda 12.03.2014.05:46
Razlika između srpskih i hrvatskih političara da se Hrvati maksimalno trude da se im Srbi isporučuju a srpski političari se maksimalno trude i utrkuju da isporučuju Srbe bilo kome.I ova sadašnja vlast u Srbiji se prema optuženim Srbima popnaša kao da su šugavi.Sramota do neba.
Sreda 12.03.2014.07:07
Pa ta vasa ustaska pravicna presuda se vec zna, dozivotna robija za Kapetana Dragana,, A vase ustase sto su klali i palili njih vas zakon nekaci,, Prvo ustase osudite vase koljace pa cemo onda poverovati u vase pravicne sudove i zakone.. vi ste idioti kakvi se vise neradjaju,, kod vas ubice koje su pocinili 1000 puta vece zlocine nego Kapetan Dragan slobodno setaju na slobodi. ako je ubio stotine srba on je ustaski heroj a srbin ako je ubio jednog krvata on je ratni zlocinac. vi ste najveca bagra,, seme vam se dabogda zatralo
Sreda 12.03.2014.08:39
PA da kako da ne??Vi Ustase koji ste ubijali sve srpsko!Pa vidi kakvi ste Kompleksasi u Vukovaru!!Nema sa vama Zivota tj.sa srpskim Neprijateljima!
Sreda 12.03.2014.09:04
Ustase i neofasisti Vi nemata kome da sudite ovo je samo vase licemerstvo, pranje pred vasim gradjanima i svetom za zlodela koje ste naneli vasim gradjanima Srbske nacionalnosti! Kao Slovenija, Bosna i Hercegovina i Vi ste izvrsili drzavi udar otrovali ste svoj narod propagandom, fasistickim, nacionalnim... idejama ! Vreme ce pokazati svoje kao sto pojedini politicari na zapadu osecaju grizu savest. Bolje ikad nego nikad !!!
Sreda 12.03.2014.11:42
Srbija nesme dozvoliti izrucivanje ustaskoj tvorevini ako treba da se sudi onda neka se sudi u Srbiji
Sreda 12.03.2014.20:15
Слободана су пронашли годину дана касније, у Новом Селу, код каменолома. Био је покривен неким радничким мантилом, а око њега су била поређана и тела пет бораца Војске РС из Каракаја.Генерал Младић ми је први саопштио да је мој син пронађен мртав. Казао ми је да је један дечак из Милића лутао тим шумама тражећи свог несталог оца и да је набасао на ова тела. Брзо су ме позвали у Ватрогасни дом у Зворнику. Као јуче да је било, сећам се био је 16. јун 1993. када сам поново угледао свог анђела. Ту је већ био и патолог Зоран Станковић. Он ми је рекао да мисли да ми је син око месец и по дана био у животу, а да су га после зверски убили – прича овај несрећни човек.
Sreda 12.03.2014.20:16
Очи заковане за наше док прича како му је дете страдало.Стомак му је био расечен у облику православног крста, а срце извађено. Ногице су му биле одсечене, а по глави су се виделе бројне расекотине од ножа. Патолог је пронашао и рану од метка на његовој глави. Казао нам је да је пуцано из непосредне близине и да је метак прошао кроз леву чеону кост и изашао кроз десну.Илија Стојановић је већ тих ратних година чуо да је убиство изведено у ужасном ритуалу, уз тактове албанске песме шота.
Sreda 12.03.2014.20:17
Неколико људи ми је рекло да је то направила Албанка Елфета Весели, која је ратовала у формацијама Насера Орића. Вероватно је на овај начин желела да се докаже пред својом муслиманском браћом јер је раније била удата за Србина. Кажу да је тај ритуал трајао целе ноћи и да је прво са њега свукла сву одећу, а онда узела нож…Не може даље да прича Илија. Сећања су превиша болна. Са трема куће у којој живи Дрина се види као на длану. Тече мутна вода и носи сломљене гране.Илијина душа нема где да иде, враћа се на столицу и наставља потресну исповест.
Sreda 12.03.2014.20:18
Знам да никада нећу доћи до истине и правде. Три сата сам 2007. давао изјаву у Тужилаштву БиХ, али и они су ми рекли да без сведока тешко да било шта могу да ураде. Рекао сам им да пронађу ту жену која је пре рата живела у Власеници и Сребреници, а после отишла код брата у Швајцарску, а затим и у Француску где се наводно удала. Неки су ми после испричали да се вратила, да живи у Тузли. Али, све су то приче. Не знам због чега је држава одмах није пронашла и питала да ли је убила мог сина. Највише ме боли што су сви заборавили мог Слободана – каже на крају Илија Стојановић…
Sreda 12.03.2014.20:19
Пронашли смо га у једној јами, са телима још неколико убијених Срба. Тело је било у поодмаклој фази распадања. У горњој вилици избијено му је свих шест предњих зуба. Отвор чмара био је знатно проширен, пролазан – како смо констатовали – “за три прста”. Имао је више секотина у пределу главе и трбуха. Неке од њих су нанете, највероватније, после смрти. Поврх свега, стомак му је био распорен у облику крста. Ако се не варам – било му је одсечено десно уво и на крају испаљен метак у слепоочницу из непосредне близине. Монструозно, свирепо убиство – каже др Станковић.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)