Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 03.03.2014.
12:03
J. L. Petković - Vesti A
- Biće bolje kada krene da se radi i zarađuje, a od prazne priče niko nije živeo. Svi su dolazili kod nas, od Vojislava Koštunice, pa redom, ali ne verujem nikome. Evo, dok oni ovde pričaju u centru Leposavića, tamo na međi Albanci seku moju šumu, i niko ništa ne preduzima. Narod nema više vere, omladina polako odlazi. U narednih 50 godina ovde neće biti Srba - priča Goran Vukojević, pripadnik Civilne zaštite iz Leposavića. Potomak je jedne od najstarijih porodica u tom kraju, njegovi preci gradili su manastir Sokolica, ali nije siguran gde će biti adresa njegovih naslednika.
Ponedeljak 03.03.2014.15:33
Dacic je najbolji primer gde je rodjen a gde zivi da bude jos gore svoju domovinu prodaje za fotelju i zarad vlasti.
Sreda 12.03.2014.00:16
ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ! http://www.youtube.com/watch?v=wv6BZovi4Cc http://www.youtube.com/watch?v=8WNOkd0ZQsg#t=495 http://www.snaganaroda.rs/
Ponedeljak 03.03.2014.16:21
TAČNO JE kad je veleizdajnik Vučić prilazio zgradi opštine Leposavić,okupljena masa naroda mu nije aplaudirala,i ono malo aplauza je došlo od ULIZICA.znam Gorana poštena duša voli malo više da popije ali je iskren čovek.Znam šta sve rade radnicima civilne zaštite,naročito onima koji su pod ugovorom,morali su da glasaju na Tačijevim izborima,pa čak i da vode porodice na glasanje u protivnom( OTAC I SIN KAKO IH VEĆ U LEPOSAVIĆU ZOVU KRKOBABIĆI) Dragan i Aco Jablanivić ako saznaju da nisu glasali dobiće raskid ugovora,znam šta su ti radnici sve doživeli koja ponižavanja.1999g.za vreme NATO bombardovanja,Dragan je sa ženom paradirao u uniformi VJ-e ulicama Leposavića,nije nigde bio na terenu.
Ponedeljak 03.03.2014.16:59
U poslednjih 30 godina nisam pročitao niti čuo pametniju misao od ove koju je izgovorio Goran, da "pametan živi gde mu je bolje a budala gde je rodjen". Tačno. A svi ovi koji "sole pamet" tim ljudima koji su ostali dole, i odmah posle toga što pre u Beograd, upravo ih samo zbunjuju. Umesto da ljudima otvoreno kažu, da je Kosovo izgubljeno u ratu, da je to druga država sada, ali i da obezbede onima koji ne žele da žive na Kosovo da se dosele u Srbiju, gde ima toliko zaparložene zemlje i napuštenih kuća da mogu stati svi. Tačnije, da im omoguće da budu pametni ili ostanu ono drugo. Od ovih priča do sada, očigledno nema ništa i bolje je ljudima reći istinu.
Ponedeljak 03.03.2014.23:48
Samo junaci ostaju tamo gde je tesko (u ovom slucaju tamo gde su rodjeni),dok samo kukavice idu tamo gde je bolje. Ne bih se slozio sa mojim imenjakom. Treba braniti ono sto je vredno, a ne otici za ,,lepim" zivotom.
Utorak 04.03.2014.13:19
I ti si rusijo sto je drugi steko,i drugi ce rusit sto si ti steko,sve sto je narod steko i to rusi onaj koi tebe placa da pricas ovakve gluposti.ti junacino uzivaj u tom lepom zivotu dok se ne raspadnes.ovo je jedini odgovor na tvoj komentar.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)