Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 09.03.2014.
02:39
Beta A
Predsednik NDP Dragan Čavić izjavio da će u Narodnoj skupštini RS zatražiti da se utvrdi "ratni staž" Milorada Dodika, Nebojše Radmanovića i Nikole Špirića.
Nedelja 09.03.2014.06:51
I treba da dokazu ko su i sta su,sta su sve radili,da dokazu kapital, i koliki su im racuni na bankama i ostale nekretnine.Od naroda traze da popisu koliko zivine ima u dvoristu.setimo se janukovicevog kapitala,tomisenkova 200 miliona dolara na bakama sakriveno itd.a nasi da budu cistog obraza?hahaha.Narod jedva prezivljava a lopovi se base sa milionima.raskopase,rasprodase sve drzavno.bez stida i respekta prema narodu.sram ih bilo.
Nedelja 09.03.2014.09:45
Jednom prilikom se pohvalio predsjednik kako nije bio pripadnik VRS. Danas izigrava heroja i zaštitnika RS. A svako zna šta je Mile radio u ratu.
Nedelja 09.03.2014.11:06
Nije bio pripadnik Vojske Republike Srpske ni jedan jedini dan, prosto zato što je bio poslanik u Narodnoj skupštini od njenog proglašenja do kraja rata. Ti su ljudi iz prvog (ratnog) saziva skupštine, uz vojsku i narod stvorili Republiku Srpsku. Nije nemoguće da je Dodik kao poslanik bio i profiter ili švercer, ali isto važi i za Čavića. Mogao je biti pripadnik vojske, a istovremeno i švercer i profiter. Pripadnost vojsci, sama po sebi, ne dokazuje ništa.
Nedelja 09.03.2014.10:39
Da bi se dobro nosio sa domacim i bjelosvjetskim hostaplerima moras biti jedan od njih. Jedino ga vadi da na dan nezavisnosti RS pokloni svu nenasledjenu imovinu novonastaloj drzavi. Nebi reko da mu se zuri.
Nedelja 09.03.2014.12:16
Znamo svi dobro da je politika kod mnogih politicara jako prljav posao,primicu se izbori,ovi sada koriste i ona naj gora sredstva (mislim na spomenute),samo radi vlasti,a nikako radi Naroda.Ako je istina,onda je i sramota da se dva Srbina ovako caste.Narod zna sve ,ali izgleda da i pored toga uz izbornu kamponju sve zaboravi i uvek izabere pogresne.A sto se gore pomenute dvojice tice,bilo bi doslednije da se na drugi nacin dogovore,kako da se cuva Rep.Srbska,a tj. ako ovako nastave sami ce je srusiti,jer za mene jenesto najgore kada Srbin Srbinu jamu kopa,a onda cesto obadva u nju padnu.
Nedelja 09.03.2014.13:13
komentar za respekt. Nazalost da je politika toliko prljava da bi brat brata ukoko za prokletu stolicu.zalosno je da odgovorne ne interesuje narod vec samo licni inters.zalosno sto narod,novorodjencad ispasaju zbog onih koi samo misle na sebe.jos je zalosnije od onih sto podrzavaju ovakve lopove koi nikakvog osjecaja nemaju prema narodu.sram bilo svakog onog koi moze da gleda kako necije dijete gladno place.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)