Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 02.03.2014.
11:44
Srna A
Militanti iz zapadnog kineskog regiona Ksinđijang odgovorni su za napad na železničkoj stanici u jugozapadnom gradu Kunmingu, u kojem su poginule 33 osobe, uključujući četiri napadača.
Nedelja 02.03.2014.11:48
Kinezi, krenite u čišćenje terena od štetočina. Deratizacija i dizenfekcija! Da sanitarna bude zadovoljna!
Nedelja 02.03.2014.12:33
To su Ujguri. Iz tog dijela Azije poticu Turci. Sta se drugo moze ocekivati od divljih plemena dodatno zagadjenih islamom. Znaju Kinezi kako da postupati sa takvima-to je pravna drzava.
Nedelja 02.03.2014.12:40
Нажалост, наши родољуби показују да најчешће гледају свет црно-бело и да се тешко тога отргну. Иако ми не пада на памет да браним овакве акције, напротив. Са друге друге стране Кина је ДАЛЕКО од правне државе, него се ради о најбестијалнијем капитализму који је свет икада видео, где грађанин не постоји. Али јбг, битно је да су против Амер'ке, то их аутомаЦки чини позитивцима. Кина као држава је нанела огромну неправду становницима Ксијанга, коју трпе и данас дан. Не бих заговарао сепаратизам, него чисто више грађанско друштво и мањи притисак на масее. Вероватно ће ми опет налупати минусе као и увек када критикујем Кину. Не смета, већ чисто показује колико смо као народ неупућени често.
Ponedeljak 03.03.2014.01:47
Неупућен сам,тачно. Држава која има 1,5 милијарди људи. Опет моја неупућеност:У Кини влада либерални капитализам(као и у УСА). Та територија је покушала отцепљење пре овог сада...а тек сада шта ће добити (опет сам неупућен). Платиће главама њихове породице...па идите сад и сејте смрт по градовима. И ако проговоре преживели зликовци и открију наредбодавце ...иде зелени змај. Тако су убили човека који је поставио локатор на Кинеску амбасаду у бише га по сед УСА у његовој кући.(да зна да није сигуран). Знају и име Пилота али њега не дирају јер није крив...кажу извршавао наређење...то поштујемо. Извини на мојој неупућености.
Utorak 04.03.2014.15:07
То што Кина има толико становника је аргумент мени, а не теби. Ти си онај који поједностављује ствари максимално, што је одлика наших родољуба, јако штетна. Јесу покушали отцепљење, зашто не би? То је прапостојбина Ујгура, Кинези ту нису кроз историју живели, комунистичка власт их угњетава од свог успостављања. Да ти неко све живо отме, натера те да живиш тачно по његовим правилима, да ти досели неколико десетина милиона људи чисто да би имао регион под контролом и тестира ти нуклеарно оружје у дворишту - да ли би се ти побунио? Како то да се Грендланд не покушава отцепити од Данске, а имају веома лак пут за то? У Кини није либерални капитализам, то је у Швајцарској, Уругвају, Сингапуру...
Utorak 04.03.2014.15:12
У Кини је државни корпоративни фашизам. Тамо клика Комунистичке Партије и њихових слуга имају све привилегије и о свему одлучују, остало су робови. Могао би се мало иформисати о томе. Рекох да ја нисам за сепаратизам и да не браним овакве акције као ових лудака са железничке али не вреди, добар проценат Срба родољуба све посматра црно-бело. Америка је апсолутно зло, док су Русија и Кина апсолутно добро. Не треба цепати Кину нити правити фрку, треба само пажљиво ипмлементирати реформе, подигнути СРЕДЊУ КЛАСУ, дати више грађанских и људских права, спречити дивљање капиталиста и заштитити природну средину.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)