Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Sreda 05.03.2014.
18:40
telegraf.rs A
Fudbalska reprezentacija samoproklamovane države Kosovo odigrala je u Kosovskoj Mitrovici prvu zvaničnu međunarodnu utakmicu protiv Haitija, a uvertiru za ovaj meč napravili su navijači nepriznatog Kosova.
Sreda 05.03.2014.22:36
Šiptarski bijes zadnje 2 godine i iživljavanje nad srpskim grobljima jeste rezultat njihovog osjećaja i straha DA SE KAVKAZOIDIMA (ALBANCIMA) BLIŽI KRAJ ZA SVA VREMENA. Kad se jednog dana izduši, biće gore no kad su Crnogorci na Grahovo 13. maja 1858. kada su od Turaka napravili KASAPNICU u bici grahovskoj. Znajte Kavkazoidi da je u nama stari gen predaka i da nisu stvari tako davno bile. Dirate u živac po živac, a onda kad se otvori pandorina kutija biće fatanja za glavu, ako je još uvijek bude na ramenima.
Sreda 05.03.2014.22:40
Ko zna, možda se uvede i običaj da se kače kavkazoidne glave, kao što je Njegoš kačio turskih glavaša na Tablji više Biljarde. Samo vi čačkajte mečku. Ruski medved se probudio od kad je Putina. A može se desiti za najkasnije deceniju da se probudi i srpski medo, a onda bježite s Kosova polja i Metohije kako znate i umijete, i nemojte da gram kamena fali sa Gračanice kao što je marta 2004. Prošla je decenija od tada, čekaćemo strpljivo još toliko ako treba, ali ćemo dostojanstveno kao i svaki konobar naplatiti račune.
Sreda 05.03.2014.22:59
Njegoseva slika ima da mi krasi dom. ispricaj opet, ne bilo ti zapovedjeno, kad si se setao u baru sa slikom Njegosevom na majci i kad te albanac pljunuo..kako se posle zavrsilo? Hvala
Sreda 05.03.2014.23:14
A to je bilo u Ulcinju, šiptarskom leglu u CG, kad sam bio u posjeti Kuli Balšića. Pljunu me Kavkazoid samo zbog majce, a ja ga samo ufatih, od adrenalina ga podigoh iako težeg od mene, pa ga šokirah tako kao kokošku kad hoćeš da hipnotišeš obaranjem nje na leđa pa se ukoči, i onda ga fino išamarah iz sve snage da je malko usna jedna pukla i krvi izašlo malo i na nosinu. Razdvojiše nas ljudi, Kavkazoidi (Šiptari) i moj prijatelj, a on ka' pokisao. Jes da imam zapis u MUP zbog toga, ali ne žalim. Isto bih uradio opet jer sam ga slatko išamarao, a da sam mogao još ispljuvao bih ga dok ne zarđa skroz !
Sreda 05.03.2014.23:32
Pa imam i ja prijatelja ALbanca katolika. Voli on mene, i ja njega, a njega ne vole njegovi jer se druži sa našima, jer se sa našima i školovao i sa našima radi. Nisam ja ograničen, i iako on ima bubica albanskih ne gledam ga naopako, samo znam da ga argumentima poklopim jer tip pojma nema iz istorije a pada na "ilirstvo" Albanaca i soli mi pamet kao da je od studirao o prošlosti i istražuje, a ne ja. Stvarno me niko neće blesavim praviti i ubijeđivati da je crno zapravo bijelo, pa i da je majka rođena, kojoj to takođe ne bih dozvolio.
