Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Nedelja 02.03.2014.
10:31
Srna A
Crna Gora neće postati NATO baza u slučaju članstva u Alijansi i samostalno će odlučivati da li će učestvovati u vojnim misija, izjavio je potpredsednik Vlade Crne Gore Duško Marković.
Nedelja 02.03.2014.14:12
Bome da nije cilj zapada da okruzi Srbiju i ne dozvoli slobodan izlaz na more. Ovako uvek moras da pitas da li mozes da izvozis, kupujes, setas van i zapad moze da te ucenjuje i gazduje tobom. Zao mi je sto su crnogorci ( ne svi ) postali ono sto njihovi djedovi nisu nikad. Razni osvajaci do zadnjih nacista nikad nisu mogli da kupe crnogorsko dupe, a sada za saku evra.
Nedelja 02.03.2014.10:49
Kao da će ih neko pitati da li će biti nato baza u cg. Smiješni su ovi crnogorci, nekadašnji hrabri đetići a sad pokunjeni psići.
Nedelja 02.03.2014.11:26
To je zato što se na metafizičkom planu uništavaju narodi - kada narod odvojiš od svog korijena, CG od srpstva i Skadra, Drača, Lješa, Hercegovine i Metohije, a Srbiju od Hercegovine i Kosova, ukineš vojni rok, instaliraš izdajnike na vlastima zaredom godinama onda kreće URUŠAVANJE mentalno, psihološko i patriotsku u narod kroz kvaziobrazovni sistem. Taj problem ima i Crna Gora i Srbija. Dvije izgubljene zemlje. Postojanje im je danas samo ljuštura - fizičko-psihološka olupina. Ja to vidim od naših zemalja danas, i zato smo propali - hrabri i pametni izginuli i protjerani, a namnožile se pizde koje uvijek opstanu dizertestvima na razne načine koji opet počinju na nivou uma i duha.
Nedelja 02.03.2014.11:31
Globalističko ždranje manjih sistema - razbiješ velike zemlje, velike naroda u etape, a onda usitnjavaš države i manipulišeš. Naš narod je danas kao zamađijan. To vidim svakoga dana. Narod nam je skup psiho-fizičkih olupina prepun briga, beznađa, bezvoljnosti. Iz takvog stanja ne može izaći sreća. Msulimanska sela jačaju u CG, a pravoslavna nestaju. Ako dođe do nekog spasa iz globalističkih promjena, onda će za nas biti efekat ovako definisan: "Više sreće no pameti!" To važi i za Srbiju, to važi i za Crnu Goru! "O kukavna Crna goro, prosvijetli mi više gore crne!" (ja)
Nedelja 02.03.2014.11:40
Odlicno si to objasnio.genijalno i istinito. Prorok Njegos je znao sta ce se desiti u buducnosti sa nama. samo Bog moze da nas spassi, ako zeli. kazi mi kakav je politicar ovaj markovic posto mu poznajem familiju u Srbiji.
Nedelja 02.03.2014.11:57
Pokrao je radijatore. Nadimak mu je "Mister radijator". Inače, dierktor UDB-e nekad i danas, Milov štitonoša, um poput šefa Gestapoa Hajriha Milera. Ni malo najvan. Poznat kao neko s kim se ne treba zezat. Od vlasti pa do "opozicije" u CG postoji samo jedno - NIŠTA ROBA! Nema potrebe da nabrajam, jer namnoženost nesoja daje beskonačnost. Što misliš, zašto je Marko Miljanov pisao "Primjere čojstva i junaštva", ne zato što su bili česti, nego zato što su bili rijetki. Junaštva je bilo samo prema Turcima, a nesojstvo prema rodu svome za lični interes i strani, a ne nacionalni.
Nedelja 02.03.2014.12:08
Tako su mi i rekli njegovi rodjaci, Milov covek od poverenja, opasan. arcibald rajs je sve objasnio.ako ikada dodje neki Srbin patriota na vlast jednog dana, samo neka prati Rajsovu Cujte Srbi i nek se pridrzava njegovih saveta.nece pogresiti.
Nedelja 02.03.2014.12:21
Eto sad znaš. Ima malog sina u jednu školu i dijete je jako kulturno i vaspitano. Ta djeca dobrog dijela neljudi među "elitom" CG je jedino što valja. Milov sin Blažo, isto - nema toga ko nije bio zadovoljan njime za vrijeme školovanja, i nije ni malo imao umišljaj neki. Djeca opozicionara su čak problematičnija kada sagledaš sve, većinski. Čudan neki splet okolnosti, ali tako je. Da nije te djece nekima, koja ih jedino predstavljaju u svijetlom, od njih ne bi bilo ni jedne svijetle prikazanije.
Nedelja 02.03.2014.12:01
Da NATO dođe u CG, bilo bi isto kao da instalira bazu u selo. CG ima broj stanovnika koliko okolina Vezuva, ili varošica Moskve. CG za NATO nema ni infrastrukturu, jer joj je priroda takva, ali i zbog nerada vlasti. "Kada bi se novac pravio od kamena, ja bih odavno imao valutu", reče Njegoš Rotšildu prije stvaranja valute Perun.
Nedelja 02.03.2014.12:15
Pa Nato i ne treba Crnagorce on samo treba stratešku vojnu teritoriju crnagorci u Nato mogu biti samo kuriri i vodonoše jer za drugo i nisu,,
Nedelja 02.03.2014.12:17
Crnogorci nema sta sila nad silama . Ziva sila 2000 vojnika , 0 tenkova , 3 vojna helikoptera od kojih dva nerade .Nema šta .RESPEKT!!!!
Ponedeljak 03.03.2014.07:34
Svaka NATO država je legitimna meta drugih država sa kojim NATO dođe u sukob. Danas jedina velika bezbednost je neutralnost od vojnih alijansi. E,moji ne znate u kakvo ćete se kolo uhvatiti.Kad saznate biće dockan.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)