Sreda 05.03.2014.23:39
Jednostavno, od raznog bezobrazluka, gluposti, nevaspitanja i pokvarenosti počinje da mi se smanjuje prag tolerancije prema takvima, naročito prema nevaspitanim klincima koji su deformisani školstvom da toga nisu svjesni - kao debile ih tertiraju udžbenicima, jer istu količinu uči onaj iz Šestog i onaj iz Devetog. Tako prave debile, robote i lobotizovane umove, a sa što manje znanja. I to su im "reformisane" generacije, a zapravo su DEFORMISANE. Ja i te greške prosvete ispravljam, jer dok sam ja tu biće po mom jer očigledno bolje znam kakva treba da je prosveta nego bijedno Ministarstvo koje je dobilo nalog od Zapada za takve časopise od udžbenika debljine koliko Nat.Geo.
Sreda 05.03.2014.23:42
Bravo majstore, sve znas.namerno se to radi debilizovanje dece, da bi bili potuno nezavisni i zavisni od sistema.takvi posle ne razmisljaju svojom glavom, nego mehanicki, i najmanji problem je za njih veliki.
Sreda 05.03.2014.23:51
Ja sam pukao kada sam vidio da jedna koleginica daje za 2 pitanje i napiše im odgovore, a lijeni su za pisanje kao i za učenje - napišu ni pola strane i već su "zamoreni". Svi su oni, više-manje stvorili njih debilne. Ako učeniku daješ pitanja, ne davaj mu odgovore, nego neka ih sam traži u udžbeniku. To kad sam vidio što radi jedna, odmah sam joj rekao da je to robotizovanje na koje me niko ne bi mogao natjerati, a kamo li meni pas na pamet kao tip "olakšavanja" i davanja dvojki olako. Ja debile prave neću od njih! To je za mene ZLOČIN PROTIV PRIRODE mladih umova! Zločin protiv Boga! Odatle se počinje, ali ni profesori nemaju svijest mahom, zato je sve PROPAST ŽIVA!
Sreda 05.03.2014.23:27
E pa zamisli da te neko pljune zbog slike Njegoševe i stihova na mjaci iz "Luče". Pa stvarno, odmah sam se nakostriješio kao mačka kad popizdi. Takav sam i na nevaspitanje učenika, pretežno učenica u učionici. Transformišem se u risa da mi se čini da mi se svaka dlaka naježi, a oči samo što ne ispadnu, a glas kroz zidove. :) Odmah bude mirna Bačka poslije, inače krećem u kasapnicu - izbačam sa časa ili zapisujem, kršeći zakon. I niko mi ništa ne može niti se bojim, a zakonodavcima bih i državi očita bukvicu da mi dođu, jer kakvih učenika ima trebali bi da uvedu da sve preko 5 Osnovne nije obavezno. Oni koji donose noževe u 6 Osnovne, ti su za psihijatra već i za van škole.
Sreda 05.03.2014.23:33
Zaposlio si se, e pa bas mi je drago profesore Vladimire. uci decu o strasnim ustaskim zlocinima monstruma u ljudskom obliku ustasa, i o slavnoj mojkovackoj bici i dr, slavnim danima nekada junacke Crne Gore.
Sreda 05.03.2014.23:46
Nego šta! Ima barem dvije boce da slistimo uz SMAK, naravno ti, ja i Boris, a onda udaramo na staronarodne. ;) Biće to dan posvećen Bogu - ljepoti stvaralaštva, i ima da se pije u tu čast uz suvi kvalitet u muzici. ;)
Sreda 05.03.2014.23:57
Nego šta. Sad da vidim Borisa, odmah zaruku i u kafanu, priča, pjesma i veselje do zore ako treba za taj jedan dan u životu da upoznam nekog koga izuzetno cijenim i poštujem. Vrijedilo bi. Bogatstvo duha i uma je najveća hrana, i najbolja uz dobrotu. Sve ostalo je vašljivi materijalizam kojem je tvorac Ad i Satana što bi rekao Njegoš.
Sreda 05.03.2014.23:43
Tu sam do oktobra po ugovoru u školi, i odmah moj "jeretički" rad prema sistemu. Ničeg i nikoga se ne bojim, jer radim stručno, savjesno, pedantno i pravedno. Samo Bogu polažem račune, a tako radi pravi "jeretik"!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)